2010 Şubat Anneleri

günaydın canlarımmm... nasılsınız bugün... ben dr. gidicem çok heyecanlıyım... ordanda k.validemlere uğrıycam fırsat bulabilirsem çok kısa girip size son havadisleri veririm kızımla ilgili...

çok güzel haberlerle gel inş .biz burdayız haberini bekliycez :Saruboceq:

bende çok merak ediyorum oğlumu salı gününü iple çekyorum birde annem bugün rüyasında oğlumu görmüş beyaz tombiş bir bebekti diyor iyice merak ettim sağlıkla alalım artık kucağımıza çok özlüyoruz böyle

Herkesi güzel haberlele bekliyoruz inşallah kızlar, benimde randevum salı günü bakalım hayırlısı ile gidince görcez oğluşumuzu 1 aydrı görmüyoruz çok meraklanıyorum bende

Kızlar puanlayın benİ nazar boncuĞu alacam alamıyom

puanlanmıyo canım uğraştım.. yaa anlamıyom benim puanlarım yetiyo nazar boncuğuna senin puanın benden daha yüksektir sen daha eskisin konu felan açtınmı hiç onlardanda ayrı puan alınıyo

Yok canım konu fılan aÇmadım bende buy ıŞten bıŞı anlamadım akarahan saol canım

Gerilere dogru gittim puanladım bir kac kişiyi ama suan puanlayamıyorum kimseyi... Fatroşcum birtek seni puanlayabildim

çok güzel haberlerle gel inş .biz burdayız haberini bekliycez :Saruboceq:

sağol canım amin inşallah... ay resmen kramp giriyo mideme heyecandan...

hemde nasıl özlemek Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize. ..

Kızlar puanlayın benİ nazar boncuĞu alacam alamıyom

canımın içi bende veremiyorum... ya 20 kişi çok değilmi 10 kişiye indirseler bari... birbirimizi puanlayamıyoruz böyle...

Herkesi güzel haberlele bekliyoruz inşallah kızlar, benimde randevum salı günü bakalım hayırlısı ile gidince görcez oğluşumuzu 1 aydrı görmüyoruz çok meraklanıyorum bende

sağol canım inşallah sende salı günü güzel haberlerle gelirsin... Rabbim sonuna kadar hayırlısıyla tamamlayıp güzel şeyler duymayı nasip etsin hep...

SAĞOLUN KIZLAR OLMASIN NAPALIM CANIMIZ SAĞOLSUN BıDE NE KADAR YÜZSÜZÜM PUAN ıSTEDıM YAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

SAĞOLUN KIZLAR OLMASIN NAPALIM CANIMIZ SAĞOLSUN BİDE NE KADAR YÜZSÜZÜM PUAN İSTEDİM YAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aşkolsun canım yüzsüzlük ne demek eğleniyoruz şurda puanlarda zevkli oluyo... hem alışveriş yapcaz daha yani...

slm güzel anneleropuyorumnanaktan Özlemcim geçmiş olsun.Ne yazıkki burası Türkiye diyorum içim acıya acıya.Esracım hadi iyi haberlerle prensesini gör gel.insan hemen görmek istiyor cidden çok güzel bir heyecan zemuszemus herkes iyidir umarım kızlar geçmişi tam okuyamadım.hepinizi kıtlıo kızım yanaklarınızdankaydirigubbakcemile3

Bugün düğün var gidemicem galiba ben hiç yürüyemiyorum ayağımın üstüne basamıyorum dün akşamdan beri.tuvalete bile zor gittim eşim götürdü.dr aradım açmadı dönmedide napıcam bilmiyorum.düğüne gitmememde ayıp olucak akıl verin bana.

geçmiş olsun canım boş ver düğünü rahatsızsın eşin biliyo nappçan gidersin tutulursun filan allah korusun

slm canım geçmiş olsun canım bende düğüne gidcektiim aradım tebrik ettim gidecek halim yok.

hoşgeldin şekercim opuyorumnanaktan geçmiş olsun yine mi aynı ağrı geçmedimi hala :teselli:gitme boşver sende orda daha zor olur senin için eşine söyle zaten senin halini görüyordur.

canım kimse seni ayıplamaz bence gitmesende... sonuçta hamilesin... insanın dakikası dakikasını tutmuyo... ama illa gidilmesi gerekiyosa eşin senide temsilen gitsin 1 saat takılıp dönsün bence... kimse önemli değil unutma sağlığımız ve bebeklerimiz herşeyden önce....

zeh canım bu arada simit için çok teşekkür ederim çok lezzetliydi çıtır çıtırrrrr :)))))))

zeh canım bu arada simit için çok teşekkür ederim çok lezzetliydi çıtır çıtırrrrr :)))))))

sırnaşık şey sırnaşık şey ikindi çayında yersin dedim.. ya bi aldığımızı bi daha alamıyoruz heralde.. bu sanal alış veriş gerçek olsa kapımıza felan gelse sırnaşık şey iyice şımardım hee

Kızlar ben Çok yoruldum ev ıŞı yaptımda accık uzanacam Çıkarsanız ÖpÜyorum gÖrÜŞÜrÜz voles haber beklıyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…