SElam kızlarrrr işlere daldım bakamadım size... muhabbet koyu bende puanımla ancak bır cay alabıldım kendıme ıcer dururum artık kaydirigubbakcemile3
kızlar inanmazsınız artık bebişim bana tepki veriyo ben ona tıklıyom o bana :)))))
özlemcim selam sanada fazla yorma kendini..
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben CXANIN SAĞOLSUN CANIMkızlar fatoş hariç hepinizi puanladım.bari bişeyde gözümüz kalmasın alalım istedim.
ama fatoşcum seni puanlayamadım.diğer üyeleri puanlayın gibi biley yazıyordu nedenki acaba :uhm:
:roflol::roflol::roflol:zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3işte kendin dedinyaaa
CANIM BEN HİSSETMİYOM AMA BEBEK GÖBEK DELİĞİMİN İKİPARMAK ALTINDA CANIM ULTRASONDADA ÖLE BAKTI AMA EĞER BİŞİ DEMEDİYSE KORKMAkızlar ya, benim bebek göbeğin o kadar aşağısında tepiyo ki, korkuyorum acaba aşağıda mı diye. dr aşağıda falan demedi ama, bana öyle geliyor. acaba ayakları göbek kısmının en altında, kafası da göbeğin üstünde olabilir mi? dik duruyor gibi..
siz de nasıl?
kızlar inanmazsınız artık bebişim bana tepki veriyo ben ona tıklıyom o bana :)))))
satın kaç canım yapayım sana birde yazmak istediğin bişey varmı
Sağol canım yok bugun cok yorulmadım zaten hafta sonuda yaklasıyor ya daha bır pozitifim kaydirigubbakcemile3
doktor bişey demediyse takma canım benim aşağıdaydı mesela söledi şimdi düzeldi şükür. ben göbek deliğimin üstünde hissediyom artık kaydirigubbakcemile2
CANIM BEN HİSSETMİYOM AMA BEBEK GÖBEK DELİĞİMİN İKİPARMAK ALTINDA CANIM ULTRASONDADA ÖLE BAKTI AMA EĞER BİŞİ DEMEDİYSE KORKMA
hepinize iyi haftsonları kızlar... Oğlum karnınızdaki kankalarını öpüyomuş öle dedi..:)
hoş geldin aykız..
kızlarya canım nohutlı pilav çekti pilav piştikten sonramı nohut katılır yoksa pirinçle beraber mi haşlanmış nohut kullanıyorum.
hoş geldin aykız..
kızlarya canım nohutlı pilav çekti pilav piştikten sonramı nohut katılır yoksa pirinçle beraber mi haşlanmış nohut kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?