valla zeynepcim yat kalk şükret bide dükkan tam altımda ayak sesimi dinliyo inanki telsizle konuşuyoz biz hemen sinyal veriyo otur çok gezdin ayakta durdun. ama ilgi güzelde yani bu kadarda kaydirigubbakcemile3
Kızlar kim organize edecekse istanbul buluşması için yeni bir topiç açsın yada açalım burayı meşgul etmeyelim malum hiç gelemeyecek olanlar yada konu dışında kalanlar olabilir sıkılmasınlar bu konudan.. Zeynep sen bu işi becerirsin hadi gülüm:)
kızlar buarada brokoli cok faydalıymıs. kalsiyum ve magnezyum acısından cok zenginmş. bana dr bol bol ye demisti. dun hasladım ustune yogurt yagsız hem saglıklı,hem lezzetli hem de dislerimizi korur . arada deneyin bence..
merhaba kızlar dün çok yoğundum hiç giremedim bugünde ancak işlerimi toparladım bi bakayım dedim sayfa atlıyarak baktım geçmişe.umarım herşey yolundadır.
Fatoş cinsiyet öğrenmişsin galiba gözün aydın senin oğlanda amma nazlıymış kızın nazlısı tamam da erkeğe ne oluyormuş
hasta olanlarada geçmiş olsun bi yemek yiyip geliyorum. öptüm hepinizi.
Voles bu arada izmit tekiler buluşuyormuş İstanbul buluşması ne alemde bence tarih belirliyelim havalar soğumadan buluşalım.
evet zeynep ayarlıyacağız inşallah.iyice ağarlaşmadan buluşalım diyoruz sen istanbullular ne dersiniz ayarlıyalım mı ?
canım benım esım cmt pazar calısmıyor ama benım ıcın problem degıl gelırım ben yıne de...ıstedıgınız hf sonu olabılır benım ıcın...sadece bu hf sonu musaıt degılm oda onceden verılmıs bı sozum wardı ondan... ama onun dısında her zaman uyar banada
kızlar napıyosunuz...
bebişlerinize bişeyler almaya başladınız mı?
ben ufaktan başladım minik minik..
en çok lazım olanlar neler sizce?
bende geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm ama bu c.tesi olmaz dr. randevum var... ama ondan sonraki haftalar olurr
tatlım bu cmt benımde yapılmıs bı planım war haftaya cmt olabılır ama topık actım oraya gel sende hihoyyyt
valla ben geleyim diycem ama benimde eşim bırakmnaz ki
adı ne canım geliyim hemen
kızlar buarada brokoli cok faydalıymıs. kalsiyum ve magnezyum acısından cok zenginmş. bana dr bol bol ye demisti. dun hasladım ustune yogurt yagsız hem saglıklı,hem lezzetli hem de dislerimizi korur . arada deneyin bence..
Aaaaaaaaaaaaa sİz< bİzİ bırakırsınızda Şİmdİ neymİŞ bakım o topİĞİn adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?