2010 Şubat Anneleri

slm güzel şubat anneleri allah nasip ederse bende mart annesi olucam geziyorum arada bi Allah hepinizin ve bebişlerinizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi

slm güzel şubat anneleri allah nasip ederse bende mart annesi olucam geziyorum arada bi Allah hepinizin ve bebişlerinizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi

amin inş sende sağlıkla al kucağına inşaallah.. ziyaretinden çok memnun kaldık teşekkür ederiz canım.

semahamit sıkma canını tertemız cıkar hersey ıns...
kuju-25 sagolasın ıyı dıleklerın ıcın. hepımız saglıkla kucagımıza alırız ıns meleklerımızı...

kızlar ıstanbul da ssk ıle dıs konusunda anlasmalı ozel hastane bılıyomusunuz? ben bu dısı gosterıcem ya delırtıcek benı yoksa...

Bende hep unisex alıyorum hem daha sonrada kullanma şansım olur mavi yada pembe alıp kullanım alanını sınırlamak istemiyorum. Kızlar tavsiyem unisex alın daha sonrada işinize yarar

evet cidden cnm evhamım çok şahsen ben.n e güzel normal doğum yapmışsın 2.daha da kolay olur derler.nasıl geçmişti doğumun kaç saat sürdü dikiş atldımı?

Doğumum kolay geçti aryacım, doğumdan 1 gün önce suyum geldi, ertesi güne kadar sancım ve açılmam olmadı, suni sancı verdiler 1 yada 2 saat içinde dogum yaptım dogum kısmı 10-15 dakika falandı kolaydı zorlanmadım açıkçası sadece sancı kısmı biraz zorladı ama geçici bir durum. Dikişte atıldı ama ne kesildiğini ne de dikildiğini anlamadım.

ben olsam lila isterim en sevdiğim renk :asigim:

Bende lila manyağıyım resmen

çok güzelmiş zeynepcim saol.

kızlar ya bugün midem bulanıyo aslında pek iyi degilim.hiç canım yemek yemek istmiyo...cokacimcoook

ne aldım pembe olanından bilin bakem
:)
galiba kafayı yiyorum yazmadan göndermişim
HASTANE ÇIKIŞI
geldi bugun çok şirin gerçekten mavisi vardı bende
ama kız olacakmış benim melegim doktor teyzesi öyle dedi

kızlar ıstanbul da ssk ıle dıs konusunda anlasmalı ozel hastane bılıyomusunuz? ben bu dısı gosterıcem ya delırtıcek benı yoksa...

bizim burda fatihte haseki var ama büyük haseki değil he fevzi paşa cad. aksaray tarafından edirnekapı tarafına doğru giderken armine mağzasının 200 m. ilerisinde. bilmem buralar uzakmı sana ama oraya komşular gidiyodu memnunlardı

canım pekı randewuylamı gıdıyolardı bılıyomusun?

zeynep ama sen özel demiştin dimi belki burası özel değildir çünkü sabah gidip sıra almıştı komşumuz.

ya farketmez aslında gıdıp oyle saatlerce sıra bekleyemem dıye ozel demıstım ama bazı devlet hastanelerı randewuyla calısıyo mesela oyleyse eger randewusunu alıp devletede gıderım... ben beklemıyım dıye ozel demıstım oyle sabahtan gıdıp sıraya gıremem dıye...

canım pekı randewuylamı gıdıyolardı bılıyomusun?

canım arkadaşı aradım şimdi o yaptırmıştı okmeydanı hastanesinin karşısnda bi hastane varmış özelmiş ve ssk anlaşmalıymış sırf diş üzerineymiş kaydirigubbakcemile5

aa ben duymamışmıydım bu haberi :1shok:
hayırlı olsun canım kızın...gözün aydın

canım arkadaşı aradım şimdi o yaptırmıştı okmeydanı hastanesinin karşısnda bi hastane varmış özelmiş ve ssk anlaşmalıymış sırf diş üzerineymiş kaydirigubbakcemile5

ayyy cok sagol canım ya walla ılac oldun yarama opuyorumnanaktan
arastırıyım ben orayı o zaman sırf diş uzerıne madem gıdebılırım hem cok uzak kalmıyor bana sagolasın walla sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…