Bende de yok bu aşerme yaa. Şimdiye kadar 1 kere turşu çekti canım o da şu Adile Naşitle Münir Özkulun meşhur turşucular filmi var ya orda gördümkaydirigubbakcemile2 birden canım istedi. Kocişim hemen gitti aldı geldi dışardan opuyorumnanaktan Aslında gitme o kadar önemli değil dedim ama ilk defa bir şey istemişim olur mu diye koştu aldı geldi valla kıyamam. Zaten severdim ama hamilelikte daha bir seviyorum turşuyu. Kocam canımı birşeyler çektirmek için uğraşıyor her akşam arıyor sana şunu alayım mı bunu alayım mı gelirken diyeşakkıdı
Kızlar ben bebek şekeri yapmak istiyorum, yapabilen varmı, Kayserili arakadaşlarım malzemelerinin nereden alabilirim yardımcı olurmusununuz.
Kızlar ben bebek şekeri yapmak istiyorum, yapabilen varmı, Kayserili arakadaşlarım malzemelerinin nereden alabilirim yardımcı olurmusununuz.
Kızlar ya bişey diycem. Kendimi korkutmayayım korkutmayayım diyorum ama ben iki hafta falan önce bibuçuk hafta gibi bir süreyle bebeğin hareketi sandığım şeyi hissetmiştim. Aynı yerde seğirme gibi gıdıklama gibi ama daha derinden. Ama iki haftadır hiçbirşey hissetmiyorum. Bir an bile. Pazartesi randevum vardı ama telefon edip yarına aldırmaya çalışacağım. Çok endişeliyim.mafoldumben
selam kızlar şükür netleşti cinsiyetrimiz kızım prensesim olucak
gençlik hayallerim gerçek oluyor mevlaya şükürler olsun hayırlısıylada kucağımıza almayıda nasip eder inşallah sevincimi anlatamam inanılmaz rahatladım valla ohhhhhhhh
günaydın herkese bende yapmak istiyorum ama hala nasıl yapcağımı bulamadım ocak anneleri bir topik açmışlar bunun için oraya baktım biraz onlarda yapan var
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...-sepetleri-icin-fikirlerimizi-paylasalim.html
burdan bakabilirsin ben küçük patikler örüyorlar galiba öyle bişey yapıcam
valla bende çok istiyorum fatma abla ama nasıl yapılır bilmiyorum
çarşıbaşında gördüm onlardan alcam hazır
Kızlar ya bişey diycem. Kendimi korkutmayayım korkutmayayım diyorum ama ben iki hafta falan önce bibuçuk hafta gibi bir süreyle bebeğin hareketi sandığım şeyi hissetmiştim. Aynı yerde seğirme gibi gıdıklama gibi ama daha derinden. Ama iki haftadır hiçbirşey hissetmiyorum. Bir an bile. Pazartesi randevum vardı ama telefon edip yarına aldırmaya çalışacağım. Çok endişeliyim.mafoldumben
Bu arada bebek şekeri nedir?
canım 20 22 haftaya kadar hissetmeyebilrsin anlamayabilrsin korkma hiç
bide sağlık ocağına kayıtlı deilmisin kalp atışlarını dinletiyolar
canlarım günaydın geçmişe şöyle bi göz attım sorun yok sanırsam aman olmasında zati herşey yolunda gidi gidi versin :))))))))
fatmacım valla kayseride nerde ne şeklde bulursun inan bilemiyorum canım burda olsan seni hemen eminönüne yönlendirirdim... süper şeyler var orda.... şekerinden süsüne sandığına vs.. kadar
bülbül canım bazen benimde hissetmediğim oluyo ama pozisyonuyla alakalı olabiliyormuş bu... küük olduğu için bazı pozisyonlarda hareketlerini hissedemiyormuşuz... korkulacak bişey yok canım evham yapıp üzme kendini....
canım ya nasıl geçircen tekarar geçmiş olsunGünaydın güzel anneler, nasılsınız? ben bugun dahada kötüyüm ne yaptıysam boş aman çok zor oluyor çok dikkatli olun hasta olmayın kızlar ...
günaydın canımgünaydın şekerler hayırlı günler olsunn
günaydın canımgünaydın şubat anneleri..
günaydın canımHepinize ve meleklerinize günaydınlaara.s.
sağol canım çok teşekkürlerFatoşcum gözünaydın canım hayırlı olsun oğluşun
günaydın canımGünaydın kızlar.. Mutlu günler..:dance::1hug:
Tebrik ederim canım.. Allah kucağıma alacağımız günleride görmeyi nasip etsin..
günaydın canımgünaydın arkadaşlar...
günaydın tatlımgünaydınnn tatlişkolar...
ben aşermedim ama bi kere acayip ekşi elma istedi canım televizyonda biri yiyodu onu görünce çektievet günün konusunu açıyorum..Aşeren var mı?
günaydın canımgünaydın bayanlar hoş geldiniz valla bende hiç aşermedim midem de bulanmadı belli bişey istemiyorum ama bişey kokarsa canım istiyor :CüvCüv:
günaydın serapçım iyim canım sen nasılsıngünaydın fatoşcum nasılsın canım
günaydın canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine havalar ısırıyo insanı
günaydın esmacım nasılsın bakım
günaydın canım nasılsın bakalım
günaydın canımgünaydın herkese bende yapmak istiyorum ama hala nasıl yapcağımı bulamadım ocak anneleri bir topik açmışlar bunun için oraya baktım biraz onlarda yapan var
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...-sepetleri-icin-fikirlerimizi-paylasalim.html
burdan bakabilirsin ben küçük patikler örüyorlar galiba öyle bişey yapıcam
canım hiç korkma 21 haftadayım ben hiç hissetmedim dün doktor hiç korkma zamanı var endişelebneme gayet normal dedi.saağlığıda çok ii dedi.Kızlar ya bişey diycem. Kendimi korkutmayayım korkutmayayım diyorum ama ben iki hafta falan önce bibuçuk hafta gibi bir süreyle bebeğin hareketi sandığım şeyi hissetmiştim. Aynı yerde seğirme gibi gıdıklama gibi ama daha derinden. Ama iki haftadır hiçbirşey hissetmiyorum. Bir an bile. Pazartesi randevum vardı ama telefon edip yarına aldırmaya çalışacağım. Çok endişeliyim.mafoldumben
Bu arada bebek şekeri nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?