http://www.tatlitelas.com.tr/Products.Asp?CatID=79
Bebek Hediye ve Çiçek Sepetleri, Baby Shower, Doğum, Bebek Şeker,Çikolata ve Hastane odası Süslemeleri
Kızlar şekerler için bu 2 siteye bakmanızı tavsiye ederim.
sıkma tatlım canını:1hug: bizimkide pek hareket etmiyor gaz mı damar mı bebek mi pıt pıt okadar bende anlayamıyorum herkesin bir olmaz biz demekki geç hissedeceğiz aklına dr gittiğinde onu gördüğünü getir ben öyle yapıyorum dr iyi dedi kalp atışınıda dinledim harekette ediyor demekki sorun yok ben hissedemiyorum diyorum o yüzden hiç üzülme Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın :Saruboceq:
arya
voles
fatoş günaydın kızlarrr hoşgeldiniiz
bülbül sağlık ocağına git doktorlar bakmıyor ki direk ebe hemşireler ilgileniyo ben 3 kez gittim hep hemşireler ilgilendi
bana aşı için bu ay sonu gel dedi 23 haftalık olucam
koy canım görelim göbişiiinii :)kızlar göbişlere bayıldım ya.. çok kıskandımmmmmmmmmmm bende koycam bende bendeeee :kedi:
gğzeller ama biraz fiyatlılar galibahttp://www.tatlitelas.com.tr/Products.Asp?CatID=79
Bebek Hediye ve Çiçek Sepetleri, Baby Shower, Doğum, Bebek Şeker,Çikolata ve Hastane odası Süslemeleri
Kızlar şekerler için bu 2 siteye bakmanızı tavsiye ederim.
sen içini ferah tut canım 8 ayında bile bazı bayanlar bir hafta hissetmediği oluyormuşAslında benim endişem bir buçuk hafta kadar sürekli hissedip sonra birden bire hiç hissetmeyişimden oldu. Ama volesin dediği gibi pozisyonunu değiştirmişse belki o yüzden hissedemiyor olabilirim.Bir de iki gündür artan bir halsizliğim var iyice evham yaptım galiba. Allahım inşallah iyidir bebeğim.:Saruboceq:
arya
voles
fatoş günaydın kızlarrr hoşgeldiniiz
bülbül sağlık ocağına git doktorlar bakmıyor ki direk ebe hemşireler ilgileniyo ben 3 kez gittim hep hemşireler ilgilendi
bana aşı için bu ay sonu gel dedi 23 haftalık olucam
Kızlar eŞİm ayrıntılı ulrtrason İÇİn ege Ünİversİtesİnden randevu alMIŞ BU AYIN 15.de 30 mİlyonmuŞ aslında doluymuŞ ama tanıdık vardı o vasıta İle aldık yanİ İŞte Öle kızlar 15 gÜn sonra tekrar gÖrecem meleĞİmİ.ozaman 22+4 olacam geç değil dimi.bide idararda bişi çıkmış dünkü tahlillerde bi içimlik ilaç vermiş onu içince geçecekmi.
akpak teyzesi biz öğrendik oğluşum oluyo
ya bana salı günü gittiğimde geç kalmışsın tahlil falan yapılacaktı sabah erken gelmen lazımdı dediler sadece kilo tansiyon falan öyle baktılar aşı için bişey demediler bende sinirden sormayı unuttumklava: çünkü ta ekimin 20sinde gel dediler çalışmak çok güzel ama fedakarlık yapmam gerekiyor senağlama
bana hiç tahlil yapmadılar doktorunhastanede yaptığı tahlileri götürdüm ona bakıp not aldılar tansiyon kilo bide kalp atışına baktılar daha önce gidince baya sorular sorup not almışlardıı
canım ayrıntılı usg renkli oluyo demi fiyatı iyiymiş ben 150 lira felan duymuştumda
ne için geçmi die doruyosun ayrıntılı içinmi çoğu yaptırmıyo sanırım bana doktor bişiy demedi ama
idrarda iltihap çıkıyo canım bendede çıkmıştı kendi doktorum çokaz önemli deil bol su iç geçer demişti sonra özelden gidince bi içimlikl ilaç verdi bende almadım içmedim gerek yok die
oleeeyyyy :dance:
Allah hayırlı uzun ömürlü sağlıklı ve yakışıklı bir erkek evlat nasip etsin (belki kızıma alırım :roflol: )
ay erkek çocuklarına bayılıyorum ya :kedi:
altını açtığında suratına bir çiş yapar. garanti :roflol: sonra da güler.. ay yerim kız onun pipisini :smiley-cool:
serap iyiyim canım sen nasılsın ne isme karar verdinin bebişe
Kızlar ya bişey diycem. Kendimi korkutmayayım korkutmayayım diyorum ama ben iki hafta falan önce bibuçuk hafta gibi bir süreyle bebeğin hareketi sandığım şeyi hissetmiştim. Aynı yerde seğirme gibi gıdıklama gibi ama daha derinden. Ama iki haftadır hiçbirşey hissetmiyorum. Bir an bile. Pazartesi randevum vardı ama telefon edip yarına aldırmaya çalışacağım. Çok endişeliyim.mafoldumben
bana hiç tahlil yapmadılar doktorunhastanede yaptığı tahlileri götürdüm ona bakıp not aldılar tansiyon kilo bide kalp atışına baktılar daha önce gidince baya sorular sorup not almışlardıı
yaerncim günaydın nasılsın canımn
Günaydın güzel anneler, nasılsınız? ben bugun dahada kötüyüm ne yaptıysam boş aman çok zor oluyor çok dikkatli olun hasta olmayın kızlar ...
evet günün konusunu açıyorum..Aşeren var mı?
Kızlar ben bebek şekeri yapmak istiyorum, yapabilen varmı, Kayserili arakadaşlarım malzemelerinin nereden alabilirim yardımcı olurmusununuz.
Kızlar ya bişey diycem. Kendimi korkutmayayım korkutmayayım diyorum ama ben iki hafta falan önce bibuçuk hafta gibi bir süreyle bebeğin hareketi sandığım şeyi hissetmiştim. Aynı yerde seğirme gibi gıdıklama gibi ama daha derinden. Ama iki haftadır hiçbirşey hissetmiyorum. Bir an bile. Pazartesi randevum vardı ama telefon edip yarına aldırmaya çalışacağım. Çok endişeliyim.mafoldumben
A bak hemşireler ilgileniyorsa giderim. Ama doktorla karşılaşırsam kesin yapışırkaydirigubbakcemile
nihayet teyzesi gördün bizi yani vermiyorum oğlumu kaç kere yazdım anca gördün senin kızın nazlı olur.:roflol::roflol:
evet canım ben özel doktora senin gibi gitmiyorum sadece 2li test için 2 kere gitmiştim ege üniversiteside devlet hastaneleri gibi sigortaya bakıyor o yüzden fiyat öle yoksa daha pahalı dışarda sende zübeydeden al orda yapmıyolarmı burdaki normal doğum evide istemedi ebnde hastaneyi değiştim egeye geçtim burdada doğurucam inşallah ama dolu olabilir burasıda doluydu dediğim gibi tanıdık vasıtası ile aldık oda 15 gün sonraya düşün evet galiba mikropmu iltihapmı varmış öle işte aç gitmem gerekti ben çocuk hareketli olsun diye metro yemiştim 1,5 saat önce ondanmı çıktı acep hep temiz çıkardı ilk defa böle oldu eşim alacak bugün ilacı içecem bakalım.evet canım ayrıntılı için geçmi die sormuştum. ama o haftalarda yapıyolar galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?