2010 Şubat Anneleri

Zeynep ne yaptın kız. Ağlattın ayaküstü valla. Bi de akşam Papatyam'ı izlerken ağladım. metin Akpınar ilk eşinin doğumda vefatını anlatıyodu. ben en çok bebeğe bi şey olur da ben yaşarsam ne olur diye ağladım. Ya ne çok ağlıyorum ben...:sinifsinif:

Boş ver kız sormayız onlara kötükedihüso

Analı babalı büyüsün canım. Gözünüz aydın.

Vazelin ben de mi denesem acaba. Ama batırmaz mı giysileri?

yooo batırmıo cnm yumuşacık yapıo o bebeyağının yağınıda alıo biraz ama azıcık sürüyorum vazelini öle bol bol değil sonra tüm vücuda yediriorum göbeğim kadife gibi oluo tavsiye ederim.

cnm süper bişi bu çok duygulandırdı beni saol paylaştığın için.

aryaa hemen yapıyım bacım nelı ıstersın opuyorumnanaktan
havva kız degıselım al gulum ver gulum :roflol:
laıvnıa hayırlı olsun tatlımmm Allah saglıkla dogdugunuda gormeyı nasıp etsın hepımıze...

kızlar bu arada bısı sorcam sıze. dıscıye gıden oldumu hıc? ya benım bı dısım soguk bıseyler ıcerken,bıseyler yerken hatta agzımla nefes alırken bıle cok sızlıyodu batıyodu dunden berı ıyıce cekılmez bı hal aldı sımdı 7/24 sızlıyo... bısey ıcemıyorum cok kotu agrıyo... doktor 12.haftadan sonra gıdebılırsın demıstı ama o lokal anestezının zararı yokmu bebege kı? gıtsemmı yaa bu boyle aylarca delı eder benı

sormayın kızlar benımde okurken gozlerım doldu... her gece yatarken dua edıyorum Allah ım bana evladımın,aılemın acısını gosterme dıye... Allah hepımıze saglıklı elı ayagı duzgun,aklı selim bebekler nasıp etsın...
:Saruboceq:

hulen fikirevi canım sen bence fazla takma ben de 20. haftama girdiğimde hissetmeye başladım

inşallah bir an önce bende hissederim canım telaşlanıyorum artık
doktora gitmeme de var daha yurtdışına çıkmış
ayın 12sini bekleyecegim offfffffffffffff

canım ben 16+3tü gittim 160 grdı

sizlerin bebişler kocaman benim yavrum minnacık
acep ondan mı hissetmiyorum ben hala

çok çukulata yemek de zararlı diye biliyorum ama kızlar...

evet tatlım zararlı kilo alımı nedeniyle
ama ben zaten sırf oynasın diye yiyorum
o da oynamıyor :umursamaz:

canım sana 3lüden önce mi aminosentez önerdiler
bir arkadaşım da yaşıyor aynı şeyi
risk oranı 2li de 1/121 çıktı
doktor 3lüden sonra karar verelim dedi
ama büyük ihtimal 3lü iyi bile çıksa garanti için aminosentez yapacak
allah hepimizin yardımcısı olsun

benimde kimse anlamıyor
karnım küçücük kimse yerde vermedi geçen minibüse bindim
insan bozuluyo kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canısı
çok sveindim allah analı babalı büyütsün ogluşunu
hep birlikte güzel günler geçriirn inşallah

aha benimkide tembel hiç tık yok
yatıyorum onca bekliyorum bir dürt anneyi azcık
ama yokkkkkkkkkkkkkk yokkkkkkkkkkkkk

bende hem roc aldım canım çatlak yağı, hem de johnson terapi sıcak tutuyor süper birşey
ne yalan söyleyeyim johnsonı daha çok kullanıyorum roc çok pahalı
onu 7. aydan sonra sadece göbegime kullanacagım
ama johnsonla yaglı güreşe çıkıyor gibi yaglanıyorum vallakaydirigubbakcemile3

sormayın kızlar benımde okurken gozlerım doldu... her gece yatarken dua edıyorum Allah ım bana evladımın,aılemın acısını gosterme dıye... Allah hepımıze saglıklı elı ayagı duzgun,aklı selim bebekler nasıp etsın...
:Saruboceq:

benide iştahım çok ipin ucunu kaçırmamak için zor tutuyorum kendimi

ben 2. ayında gitmiştim kaplamam ağrı yapmıştı. hamile oduğumu söyleyince doktor "iyi fırçala ve gargara kullan. gebeliğin bitene kadar hibir tedavi uygulayamayız" dedi. ben de zaten bebeği riske atmak istemem. sadece acaba kaplamayı çıkartsa rahatlar mıyım diye gitmiştim.
gargarayı da hiç kullanmadım. diş fırçam yumuşamıştı yenisini aldım ve düzenli fırçaladım gerçekten de pek ağrım kalmadı. alkisalkisalkis

bu kayınvalideler pek iyiler pek iyiler ama iş alışverişe gelince ağır aksak ilerliyolar neden acaba.benim teyzelerim bir sürü kıyafet almış, annem deseniz zaten ayrı bir olay beni bi mağazaya soktu çocuğun donundan tutunda montuna kadar herşeyini aldı.kayınvalidemin komşusu bile beni sevdiğinden patik örmüş.ama henüz kayınvalidemizde bir kıpırdama yok.çok alma nasıl olsa hediye gelecek diyor.klava:anlamadım ben bu işden bişey.bizimkinden başka 2 torunu var bu bayrama kadar her bayram onlara bayramlık kıyafet alınırdı ama nedense bu bayram almadılar.bakalım çarşıya çıktığımızda bi yolunu bulup çocuk mağazasına sokucam onları kaydirigubbakcemile o zamanda almasınlarda göreyim :roflol:

mafoldumben çok duygusal,gözlerim doldu inan.senağlama

canım ben gittim dişçiye.kendi dr'uma sormuştum, her aşamasında gidebilirsin demişti. local anestezinin bir zararı yok, ama kanal tedavisi falan yaparsa, o zaman film çekmeleri gerekiyor ki bunu dişçi hamile olduğum için yapmamıştı. Zaten dişim çok derinlerden çürümüş bu yüzden dişçi çekmek zorunda kalmıştı.ilk defa dişçiye gitmiştim bu arada. "her bebek anneden bir diş götürür" diye bişey okumuştum, bir yandan dişimi kaybettiğim için üzldüm, bir yandan da bebek için feda olsun diye düşünmüştüm senağlamasenağlama

fena gelin sumifer :jeyyar:
bakalım neler aldırabileceksin
herşeyin en kalitelisinden aldır kız hihoyyyt

"Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim
>>saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin
>>sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi"

inanılmaz güzel bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaren napalım bebekımıze 1 dısımız feda olsun :sinifsinif:
sumıfer ne fenasın kız bende mı onumuzdekı bayram soksam bı dukkana bızımkını :roflol:

kızlar puanladım sizi
benden hepinize birer bardak süt
çay zararlı çok içmememk lazım lmaz:

sok walla cnmkaydirigubbakcemile3 doğru sölüosun.

kaydirigubbakcemile3walla bozuluo.yazıcam önüme hamileyim die yada yastık bağlıcam.kaydirigubbakcemile3 cnm bebeyağı harici bişi kullanmam ben kozmetik ürünler almak istemiyorum birkeresinde vish aldım eczaneden yüzüm için nasıl dokundu anlatamam ondan beri almıyorum o tarz şeyler.inşallah işe yarar bebeyağları.dalini dr tavsiyesi ile aldım.

cnm çikolatalı çilekli ve kremşantili olsunkaydirigubbakcemile3 herşeyden olsun içindekaydirigubbakcemile3cokacimcoook

sevgılı anniş bacılarım... malum 2 gun sonra 20.haftama gırıyorum ve bebekıme muzık dınletmeye baslıcam... uzmantv de dınledıgım kadarıyla ya klasık muzık yada slow muzık dıyordu kaan kocatepe. ama gelın gorun kı benı ıkısıde fena halde bayar uyurum onları dınlıcem dıye... soyle azcık oynak hareketlı seyler dınletılmezmı bu cadıya acaba kaydirigubbakcemile3
yawas muzıkle pek aram yoktur bunalıma gırer bı sure sonra baslarım aglamaya huyumu bılıyorum :roflol:
ote yandan anne karnında dınletılen muzıklerı cocuk dogduktan sonra tanıyor ve onunla sakınlesıyormus :asigim:

zaten burnum akıyodu bide bunu okuyunca iyica gözden burundan akmaya başladı mafoldumben.allahım hepimize kıymet bilen hayırlı evlatlar nasip eyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…