2010 Şubat Anneleri

hulen canım mıray bana da soguk geldı bıraz tatlım ama karar sızın tabıkııı zemuszemus

uyku sorunu bende de var valla :1closedeyes:eve gidince yemekten sonra hemen uykum geliyor zaten ben yemek yiyene kadar saat 10 oluyor evde biriş birikmiş akıllara zarar dün gece 1e kadar ortalık topladım sabah uyanamıyordum niye bu kadar tembelleştikki biz zeynep bizim yaramazlarda biz gibi galiba hareket etmeyip uyuyorlar tepik mepik yok analarına çekmişler herhalde kaydirigubbakcemile3

Tuğbacım alıp almamaları benim de umurumda değil de. Kullanmayacağım şeyler aldıklarında sişnir oluyorum. Gel bi sor önce di mi ama

sizin için uyumak sorun benim için uyuyamamak.akannehir benim kızda hiç uyumuo walla.gece uyandırıo beni.

kızlar göbişim çok kaşınıyor iyice gerilmeye başladı zaten bu badem yağı bebek yağı eczanelerde oluyor mu bileniniz var mı

Sekerler ben çikiyorum azcik bulasik var onlari yikiyim
sonrada ehliyete yazildim bos durmamak için oraya gidicem
Hepinizi puanladim ama havvacim sana veremedim canim

Kizimda bende öpüyoruz hepiniziopuyorumnanaktan

Tuğbacım badem yağını aktarda bulabilirsin. Bebek yağı da marketlerde de var. Ben dalin aldım aldım Johanson and johanson alacağım bitince. O daha güzel. Ben bebekten önce de kullanıyordum cildim kuru olduğu için bebek yağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…