2010 Şubat Anneleri

sağolun kızlar. acaba benim göbek deliğim mi çok yukarda.:uhm:şimdi ölçtüm,göbek deliğinden 2 parmak falan değil, baya 5 parmak aşağıda. hatta dün akşam 7 parmak diyebilirim..

canım benımkide çok aşagıda hatta bazen yürüken sankı düşecek gibi gelıyo hareketlerinide çok aşagıda hissediyorum pazartesi doktoruma soracam nedenını umarım sorun yokturbenneyaptımki

canım benımkide çok aşagıda hatta bazen yürüken sankı düşecek gibi gelıyo hareketlerinide çok aşagıda hissediyorum pazartesi doktoruma soracam nedenını umarım sorun yokturbenneyaptımki

kizlar bende ayni sekil çok asagida hissediyorum ama geçen doktora sordum normal dedi
bebisler bu haftalarda sagdan sola uzanik sekilde oluyomuslar o yüzden asagida hissediyomusuz

Canım benim yorgunluk dışında iyiyim çok şükür. Kızıma ciciler aldık babasıyla Miniçodan.Yeni geldim. dinlenmeye çalışıyorum. Herkesin iyi olmasına sevindim

kizlar bende ayni sekil çok asagida hissediyorum ama geçen doktora sordum normal dedi
bebisler bu haftalarda sagdan sola uzanik sekilde oluyomuslar o yüzden asagida hissediyomusuz

1 haftadır bende kendi kendime bu soruyu soruyordum canım.demekki normal bir durum.aşağıda kasıklarıma yakın hissediyorum oğlumu.ama herkesde aynı durum varsa korkulacak bir sorun yok demektir.p.tesi bende druma sorarım yinede.

saglikla giyer cicilerini insallah

bende artik her çiktigimda biseyler aliyorum fistigima
dayanamiyorum okadar güzel seyler varki

evet canim normal dedi doktor benim kizimda tekme atinca hep kasiklarimin üstünde hissediyorum

Sumifercim doktor normal diyosa kıyaslamamak lazım bence. Herkesin farklı oluyo çünkü. Endişe etme.
Aykızz teşekkür ederim ederim canım. Bitin melekler sağlıkla giyerler inşallah tim cicilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…