2010 Şubat Anneleri

SElam kızlarrrr işlere daldım bakamadım size... muhabbet koyu bende puanımla ancak bır cay alabıldım kendıme ıcer dururum artık kaydirigubbakcemile3

kızlar inanmazsınız artık bebişim bana tepki veriyo ben ona tıklıyom o bana :)))))

kızlar inanmazsınız artık bebişim bana tepki veriyo ben ona tıklıyom o bana :)))))

benim oğlumda bana kızdığında tekme üstüne tekme atıyor kardeşimin düğününde müzikten rahatsız oldu galiba birazda yorgunluk uykusuzluk nasıl tekme atıyor anlatamam

kızlar fatoş hariç hepinizi puanladım.bari bişeyde gözümüz kalmasın alalım istedim.
ama fatoşcum seni puanlayamadım.diğer üyeleri puanlayın gibi biley yazıyordu nedenki acaba :uhm:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben CXANIN SAĞOLSUN CANIM
işte kendin dedinyaaa
:roflol::roflol::roflol:zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
CANIM BEN HİSSETMİYOM AMA BEBEK GÖBEK DELİĞİMİN İKİPARMAK ALTINDA CANIM ULTRASONDADA ÖLE BAKTI AMA EĞER BİŞİ DEMEDİYSE KORKMA

NE GÜZEL BENİMKİ NE ZAMAN TEPİKLEYECEKkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

doktor bişey demediyse takma canım benim aşağıdaydı mesela söledi şimdi düzeldi şükür. ben göbek deliğimin üstünde hissediyom artık kaydirigubbakcemile2

CANIM BEN HİSSETMİYOM AMA BEBEK GÖBEK DELİĞİMİN İKİPARMAK ALTINDA CANIM ULTRASONDADA ÖLE BAKTI AMA EĞER BİŞİ DEMEDİYSE KORKMA

sağolun kızlar. acaba benim göbek deliğim mi çok yukarda.:uhm:şimdi ölçtüm,göbek deliğinden 2 parmak falan değil, baya 5 parmak aşağıda. hatta dün akşam 7 parmak diyebilirim..

Hepinize iyi haftsonları kızlar... oğlum karnınızdaki kankalarını öpüyomuş öle dedi..:)

hoş geldin aykız..
kızlarya canım nohutlı pilav çekti pilav piştikten sonramı nohut katılır yoksa pirinçle beraber mi haşlanmış nohut kullanıyorum.

hoş geldin aykız..
kızlarya canım nohutlı pilav çekti pilav piştikten sonramı nohut katılır yoksa pirinçle beraber mi haşlanmış nohut kullanıyorum.

bende tam bilmiyorum ama kayınvalidem nohutu önceden haşlıyo pilav piştikten sonra katıyor içine buharında demlendiriyor

hoş geldin aykız..

hosbulduk zehcim
ben nohutu pilav pistikten sonra katiyorum cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…