kızlar AKPAK,YAREN,FATIMA38 bizde buluşalım kıskandım
kuzum ıl ıl bulusmalar duzenleniyii sende istanbuldakine iştirak ediver kaydirigubbakcemile3
yaaa ööf beni kudurtmayın ben gelememki kocişim asla bırakmaz biliyom kaçamamda ondan gizli bişey yapınca illa ortaya çıkar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız akpak sen ıstanbullu degılmısın kız kafamçokkarıştı
valla buluşalım kız. bizim ev kayseri parka çok yakın.şimdi bile gelebilirim delikafadulden
evde çok bunaldım da :kedi:
hem tanışırız yardımlaşırız, neyi nerden kaça aldık, doktorlar falan uzun uzun konuşuruz..
kız nıye bırakmasın sen hıc tek basına bı yere gıtmıyonmu arkadasınlan esınlen dostunlan bulusmuyon mu bı ben mıyım bu kadar rahat mirmirmirmir
ben cumartesi çalışmıyorum pazar kocam evde gelemem zeycepcimin dediğine katılıyorum bir cumartesi öğleden sonra buluşalım.. hatta zeh gelemiyomuş biz ona gidelim:)))
kızlar AKPAK,YAREN,FATIMA38 bizde buluşalım kıskandım
valla buluşalım kız. bizim ev kayseri parka çok yakın.şimdi bile gelebilirim delikafadulden
evde çok bunaldım da :kedi:
hem tanışırız yardımlaşırız, neyi nerden kaça aldık, doktorlar falan uzun uzun konuşuruz..
bende istiyorummm. bu haftasonu bizim memleketten misafir gelecek sanırım. ama haftaya cumartesi öğleden sonra olur.. gülşah sen ne zaman taşınıyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?