fatoşcum ben geçmişe bakamadım oğlun mu oluyo çok sevindim canımmm
günaydın canım bende iyiyim ne olsun yoğunuzda biraz kızımın adı DERİN olucak inşallah
canım bence endişelenme belkide sen hissetniyosun artı kötü bişey olsa kanaman falan olurdu yada kasık ağrısı falan ben dün okumuştum 24.hafta ile 32.hafta arasında en çok hissediliyomuş hareketler bence sıkıntı yapma
canım bende özele gitmiyorum sadece cinsiyet öğrenmek için ssk lı bakan özel hastaneye gittim devlet hastanesinden memnunum ama benim gittiğim hastane değişiyo mecbur başka hasteneye gidicem zübeydeyi istemiyorum randevu almak zzor iyi doktorlar için gece gidip sıraya giriyolarmış ben çalışıyorum eşimdede araba yok çekirge devlete giderim belki bu ay belli olucak hayırlısı
bu ayrıntılı şart deil dediler bana hastanede ya yaptırmakmı lazım illa?
çikolata yedin die iltihap çıkmaz canım bence . bir seferlik verdiği ilacı al.benim ilk tahlilerimde çıkmıştı iltihap doıktor ilaç vermedi bol su iç geçer dedi 2 ay sonraki tahlilde çok az kalmıştı o yüzden ilaç almadım
canım nasıl hastane değişiyo şevket yılmazın ordaki açılmadı dimi hala çekirgeye gideceğine şevkete git canım ora daha yakın sana yaptırmak mecburi değil ama benim sağlık ocağındaki aile hekimim yaptırısan ii olur dedi ben kendim istedim inşallah sorunsuz ii geçer.
kızlar bişi sorcam hamilelere grip aşısı falan oluyor mu yaz döneminde bu 3.grip oluşum evde kim hasta olsa bana geçiyor korkuyorum bebişide etkilerse diye birisi kafamı karıştırdı :gitme: şimdi böyleyse kışın ne yapacağım ben hiç bu kadar çok hasta olmamıştım senağlama
kız hamile kadına ne yapışacak? nasıl doktormuş o öyle :)
evet canım ben özel doktora senin gibi gitmiyorum sadece 2li test için 2 kere gitmiştim ege üniversiteside devlet hastaneleri gibi sigortaya bakıyor o yüzden fiyat öle yoksa daha pahalı dışarda sende zübeydeden al orda yapmıyolarmı burdaki normal doğum evide istemedi ebnde hastaneyi değiştim egeye geçtim burdada doğurucam inşallah ama dolu olabilir burasıda doluydu dediğim gibi tanıdık vasıtası ile aldık oda 15 gün sonraya düşün evet galiba mikropmu iltihapmı varmış öle işte aç gitmem gerekti ben çocuk hareketli olsun diye metro yemiştim 1,5 saat önce ondanmı çıktı acep hep temiz çıkardı ilk defa böle oldu eşim alacak bugün ilacı içecem bakalım.evet canım ayrıntılı için geçmi die sormuştum. ama o haftalarda yapıyolar galiba.
banada tahlil yapmadılar evetr yaptırdığım testlere bakıp not aldılar gittiğimde kilo tansiyona bakıyolar.5inde gitçem bende aşı için çok ilgileniyolar valla.şeker yüklemesinide yapıyoz ister burda ister hastanede yaptır dediler
Sapık hissi veriyor adam bana. Bi grip oldum gittim her hafta kontrole çağırdı. Yok şundan yok bundan diye. Acaba ücret mi alıyo bunlar ki diye düşünürken yok seni bi daha ne zaman görebilirim yok illa bi çay iç gibi lüzumsuz lakırdılar. Bi de elimi tuttu şuraların kırmızı olması gerek ama sende değil kansızlık olabilir gel tahlil yapalım. Korktum adamdan ya. Bi de babacan bi tavırla ilgilenmek şefkat göstermek başka bi şey direk gözlerinin içine çok dikkatli bakıp ağır ağır konuşmak ayrı bi şey.
kızlar bişi sorcam hamilelere grip aşısı falan oluyor mu yaz döneminde bu 3.grip oluşum evde kim hasta olsa bana geçiyor korkuyorum bebişide etkilerse diye birisi kafamı karıştırdı :gitme: şimdi böyleyse kışın ne yapacağım ben hiç bu kadar çok hasta olmamıştım senağlama
Sapık hissi veriyor adam bana. Bi grip oldum gittim her hafta kontrole çağırdı. Yok şundan yok bundan diye. Acaba ücret mi alıyo bunlar ki diye düşünürken yok seni bi daha ne zaman görebilirim yok illa bi çay iç gibi lüzumsuz lakırdılar. Bi de elimi tuttu şuraların kırmızı olması gerek ama sende değil kansızlık olabilir gel tahlil yapalım. Korktum adamdan ya. Bi de babacan bi tavırla ilgilenmek şefkat göstermek başka bi şey direk gözlerinin içine çok dikkatli bakıp ağır ağır konuşmak ayrı bi şey.
nihayet teyzesi gördün bizi yani vermiyorum oğlumu kaç kere yazdım anca gördün senin kızın nazlı olur.:roflol::roflol:
Tuğbacım yapılıyormuş Geçenlerde bir arkadaş vurdurmuştu hatta kim olduğunu hatırlayamadım. Hatta benim eczacı arkadaş var o da vuruluyor dedi bana. Ben de haftaya kontrole gittiğimde doktorumdan teyit edip vurulcam. En azından hafif geçer.
KAYNANALIK kesin hamileyken başlıyor laelaelaelaelae şakkıdı :dilcikar: lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol:
kız ben ne halde internete giriyom haberin var mı?
kayınbabam geldi kaynımla birlikte. iki gündür bizdeler. arada yarım saat dışarı çıktılar da kendimi internetin başında buldum. sabahtan akşama kadar, hatta yatana kadar mutfaktayım sürekli birşeyler koymak gerekiyor önlerine. zaten internete girsem bir sürü laf ederler. mecbur gizli gizli giriyom. :gitme:
kaynım üniversiteyi kazandı ve bizde kalacak :gitme: kimsenin beni düşündüğü yok. bu kız nasıl yapacak, nasıl rahat edecek hamile hamile diye düşünen yok senağlama
varsa yoksa gece gündüz hizmetcilik yap, kirlettiklerini temizle, amaşır bulaşık delikafadulden senağlama
benim gençliğim elden gitmiş :gitme:
koy canım görelim göbişiiinii :)
gğzeller ama biraz fiyatlılar galiba
sen içini ferah tut canım 8 ayında bile bazı bayanlar bir hafta hissetmediği oluyormuş
arya
voles
fatoş günaydın kızlarrr hoşgeldiniiz
bülbül sağlık ocağına git doktorlar bakmıyor ki direk ebe hemşireler ilgileniyo ben 3 kez gittim hep hemşireler ilgilendi
bana aşı için bu ay sonu gel dedi 23 haftalık olucam
süperler bayıldım hepsine bende istiyorum bananealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aryacım volescim günaydın
kızlar göbişlere bayıldım ya.. çok kıskandımmmmmmmmmmm bende koycam bende bendeeee :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?