Aykızz sağol canım iyyim. İşyerindeyim. O yüzden parça parça okuyabiliyorum. Sen nasılsın.
Doremi hoşgeldin canım
canım ya böle insanlara sinir oluyorum benim kayınvalide özenir ama nişanımda düğümümde felan pek bişiy yapmadı benide sever herkese över ama mesela hırka örüyo ama ipini bana aldırdı :)
insanın zoruna gidiyo var olupta almadıkları zaman benimkinde yok birazda
:)))cnm seninkide alemmiş.ne önemi kaldı örmesinin.yok benimkiler bonkördür heves yok galiba sadece.aman napalım onlarıda öle kabul edicez Allah uzun ömür versin.hayatta bazen bazı şeylere gülüp geçmek lazım yoksa hiç mutlu olamayız walla biraz umursamaz olmak lazım elde değil ama şart.
ya o lıste cok kalabalık zaten toplasan bı avuc ınsanız surda o kadar kısı nerde pekı kafamçokkarıştı
bende sadece sürekli girenlere bakıyrum listede karışık gelio tanımadığım o kadar çok kişi varki.
Benim kızımla aynı teyzesi....
Canım benimkiler de zevksiz ve her şeyi almaya meraklılar sorma. Çıtçıtlı badi almışlar her yeri defolu delik içinde. Alt değiştirme şiltesi getirdiler rezil gibi. Sanki on çocuk kullanmış bir de beşik kenarlarına yastık gibi konuluyo ya set onu getirdiler. Eline almayı bırak yüzüne bakamazsın. Kaldırcam hepsini. Kullanmayacağım. Bi de alma biz aldık bunları kullan diyolar. Sinir oluyorum. Bayram da harçlık mı.Önüme yemek bile koymadılar.
ayyy o da kötü kullanmayıncada küserler.boşver cnm napıcaksın en güzel politika kim sana ne kadar değer veriyorsa o kadar vericeksin.hep anlayışlı olmak iyi değil.içinde tutmucaksın dürüst olucaksın.ben kendi anneme nasıl kızdığımda bunu söylüyorsam kayınvaldemede aynıyım tabi saygı sınırını geçmeden ama saolsun hiç küsmez alınmaz tartışırız anlaşamadığımız konuları.böyle hemdaha samimi oluyorsun hemde içine atmadığın için bir zıtlaşma soğuma olmuyor öle yada böyle çözüosun.ya insanlar yaşları geçtikçe ellerinde olmadan yapıolar biraz bunu annem söledi bana kızım dedi eskiden birşeyi söylerken yaparken 40 kez düşünürdüm aama şimdi elimde olmadan kırıyorum insanları dedi.belki bizde böyle kalmıyacağız.inşallah kalırız.
slm kızlar ben geldim
kanal d de uyku bozukluklarını anlatıyor... tam da benı anlatıyor :roflol:
pasıfıc te 8.3 deprem olmus ardından da tsunamı... Allah ım sen koru yarabbım :Saruboceq:
canım yazmayacaktım ama çok ısrar ettin bea
benim pek içim ısınmadı miray ismine. mana olarak çok güzel ama.. :hulya:
aynen bana da eksi puan vermiş. puanladım canım seni yerimseniben
bide beni:roflol::roflol::roflol:
Ay gİdemedİm bİ tÜrlÜ kovun benİ
Canım benimkiler de zevksiz ve her şeyi almaya meraklılar sorma. Çıtçıtlı badi almışlar her yeri defolu delik içinde. Alt değiştirme şiltesi getirdiler rezil gibi. Sanki on çocuk kullanmış bir de beşik kenarlarına yastık gibi konuluyo ya set onu getirdiler. Eline almayı bırak yüzüne bakamazsın. Kaldırcam hepsini. Kullanmayacağım. Bi de alma biz aldık bunları kullan diyolar. Sinir oluyorum. Bayram da harçlık mı.Önüme yemek bile koymadılar.
takma şekercim kafana hiç aryacım sende onlar utansın ben alıcam kendim çalışıyorum gecenin körüne kadar burdaklava: hem annemlerde var teyzeside çok zevklidir kokoş yani alıp almamalarıda umrumda değil hiç
takma şekercim kafana hiç aryacım sende onlar utansın ben alıcam kendim çalışıyorum gecenin körüne kadar burdaklava: hem annemlerde var teyzeside çok zevklidir kokoş yani alıp almamalarıda umrumda değil hiç
yok be şeker takmıyorum ama ne güzel çalışıosun ya insan evde oturdukça pskolojisi değişio bir farklı oluo heleki birde çalışmaya alışıksa.benim akrabam pek yoktur ama annemin arkadaşı çoktur.hepsi öz teyzem gibi annem dün aradı dioki benden çok şey almışlar.saolsunlar.burda aslında alınan edinen değil önemli olan annem öyle dediğinde bana ne kadar değer verdiiklerini hissettim sevdikleri için yapıolar yoksa kıyafet dediğin nedir.senin kız olursa kokoş olucak demekki:)))erkek olursada artist olur artık:)))))
Zeynepcim sen o kadar parayı nerden buldun bakıyim ben bir çay alabildim ne bu çanta almışsın patik almışsın kıskandım wallalaelaelaelaelae
uyku sorunu bende de var valla :1closedeyes:eve gidince yemekten sonra hemen uykum geliyor zaten ben yemek yiyene kadar saat 10 oluyor evde biriş birikmiş akıllara zarar dün gece 1e kadar ortalık topladım sabah uyanamıyordum niye bu kadar tembelleştikki biz zeynep bizim yaramazlarda biz gibi galiba hareket etmeyip uyuyorlar tepik mepik yok analarına çekmişler herhalde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?