2010 Şubat Anneleri

Kızlar kim organize edecekse istanbul buluşması için yeni bir topiç açsın yada açalım burayı meşgul etmeyelim malum hiç gelemeyecek olanlar yada konu dışında kalanlar olabilir sıkılmasınlar bu konudan.. Zeynep sen bu işi becerirsin hadi gülüm:)

kızlar buarada brokoli cok faydalıymıs. kalsiyum ve magnezyum acısından cok zenginmş. bana dr bol bol ye demisti. dun hasladım ustune yogurt yagsız hem saglıklı,hem lezzetli hem de dislerimizi korur . arada deneyin bence..

valla zeynepcim yat kalk şükret bide dükkan tam altımda ayak sesimi dinliyo inanki telsizle konuşuyoz biz hemen sinyal veriyo otur çok gezdin ayakta durdun. ama ilgi güzelde yani bu kadarda kaydirigubbakcemile3

ay alemmiş seninki kız guldurdun beni :roflol:

hemen bı topik aciyom hihoyyyt

kızlar napıyosunuz...

bebişlerinize bişeyler almaya başladınız mı?
ben ufaktan başladım minik minik..
en çok lazım olanlar neler sizce?

ay ama hıc sevmem kı ya... duduklude mercımek corbası yaparken koyuyorum ıcıne tadı ıyıce gıdıyo anca oyle tuketebılıyorum :bbo:

evet zeynep ayarlıyacağız inşallah.iyice ağarlaşmadan buluşalım diyoruz sen istanbullular ne dersiniz ayarlıyalım mı ?

bende geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama bu c.tesi olmaz dr. randevum var... ama ondan sonraki haftalar olurr

fatma gelemeyecem diyor. üç kişi oluruz biz de ne yapalım. haftaya buluşalım kızlar
yaren sana msn gönderiyim detayları msnden konuşalım ki istenmeyen misafirler olmasın :roflol:

Aaaaaaaaaaaaa sız< bızı bırakırsınızda Şımdı neymıŞ bakım o topıĞın adı

Evet kızlar mutlaka tüketin folik asit açısından da zengin ve antioksidanmış. Valla ben çok ta severim haftada 1 kilo yiyorum. Çıktığı anda başladım yemeye yoğurtlu da güzel olur da az zeytinyağlı bol limonlu mis gibi bayılırım cokacimcoook

Aaaaaaaaaaaaa sİz< bİzİ bırakırsınızda Şİmdİ neymİŞ bakım o topİĞİn adı

aayyy askolsun ama tatlım yaaa o topık cok masum amaclarla sadece bulusma organızasyonu ıcın duzenlendı baska bı amaca hızmet etmıyor bız yıne burdayız :asigim:
2010 subat annelerı ıstanbul bulusması topıgın adı yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…