burdayım canım hafta sonu kız kardeşimin düğünü vardı 4 gün izinliydim şimdide işler birikti onları toparlamaya çalışıyordum gelip geçmişi okuyorum yazana kadar kimse kalmıyor artık yetiştim size işlerimde düzene girdi
seçilcim ben giricem ayın 15 inde canım saat 9 da tok olacakmışım fatıma ara canım sor 25 hafta geç olabilir bide bana 2 li test yapılırkende ayrıntılıymış ultrason ama şimdi büyümüştür dimi kuzum.
ela da güzel renk.tabi önce sağlık önemli.amin inşallah sabır versin Allahım inşallah bulunurlar.
benim eşimde çok seviniyo ya kızsa diorum olsun dio hiç üzülmem dio
benim doktorda erkek dedi hatta o doktora arkadaşım gidiyo birebir tutturur dedi bana erkek dediyse erkektir dedi ama bikeredaha erkek desinler anca inanıcam öncelikle sağlıkları önemli ama
seçilcim ben giricem ayın 15 inde canım saat 9 da tok olacakmışım fatıma ara canım sor 25 hafta geç olabilir bide bana 2 li test yapılırkende ayrıntılıymış ultrason ama şimdi büyümüştür dimi kuzum.
özlem ekledim geldimi canım
burdayım canım hafta sonu kız kardeşimin düğünü vardı 4 gün izinliydim şimdide işler birikti onları toparlamaya çalışıyordum gelip geçmişi okuyorum yazana kadar kimse kalmıyor artık yetiştim size işlerimde düzene girdi
Kabul ettim hayatım :)
ay kızlar atvde mügeyi izliyorum çok ağladım ya trabzonda kaybolan çocuğun annesi konuşma yaptı dayanamadım bide abyramda kaybolan kayserili çocuklar nekadar çok çocuk kayboluyo ya allah sabır versin ya
canım ne dicem ben medicalden randevu aldım ama doktor odasındaki usg normalmiş oyüzden oraya gitmekte tereddütte kaldım sen muaynanesine gitmiştin demi ordamı ayrıntılı baktı sana
100 tl muaynanesi galiba o yüzden 30 lira medicale vereceğime özelinemi gitsem?
ama herşeyini net görmek çok güzel bişiy ya
Arayayımda geç kalmayayım bende çok merak ediyorum bebeğimişimdi kocaman olmuştur annesi maşallah
cnm neden yapmadıki dr sana ayrıntılı?hiç ayrıntıl bakılmadımı bebişe.
Güzel tabiki, oglumda yakışıklı zaten teyzesi
Özlemcim bende ekledim seni face de
canım nasıl geçti düğün allah mesut etsin kardeşinide bu rada
Gözünüzaydın hayırlı olsun canım, bazan bende geçmişi okumaktan bişey yazamıyorum herkes gitmiş oluyor.
maşallah cnm gördüm resmini çok şeker.
SEnide ekledim canım :) operasyon tamamlandı :)kaydirigubbakcemile3
özlem,fatoş fatma abla seçil ekledim sizleri hehee
sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?