2010 Şubat Anneleri

benimki bıktı valla her gördüğümü canım çekiyo yemesem ruyama giriyo :)

Kızlar ben bebek şekeri yapmak istiyorum, yapabilen varmı, Kayserili arakadaşlarım malzemelerinin nereden alabilirim yardımcı olurmusununuz.

Kızlar ben bebek şekeri yapmak istiyorum, yapabilen varmı, Kayserili arakadaşlarım malzemelerinin nereden alabilirim yardımcı olurmusununuz.

günaydın herkese bende yapmak istiyorum ama hala nasıl yapcağımı bulamadım ocak anneleri bir topik açmışlar bunun için oraya baktım biraz onlarda yapan var
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...-sepetleri-icin-fikirlerimizi-paylasalim.html
burdan bakabilirsin ben küçük patikler örüyorlar galiba öyle bişey yapıcam

valla bende çok istiyorum fatma abla ama nasıl yapılır bilmiyorum
çarşıbaşında gördüm onlardan alcam hazır

Kızlar ya bişey diycem. Kendimi korkutmayayım korkutmayayım diyorum ama ben iki hafta falan önce bibuçuk hafta gibi bir süreyle bebeğin hareketi sandığım şeyi hissetmiştim. Aynı yerde seğirme gibi gıdıklama gibi ama daha derinden. Ama iki haftadır hiçbirşey hissetmiyorum. Bir an bile. Pazartesi randevum vardı ama telefon edip yarına aldırmaya çalışacağım. Çok endişeliyim.mafoldumben

Herkese günaydın kızlarrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan geçmişi okuyamıyorum artık çok karışmış yine.umarım herkes iyi mutlu ve sağlıklıdır.:lepi: aşerme hakkında konuşuyorsunuz galiba ben çok aşerdim.hatta hamile olduğumu aşermemden anladık tam 1 hafta önceden.kaydirigubbakcemile3 bir sabah kalktım eşime dedim ki koş çabuk baana dönerekmek bul içinede turşu koydur.sabahın köründe hemde daha adet günüme 8 gün vardı.bana sen kesin hamilesin dedi gitti aradı bulamadı onun yerine köfte ekmek getirmiş:sinifsinif: ertesi günü test yaptım cidden hamileyim ve adetime 1 hafta varken öğrendim.sonra et yiyemedim birsüre tiksindim.birara 3 kilo turşu tükettim.fasulye çekti benimde cnm.bir gecede pide çekti.yani tv de ne görsem ve rüyamda ne görsem canım çektikaydirigubbakcemile3 ayyy ne kadar uzatmışım.cokacimcoook

canım 20 22 haftaya kadar hissetmeyebilrsin anlamayabilrsin korkma hiç
bide sağlık ocağına kayıtlı deilmisin kalp atışlarını dinletiyolar

canım çok sevindim hayırlı olsun kızın

bakıyorum canım teşekkür ederim.

valla bende çok istiyorum fatma abla ama nasıl yapılır bilmiyorum
çarşıbaşında gördüm onlardan alcam hazır

bende kontrole gittiğimde düvenönünü gezeyim bakayım biraz ama alırsan haberim olsun bilgi alayım senden

korkma canım bazan hiç hissetmediğinde oluyor bendede oldu ama sorun yok çok şükür

Bu arada bebek şekeri nedir?

doğumdan sonra bebk görmeye gelenlere verilen nikah şekerine benzer şeyler bebek şekeri oluyor canım

canlarım günaydın geçmişe şöyle bi göz attım sorun yok sanırsam aman olmasında zati herşey yolunda gidi gidi versin :))))))))

fatmacım valla kayseride nerde ne şeklde bulursun inan bilemiyorum canım burda olsan seni hemen eminönüne yönlendirirdim... süper şeyler var orda.... şekerinden süsüne sandığına vs.. kadar

bülbül canım bazen benimde hissetmediğim oluyo ama pozisyonuyla alakalı olabiliyormuş bu... küük olduğu için bazı pozisyonlarda hareketlerini hissedemiyormuşuz... korkulacak bişey yok canım evham yapıp üzme kendini....

kızlar göbişlere bayıldım ya.. çok kıskandımmmmmmmmmmm bende koycam bende bendeeee :kedi:

sıkma tatlım canını:1hug: bizimkide pek hareket etmiyor gaz mı damar mı bebek mi pıt pıt okadar bende anlayamıyorum herkesin bir olmaz biz demekki geç hissedeceğiz aklına dr gittiğinde onu gördüğünü getir ben öyle yapıyorum dr iyi dedi kalp atışınıda dinledim harekette ediyor demekki sorun yok ben hissedemiyorum diyorum o yüzden hiç üzülme Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın :Saruboceq:

canım 20 22 haftaya kadar hissetmeyebilrsin anlamayabilrsin korkma hiç
bide sağlık ocağına kayıtlı deilmisin kalp atışlarını dinletiyolar

Sağlık ocağına henüz gitmedim. Gitmek de istemiyorum ama önümüzdeki hafta gitmem gerek.20'ye girmiş oluyorum. Tetanoz aşısı yapılmalı. Aile hekimimiz bana güven vermiyor. İlk fırsatta asılacak bir tip. Herkese mi öyle bilmiyorum ama kıl oldum bazı hareketlerine falan. Hiç gidesim yok.

saol volescim, istanbulda olsaydım eminim hem ucuza mal ederdim hemde çok çeşit bulabilirdim. Kayseri dede vardır kesinde ben daha önce hiç ilgilenmediğimden bilgim yok

Günaydın güzel anneler, nasılsınız? ben bugun dahada kötüyüm ne yaptıysam boş aman çok zor oluyor çok dikkatli olun hasta olmayın kızlar ...
canım ya nasıl geçircen tekarar geçmiş olsun
günaydın şekerler hayırlı günler olsunn
günaydın canım
günaydın şubat anneleri..
günaydın canım
Hepinize ve meleklerinize günaydınlaara.s.
günaydın canım
Fatoşcum gözünaydın canım hayırlı olsun oğluşun
sağol canım çok teşekkürler
Günaydın kızlar.. Mutlu günler..:dance::1hug:

Tebrik ederim canım.. Allah kucağıma alacağımız günleride görmeyi nasip etsin..
günaydın canım
günaydın arkadaşlar...
günaydın canım
günaydınnn tatlişkolar...
günaydın tatlım
evet günün konusunu açıyorum..Aşeren var mı?
ben aşermedim ama bi kere acayip ekşi elma istedi canım televizyonda biri yiyodu onu görünce çekti
günaydın bayanlar hoş geldiniz valla bende hiç aşermedim midem de bulanmadı belli bişey istemiyorum ama bişey kokarsa canım istiyor :CüvCüv:
günaydın canım
günaydın serapçım iyim canım sen nasılsın
günaydın canım
canım hiç korkma 21 haftadayım ben hiç hissetmedim dün doktor hiç korkma zamanı var endişelebneme gayet normal dedi.saağlığıda çok ii dedi.
Bu arada bebek şekeri nedir?

bebek doğuncamı dağıtılıyor bu şekerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…