İNŞALLAH ATLATIRSIN CANIM KISA ZAMANDA BEN İYİM ŞÜKÜRhoşbulduk kızlar.naber nasılsınız.ben şu gribi bi türlü atlatamadık.hala burnum akıyo.bide dün gece uykuda burnum kanamış.sabah kalkınca gördüm yastığıma değmiş.ama bu aylarda kılcal damarlar çok hassas oluyormuş normalmiş diye okumuştum.
alkisalkisalkis
kız valla cetvelle ölçüm ölçüm seviyom kendi kendime
burnun kanaması normalmiş papatyanın kanamıştı
SaĞol zehÇİm Çayla poĞaÇa yollamıŞ acıkmıŞtım
Kızlar 61 puanım var hİÇ bİŞİ alamıyom neden nazar boncuĞu kaÇ puan
Nerde gÖrdÜn kız 69 u
cnm kıyamam demek sana da oluyor ben yattığımda ağrı filan yok ama yürürken batmalar kasılmalar var.ayağa kalkmaya korkar ldum.sende sor bakalım belki senin dr bir çözüm sunar banada faydası olur.bebiş büyüyor diyemiş eşim öle diiyo az önce tlf.kızımız kendine yer açıyor dio.haklı olabilir.aryacım bende öyletim akşam bulaşık yıkayana kadar belim koptu sonrasındada sanki kalçam çıkıkmış gibi bişeyler batıyor olduğum yrdr kalıyorum salı kontrole gicem dr sorucam ama bişey yapamayacak galiba
ayŞecİm geÇmİŞ olsun bebİŞİn İymİŞ sevİndİm
arya canım allah yuardımcın olsun ya
kızlar merhaba..
arya geçmiş olsun canım
selammm kızlllarrr
arya geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan
grip oluncada çok sildim belki onunda etkisi olmuştur diye düşündüm.
pazartesi günü 5de randevum var oğluşumu görücem.çok sabırsızlanıyorum.bakalım boyu kilosu ne kadar olmuş.renklide gösterir belkide drumuz.şimdi sırada şeker yüklememizmi kaldı kızlar.hee bide salı günü tetenoz aşımız var.
yok ona puanınız yetmiyo, yok buna yetmiyo.bi çiçeklere fazla fazla yetiyo puanım ondada kalmamış diyo nasıl iş anlamadımklava:
kızlar ya şu tickerz cetvellerinden yapmaya çalıştım ama beceremedim.gebelik haftamı yazmıyo nasıl yapcam bilen vardır aranızda yönlendirsenize beni.
kızlar ya, benim bebek göbeğin o kadar aşağısında tepiyo ki, korkuyorum acaba aşağıda mı diye. dr aşağıda falan demedi ama, bana öyle geliyor. acaba ayakları göbek kısmının en altında, kafası da göbeğin üstünde olabilir mi? dik duruyor gibi..
siz de nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?