2010 Şubat Anneleri

iyi geceler kızlar bişey sorcam.bugün kasığımda acayip ağrı oldu sürdü baya. ağrı olan taraftaki bacağımda kasıldı. size de oluyo mu? nedeni nedir bilginiz var mı?

iyiz tatlım saol sen nasilsin netimizde sorun var cnm ya bi var bi yok sorma vala senin bebis nasil cnm

aykız dogumda gicem pijamama geceligime bak da var annemde almis ama londrada o krem rengi pijamayada sabahlik alcam bakalim bulucam mi bebisin cicilerinin oraya koydum

saol canim iyiyiz bizde sadece biraz grip oldum ama atlaticam hayirlisiyla
bu arada benimde kizim olucak senin gibi hep erkek doguyodu içime ama
bizimde kizmiskaydirigubbakcemile3

ah yerim ben senın o prensesini olsun canım allah saglikli dogmalarini nasip etsin bidakiler erkek tutururuz cok saol cnm

selin tepzesi o bitane prenses ama buyuk ihtimal inaci bebeyım benım babasi gibi nasilsin selin cnm iyimisin

hayırlıı olsunnn prensesinn canım ben hiç iyi deilimm kusuorummm cokk pek giremiorum kkya sen nasılsınn

selincim gecmis olsun ay tatlım ya sen su 9 ay kusanlardan mi olucan acaba bizim akraba da 9 ay hep kustu senın oglan di dimi bebisin yakısıklı oglun cok yaramaz desene annesi

insallah hemen gecer selincim ya ccok zor bende cok kustum allah yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…