YAREN hatta biz senle burda buluşur öyle gideriz buluşma yerine hahaha :))
kızlar buarada brokoli cok faydalıymıs. kalsiyum ve magnezyum acısından cok zenginmş. bana dr bol bol ye demisti. dun hasladım ustune yogurt yagsız hem saglıklı,hem lezzetli hem de dislerimizi korur . arada deneyin bence..
ay fatmalar karıştı afedersin :kedi:
gelemeyen izmirli fatmaymış
ben internetten ev bakıyorum hala bulamadım( kayınvalidemlerde kalıyodum ev ferah diye benim ev bana kokuyo geliyo onlar da bu haftasonu yazlıktan donuyo eve geri donus off off evden tiksinecegim hic aklıma gelmezdi ((
kızlar merhaba bakıyorumda buluşma gunu ayarlıyorsunuz .ayyy kıskandım valla benimle aynı yerde kimse yokkk.neyse siz gidin ama fotografta çektirin tabi siteyede koyun bizde sizi seyredelim.....
ben doktordan geldim.aylık kontrolümüz vardı.kızım çok iyi çok şükür bi problemimiz yok.400 gr.olmuş.boyu haftasına göre biraz uzun dedibkaç cm dedim.ay araya bişey karıştı unuttuk gitti.çok detaylı baktı epey uzun kaldım içirde.tabi bende seyredip durdum.doktor aleti göbegime gezdirdikçe benim kız tekmeliri bi atıyo nasıl.güldük sanırım istemiyo rahatını bozduk dedim.artık tekmeler i iyi kuvvetli.neyse yani bir ay sonraya randevu verdi o zaman şeker yükselmesi yapılacakmış.kendi baskülüm dogru çıktı.evet bir kilo almışım.doktor çok çok iyi gidiyosun sonradan bozmazsan dedi..işte böyle benim zeynoda uzun boylu dogmuştu sanrım buda uzun dogacak.anacım pek göbegim yok ama uzun boylu çocuklar :ecrin_bebek:doguruyorum
ev mı sana kokuyo kız havalandırsan azcık oda parfumu falan sıksan fisfisfis
kızlar merhaba bakıyorumda buluşma gunu ayarlıyorsunuz .ayyy kıskandım valla benimle aynı yerde kimse yokkk.neyse siz gidin ama fotografta çektirin tabi siteyede koyun bizde sizi seyredelim.....
ben doktordan geldim.aylık kontrolümüz vardı.kızım çok iyi çok şükür bi problemimiz yok.400 gr.olmuş.boyu haftasına göre biraz uzun dedibkaç cm dedim.ay araya bişey karıştı unuttuk gitti.çok detaylı baktı epey uzun kaldım içirde.tabi bende seyredip durdum.doktor aleti göbegime gezdirdikçe benim kız tekmeliri bi atıyo nasıl.güldük sanırım istemiyo rahatını bozduk dedim.artık tekmeler i iyi kuvvetli.neyse yani bir ay sonraya randevu verdi o zaman şeker yükselmesi yapılacakmış.kendi baskülüm dogru çıktı.evet bir kilo almışım.doktor çok çok iyi gidiyosun sonradan bozmazsan dedi..işte böyle benim zeynoda uzun boylu dogmuştu sanrım buda uzun dogacak.anacım pek göbegim yok ama uzun boylu çocuklar :ecrin_bebek:doguruyorum
evet canım ya benim ev biraz kucuk ondan hem sıkıntı basıyor ne bileyim birde kucuk wc vardı ben onu iptal edip dolap yaptırdım oraya ama deterjanları koydum ama kapısı yok ve oturma odasına yatak odasına yakın ve o kokular eve sindi sanırım off gitmiyor bian evvel evi degistirmem lazım ama kafama sinen ev yok :gitme: mafoldumben
arya ne oldu ses çıkmıyo senden ve bursalılardan
valla buluşalım yaa neden kimseden ses çıkmıyo bende istiyorum buluşalım artık
evet canım ya benim ev biraz kucuk ondan hem sıkıntı basıyor ne bileyim birde kucuk wc vardı ben onu iptal edip dolap yaptırdım oraya ama deterjanları koydum ama kapısı yok ve oturma odasına yatak odasına yakın ve o kokular eve sindi sanırım off gitmiyor bian evvel evi degistirmem lazım ama kafama sinen ev yok :gitme: mafoldumben
alkisalkisalkis
masallah mınık kızına o zaman
maharet gobekte degılmıs demek kucuk gobuslerden buyuk mucızeler cıkabılıyormus :asigim:
oo maşallahh iyi gördüm gelinimi.. aferim aferim kilo falan alayım deme, ben öyle oğlumun şişko, bakımsız bir kayınvalidesinin olmasını istemem, ona göre dünürrr dünüüürrrrr :dance:
kız benim oğlandan uzun doğurma sakın naniknanik
allah yardımcımız olsun canım istanbulun eski evleri hep öle benimkinide görseniz eski rum evlerinden odadan odaya geçiyo ama ferah öle sıkıntım yok ama tuvalet banyo bir çok kötü o yönden bide hep koku yapıyo banyonun deliğini tıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?