2010 Şubat Anneleri

günaydı şeker hoşgeldina.s.

AMıN kızlar Allahım cümlemizin bebeklerini korusun inşallah Türkiyenin içler acısı halleri bu devlet başımızda oldukca biz daha cok ölürüz... Malesef bu gerçeklerin bir çoğu yansıtılmıyor haberlerde magazin vereceklerine Türkiyemin içler acısı hallerini ortaya koysalar ya...

günaydın canım

günaydın canım
günaydın canım

ya kızlar profilime bi baksaniza cicilerimizin yanına aksam yaptıgım kızıma bitane patık var ona bi bakin nasil olmus da suslemedim cok gerci

çookk güzel olmuş canım ellerine saglık güzel prensese güle güle giymek nasip olsun..

aksam bi deniyeyim dedim cnm ben pek orgu bilmem yapamam ama yapmak istiyorum cici seyler tatlı tatlım saol beyendigin icin

ya kızlar profilime bi baksaniza cicilerimizin yanına aksam yaptıgım kızıma bitane patık var ona bi bakin nasil olmus da suslemedim cok gerci

süper valla süslemene gerek bile yok bu hali bile çok tatlı ben patik örmeyi bile unuttum rapor alınca örgü örcem zaten :hulya: annemden öğrenirim gerçi o yapıyor ama ben kendimde yapmak istiyroum

bende oyleyım cnm ben kendim yapmak istiyorum bebis icin bisi insan da cok hevesleniyo

herkese günaydın meleksen bebişinin cicileri çok güzel güle güle sağlıkla giysin bende özendim valla salı dra gideyim bir daha oğluşumu garantiliyim alışveriş yapcam oğluma bende bişeyler örmek istiyorum

günaydın canlarımmm... nasılsınız bugün... ben dr. gidicem çok heyecanlıyım... ordanda k.validemlere uğrıycam fırsat bulabilirsem çok kısa girip size son havadisleri veririm kızımla ilgili...

günaydın canlarımmm... nasılsınız bugün... ben dr. gidicem çok heyecanlıyım... ordanda k.validemlere uğrıycam fırsat bulabilirsem çok kısa girip size son havadisleri veririm kızımla ilgili...

günaydın canım güzel haberler getir bize kızçenden

günaydın canım valla bizimkiler sağolsun almışlar birsürü şey ben almaya cesaret edemiyom inş cinsiyet değişmez herşey pembeli tam kokoş olur sonrada erkek çıkarsa karizma yerlerde olur kaydirigubbakcemile3

günaydın canım çoook güzel haberler al inş.... kaydirigubbakcemile5

zeh cnm bende ondan korkuyom cok buyuk ihtimal kız dedi basladim pembelere annemde kız istiyodu ilk bastan beri oda elbiselere basladi ya erkekse cocuk bulent ersoy gibi olcak aman

günaydın canlarımmm... Nasılsınız bugün... Ben dr. Gidicem çok heyecanlıyım... Ordanda k.validemlere uğrıycam fırsat bulabilirsem çok kısa girip size son havadisleri veririm kızımla ilgili...

canım günaydın hadi bakalım muhakkak gir güzel haberlerini bekliyoruz.

günaydın canım güzel haberler getir bize kızçenden

günaydın canım çoook güzel haberler al inş.... kaydirigubbakcemile5

canım günaydın hadi bakalım muhakkak gir güzel haberlerini bekliyoruz.

amin inşallah kızlar gene başladı kalp çarpıntısı bende... güp güp atıyo kalbim... 1 aydır nasıl değişiklikler oldu acaba kızımda... ayyy çokta özledim onu... heyecandan yerimde duramıyorum...

özlemcim nerde çalışıyorsun sen?
aman dikkat et kendine gerçi haftasonuna girdik sayılır.dinlenirsin bol bol.

Canım ben Köseköyde özel bir şirkette çalışıyorum bilgi işlemde biraz yorucu oluyor tabiki ama ne yapalım şimdi yerime birini alacaklar ben dogum sonrası gelene kadar birine öğretcem işi şimdilik böyle işte ..

Biraz geç bir cevap oldu kusura bakma canım anca gördüm kaydirigubbakcemile3

çok tatlı bir örnek kolaydır herhalde insan özeniyor örmeye ama hazırlarda çok güzel hepsinden yapalım içimizde kalmasın kızlar kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…