ya ben bır su puanlama ısını yapamıyorum tıklıyorm yapamassınız dıyor anlamadım gıttı ben bu ısı
cnm senin içinden kız geçiodu sanırım ondan inanamıosun sen de benim kocam gibikaydirigubbakcemile3 o da dr kız dio halen dioki dr bey ben erkek hissediyorumkaydirigubbakcemile3 sonra döndü dr gülerek %100 kız dedikaydirigubbakcemile3
Sağolun kızlar herkes resım bakıyor galıba bende dahıl hepiniz cok sekersınız maşallah Allah bozmasın hıcbırımızın mutlulugunu..sırnaşık şey
canım ya sen ne çıtı-pıtı tatlı bişeymişsin öyle.aramızda 2 yaş varmış ama insanın seni kucağına alıp sevesi gelir bebek gibi :) maşallah güzelim, yaşlanmazsın sen
esraaaaaaaaaa ben de ekleyemedim seni, göremedim kimsede..
akpak anaacım ne çok alışveriş yapmışsın öyle, sana torpil geçip, senin puanları silmemişler galiba bayramda :dance:
ama ben sizi çok kıskandım
negüzel birbirinzi görüyorunuz
ben temziliği bitirdim yoruldum
şimdide meyve vi yiyorumm
ben bi nazar boncuğunu zor aldım :)))
senin yokmu face in şekerim senlede görüşelim hihoyyyt
ben bi nazar boncuğunu zor aldım :)))
canlarım gunaydınnnn opuyorumnanaktan
sabah kan sonucumu aldım sukur guatr ım normal cıktı alkisalkisalkis
kadın doguma da ugrasım ssk da bakım o doktor cınsıteye ne dıcek dıye merakımdan oda kız dedı lülülülülülü
sız napıyonussss :CüvCüv:
kadın doguma da ugrasım ssk da bakım o doktor cınsıteye ne dıcek dıye merakımdan oda kız dedı lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?