2010 Şubat Anneleri

Kanamam yok. Geçen gece baya bi belim ağrıdı. Zor uyudum. Sabah uyandığımda geçmişti. Onun dışında kasık ağrım da olmadı Allah'a şükür. :Saruboceq:

canım nasıl hastane değişiyo şevket yılmazın ordaki açılmadı dimi hala çekirgeye gideceğine şevkete git canım ora daha yakın sana yaptırmak mecburi değil ama benim sağlık ocağındaki aile hekimim yaptırısan ii olur dedi ben kendim istedim inşallah sorunsuz ii geçer.

kızlar bişi sorcam hamilelere grip aşısı falan oluyor mu yaz döneminde bu 3.grip oluşum evde kim hasta olsa bana geçiyor korkuyorum bebişide etkilerse diye birisi kafamı karıştırdı :gitme: şimdi böyleyse kışın ne yapacağım ben hiç bu kadar çok hasta olmamıştım senağlama

canım şevket yılmaz hastanesini çok seviyodum hem yakınde ama eğitim ve araştırma hastanesi oldu anlıca stajyer doktorlar olucak araştırıcak ffelan filan kadın doğum bölümüde kalkar büyük ihtimal benim doktorda nereye tayin olur bilmem artık
yeni kadın doğum hastanesi açılıcak diolar altındaki ama belli deil böle muammada beliyorum sinir oldum artıkk

canım inanki hiç bilmiyorum ama doktoruna sor istersen en güzeli o

kız hamile kadına ne yapışacak? nasıl doktormuş o öyle :)

Sapık hissi veriyor adam bana. Bi grip oldum gittim her hafta kontrole çağırdı. Yok şundan yok bundan diye. Acaba ücret mi alıyo bunlar ki diye düşünürken yok seni bi daha ne zaman görebilirim yok illa bi çay iç gibi lüzumsuz lakırdılar. Bi de elimi tuttu şuraların kırmızı olması gerek ama sende değil kansızlık olabilir gel tahlil yapalım. Korktum adamdan ya. Bi de babacan bi tavırla ilgilenmek şefkat göstermek başka bi şey direk gözlerinin içine çok dikkatli bakıp ağır ağır konuşmak ayrı bi şey.

Fatoşçum Ege de doğum ne kadarmış biliyor musun? Araştırmaya başlamak lazım şimdiden benim kafama çok takılıyor nerede olacak diye.

Aile hekimleri çok ilgileniyorlar valla ben hastaneye gitmem telefonla bile hallediyorum işlerimi.Direk telefonları var sağlık ocağındaki doktorların arıyorum doktorla konuşuyorum soruyorum.

kızlar selam,
ben hala hastayım dun evde yatıp dinlendim ise gitmedim ama degisen bisey yok hala cok kotuyum. Bir de kesik kesik öksürük başladı. Off off...
Fatoscum buarada gecmisi okutyamadım ama ogrenmissin galiba oglun oluyormus hadi gozun aydın ogluma arkadas geldi yasasın Şeniz

aaa inanmıyorum canım huylandıysan değiştir valla kimseye güven yok bu devirde ay sapık herif sen işini yapsana demi ama

Tuğbacım yapılıyormuş Geçenlerde bir arkadaş vurdurmuştu hatta kim olduğunu hatırlayamadım. Hatta benim eczacı arkadaş var o da vuruluyor dedi bana. Ben de haftaya kontrole gittiğimde doktorumdan teyit edip vurulcam. En azından hafif geçer.

Canım her yerde aynıdır herhalde değiştirebiliyorsun istersen doktorunu. Ben asıl bizim adrese bakan doktora değil başka doktora yaptırdım kaydımı mesela.

nihayet teyzesi gördün bizi yani vermiyorum oğlumu kaç kere yazdım anca gördün senin kızın nazlı olur.:roflol::roflol:

KAYNANALIK kesin hamileyken başlıyor laelaelaelaelae şakkıdı :dilcikar: lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol:

kız ben ne halde internete giriyom haberin var mı?
kayınbabam geldi kaynımla birlikte. iki gündür bizdeler. arada yarım saat dışarı çıktılar da kendimi internetin başında buldum. sabahtan akşama kadar, hatta yatana kadar mutfaktayım sürekli birşeyler koymak gerekiyor önlerine. zaten internete girsem bir sürü laf ederler. mecbur gizli gizli giriyom. :gitme:
kaynım üniversiteyi kazandı ve bizde kalacak :gitme: kimsenin beni düşündüğü yok. bu kız nasıl yapacak, nasıl rahat edecek hamile hamile diye düşünen yok senağlama
varsa yoksa gece gündüz hizmetcilik yap, kirlettiklerini temizle, amaşır bulaşık delikafadulden senağlama
benim gençliğim elden gitmiş :gitme:

ay hakkatende sapık hissi veriyo doktor dediğin ciddi olur biraz

Ama grip aşısı dediğimiz de sonuçta sana yine virüs gönderiyorlar. Zayıflatılmış falan ama bir hafta ateş ve hafif grip yapıyor. Üstelik o kadar çok virüs çeşidi var ki sadece bir kısmından kurtarıyor aşı. Ben normalde iki kere oldum hiç memnun kalmadım. Zaten biçok rahatsızlığı olan insana da bildiğim kadarıyla tavsiye etmiyorlar. Tabii yine doktorun en iyisini bilir o ne diyorsa onu yap ama bence savunma hücrelerini güçlendirmelisin. Çok zayıf kalmışlar ki önleyemiyorlar. Bağışıklık sistemini güçlendirmek konusunda bir araştırma yapabilir, bu işe yarayan yiyeceklere ağırlık verebilirsin.

sağol canım bende sorayım bari doktora offfff başım çatlayacak çalışasım bile yok ve ne yazıkki ay sonu mafoldumben

ayy canım allah kolaylık versin. evde 3 erkek çok zor valla hamile hamile...

maraşta da bir kadın doğum doktoru hastalarına aşkım canım bitanem diyormuş :roflol:
birgün bir polis eşini götürmüş, adam karısına aşkım deyince girmiş bi güzel doktora :roflol:
ellerine sağlık

koy canım görelim göbişiiinii :)

gğzeller ama biraz fiyatlılar galiba

sen içini ferah tut canım 8 ayında bile bazı bayanlar bir hafta hissetmediği oluyormuş

evet şeker fiyatlar uçuk ama model çalabilirizyerimseniben malzemeleri ucuz alır kendimiz yaparız.

saol cnm.bende halen gidicem aşıya yeni dr sormadım olayımmı die.sen ayrıntılını medicalde yaptırsana orda radyoloji uzmanlarıı yapıyormuş hem ssk da geçio ne kadar bilmiyorum ama ucuzdur.

süperler bayıldım hepsine bende istiyorum bananealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bendeeeeeealkisalkisalkis kendim yapıcam ben.

aryacım volescim günaydın

sanada günaydın paşa annesiopuyorumnanaktan
kızlar göbişlere bayıldım ya.. çok kıskandımmmmmmmmmmm bende koycam bende bendeeee :kedi:

cnm şu göbiş topiğinin linkini kopyallasana bana ya bulamıyoru m ben onu bakıyim göbişlere bi.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…