2010 Şubat Anneleri

canım nasıl geçti düğün allah mesut etsin kardeşinide bu rada

Arayayımda geç kalmayayım bende çok merak ediyorum bebeğimi şimdi kocaman olmuştur annesi maşallah

ela da güzel renk.tabi önce sağlık önemli.amin inşallah sabır versin Allahım inşallah bulunurlar.

Güzel tabiki, oglumda yakışıklı zaten teyzesi

cnm senin içinden kız geçiodu sanırım ondan inanamıosun sen de benim kocam gibikaydirigubbakcemile3 o da dr kız dio halen dioki dr bey ben erkek hissediyorumkaydirigubbakcemile3 sonra döndü dr gülerek %100 kız dedikaydirigubbakcemile3

alla alla cnm tokmu olmak gerekiomuş.ben gece gittim randevum geç saatti hiç sormadı dr açmısın tokmusun die.sen tahlil filandamı yaptırıcaksın??bende 12 sinde tekrar giricem.dr kalbine çok önem verio tekrar bakıcak gittiğimde tam 20 haftalık değildi gözden hiçbirşey kaçmasın dedi.cnm nasıl büyümüştür hemde seninki.insan şaşırıo.Allahım hep iyi haberler duyursun sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.

Gözünüzaydın hayırlı olsun canım, bazan bende geçmişi okumaktan bişey yazamıyorum herkes gitmiş oluyor.

ay kızlar atvde mügeyi izliyorum çok ağladım ya trabzonda kaybolan çocuğun annesi konuşma yaptı dayanamadım bide abyramda kaybolan kayserili çocuklar nekadar çok çocuk kayboluyo ya allah sabır versin ya

ben eşime diyorum sapık var organ mafyası var var çocuğu sokağa salmıycam diye öyle bir konuşuyorumki oda korkuyor delikafadulden yazık ya kimbilir ne haldeler insan üzülüyor mafoldumben Alllah sabır versin

cnm ben özeline gitmeni tavsiye ederim 100 ytl veriosun 2 hafta sonrada ücretsiz kontrolün var sonra medicalden devam edersin istersen.ultrasyonu çok güzel dr.net görmek acayip güzel ama istersen tam 20.haftanda git.ya da git şimdi nasıl olsa 2 hafta sonrada kontrole çağıracak o zaman tekrar bakar.

maşallah cnm gördüm resmini çok şeker.

canım nasıl geçti düğün allah mesut etsin kardeşinide bu rada

güzel geçti canım sağol güzel dileklerin için biraz yorucuydu kınasında kamera çekimini ben yaptım o biraz yordu birde gelin alma olayı işte öyle böyle oda geçti 2 gün dinlendik döndük işimize

hayırlı olsun tatlım:1hug: benimde bir tane kız kardeşim var annem onu vermeyecekmiş kimseye klava: bende evleneli daha 2 sene olmadım çünkü birde geçen sene bayramda babamı kaybettik oyüzden yalnız kalırım onu kimseye vermeyeceğim diyor onunda evlenmeye niyeti yok kaydirigubbakcemile3

Sağolun kızlar herkes resım bakıyor galıba bende dahıl hepiniz cok sekersınız maşallah Allah bozmasın hıcbırımızın mutlulugunu..sırnaşık şey

canlarım günaydın.. akşam bırtaktığım yerden devam ediyor galiba konu (eklemeler) iyi bişey kaçırmamışım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…