2010 Şubat Anneleri

bende iyim tatlım kusura bakma yatzamadim dogumda hastanede gicegim pijama geceligimi cekiyodum
koycam bebegin cicilerinin yanina bi bakin

bunlari gicem kısa koluya sabahlik alcam yesili annemle almistık annem yıne yenı aldim dedi 3 tane oldu da cok var ceyızden de yazliklar satenler hep

saol cnm da guzeleri senin olsun bebise neler aldin bakim kimse koymuyo aldigini gorelim yahu benim her gun alis veris yapasim var esim tutmasa yarın bende bisiler bakcam

Canım benim resim eklemeye çok vaktim olmuyo bi de beceremiyorum.
Başlıklı havlu aldım bi tane.Çıtçıtlı badi aldıım sepetten2. 5 liraya.
Patik, çorap, alt üst takım bi de tırnak makası aldım tatlım.

Miniço varmış bizim burda yeni keşfettim. Fiyatlar çok uygundu. Peşin ödemede indirim de yaptılar. Çok ghesaplıya geldi valla

Canım ben gaziosmanpaşada oyurıyorum. Oradaki mağaxaya gittim. Başka nerelerde şubeleri var bilmiyorum.

Canım git bence çok güzel şeyler var orada. Ama listeni yanına al da git kafası karışıyo insanın bol çeşidi görünce. Bır de havalar fazla soğumadan mümkünse hafta içi git cumartesileri çok kalabalık oluyo

kızlar nasılsınız... daha sımdı gırdım ewe eltımler bızde fılm ızlıcez... bı bosluk bulup nete gırdım sızede bakıyım dedım... hersey yolundamı? gecmıse bakamadım zaman yok dıye.
yarın da yokum ewde anca pazar aranıza katılabılırım o zamana kadar kendınıze ve bebıklerınıze ıyı bakınnn opuyorumnanaktan
bu arada dun ve bugun karnımın alt kısmında yanı gobek delıgımın altında ara ara yanı mesela 3-4 saatte bı gaz gıbı bısey hıssedıyorum. hanı gaz donuyo gıbı ıcımde... belkıde bebegımdır opuyorumnanaktan

iyi aksamlar zeynepb bebis tir o bebis aksam benim ki bi kasima tepik gecirdi igne yemis gibi oldum sonra piti piti vurdu hep biz sadece cok guclu olan hareketleri hisediyoruz normalde bebekler 2 sate bir hep hareket te dirler

iyi aksamlar zeynepb bebis tir o bebis aksam benim ki bi kasima tepik gecirdi igne yemis gibi oldum sonra piti piti vurdu hep biz sadece cok guclu olan hareketleri hisediyoruz normalde bebekler 2 sate bir hep hareket te dirler

ayyy ınsallahhh :teytey:

zeynepb cnm oyle hareketleri olcak ki bizi uyutmucak dur ozaman gorcem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…