günaydın canlarımmm... nasılsınız bugün... ben dr. gidicem çok heyecanlıyım... ordanda k.validemlere uğrıycam fırsat bulabilirsem çok kısa girip size son havadisleri veririm kızımla ilgili...
amin inşallah kızlar gene başladı kalp çarpıntısı bende... güp güp atıyo kalbim... 1 aydır nasıl değişiklikler oldu acaba kızımda... ayyy çokta özledim onu... heyecandan yerimde duramıyorum...
Kızlar puanlayın benİ nazar boncuĞu alacam alamıyom
çok güzel haberlerle gel inş .biz burdayız haberini bekliycez :Saruboceq:
bende çok merak ediyorum oğlumu salı gününü iple çekyorum birde annem bugün rüyasında oğlumu görmüş beyaz tombiş bir bebekti diyor iyice merak ettim sağlıkla alalım artık kucağımıza çok özlüyoruz böyle
Kızlar puanlayın benİ nazar boncuĞu alacam alamıyom
Herkesi güzel haberlele bekliyoruz inşallah kızlar, benimde randevum salı günü bakalım hayırlısı ile gidince görcez oğluşumuzu 1 aydrı görmüyoruz çok meraklanıyorum bende
SAĞOLUN KIZLAR OLMASIN NAPALIM CANIMIZ SAĞOLSUN BİDE NE KADAR YÜZSÜZÜM PUAN İSTEDİM YAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm güzel anneleropuyorumnanaktan özlemcim geçmiş olsun.esracım hadi iyi haberlerle prensesini gör gel.insan hemen görmek istiyor cidden çok güzel bir heyecan zemuszemus herkes iyidir umarım kızlar geçmişi tam okuyamadım.hepinizi kıtlıo kızım yanaklarınızdankaydirigubbakcemile3
bugün düğün var gidemicem galiba ben hiç yürüyemiyorum ayağımın üstüne basamıyorum dün akşamdan beri.tuvalete bile zor gittim eşim götürdü.dr aradım açmadı dönmedide napıcam bilmiyorum.düğüne gitmememde ayıp olucak akıl verin bana.
slm güzel anneleropuyorumnanaktan Özlemcim geçmiş olsun.Ne yazıkki burası Türkiye diyorum içim acıya acıya.Esracım hadi iyi haberlerle prensesini gör gel.insan hemen görmek istiyor cidden çok güzel bir heyecan zemuszemus herkes iyidir umarım kızlar geçmişi tam okuyamadım.hepinizi kıtlıo kızım yanaklarınızdankaydirigubbakcemile3
Bugün düğün var gidemicem galiba ben hiç yürüyemiyorum ayağımın üstüne basamıyorum dün akşamdan beri.tuvalete bile zor gittim eşim götürdü.dr aradım açmadı dönmedide napıcam bilmiyorum.düğüne gitmememde ayıp olucak akıl verin bana.
slm güzel anneleropuyorumnanaktan Özlemcim geçmiş olsun.Ne yazıkki burası Türkiye diyorum içim acıya acıya.Esracım hadi iyi haberlerle prensesini gör gel.insan hemen görmek istiyor cidden çok güzel bir heyecan zemuszemus herkes iyidir umarım kızlar geçmişi tam okuyamadım.hepinizi kıtlıo kızım yanaklarınızdankaydirigubbakcemile3
Bugün düğün var gidemicem galiba ben hiç yürüyemiyorum ayağımın üstüne basamıyorum dün akşamdan beri.tuvalete bile zor gittim eşim götürdü.dr aradım açmadı dönmedide napıcam bilmiyorum.düğüne gitmememde ayıp olucak akıl verin bana.
zeh canım bu arada simit için çok teşekkür ederim çok lezzetliydi çıtır çıtırrrrr :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?