çakırgözlü
corde
camdankalp
yaren
meleksen
tugba
fatoşçum hepinize günaydın kızlara.s.
Özlemcim günaydın çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla kucaklarına alırlar yavrularını:Saruboceq:
günaydın kızlar özlemcim inan çok üzüldüm o kadar moralim bozulduki.. artık herşey ilerledi bu ihmal neden acaba.. valla sabah sabah tepem attı.. allahım sen herkese yardım et minik yavrularımıza sağlık sıhat ver onları bize bağışla...
günaydın canımçakırgözlü
corde
camdankalp
yaren
meleksen
tugba
fatoşçum hepinize günaydın kızlara.s.
Özlemcim günaydın çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla kucaklarına alırlar yavrularını:Saruboceq:
günaydın canımgünaydın kızlar özlemcim inan çok üzüldüm o kadar moralim bozulduki.. artık herşey ilerledi bu ihmal neden acaba.. valla sabah sabah tepem attı.. allahım sen herkese yardım et minik yavrularımıza sağlık sıhat ver onları bize bağışla...
ya kızlar profilime bi baksaniza cicilerimizin yanına aksam yaptıgım kızıma bitane patık var ona bi bakin nasil olmus da suslemedim cok gerci
günaydın canlarımmm... nasılsınız bugün... ben dr. gidicem çok heyecanlıyım... ordanda k.validemlere uğrıycam fırsat bulabilirsem çok kısa girip size son havadisleri veririm kızımla ilgili...
herkese günaydın meleksen bebişinin cicileri çok güzel güle güle sağlıkla giysin bende özendim valla salı dra gideyim bir daha oğluşumu garantiliyim alışveriş yapcam oğluma bende bişeyler örmek istiyorum
günaydın canlarımmm... nasılsınız bugün... ben dr. gidicem çok heyecanlıyım... ordanda k.validemlere uğrıycam fırsat bulabilirsem çok kısa girip size son havadisleri veririm kızımla ilgili...
günaydın canlarımmm... Nasılsınız bugün... Ben dr. Gidicem çok heyecanlıyım... Ordanda k.validemlere uğrıycam fırsat bulabilirsem çok kısa girip size son havadisleri veririm kızımla ilgili...
günaydın canım güzel haberler getir bize kızçenden
günaydın canım çoook güzel haberler al inş.... kaydirigubbakcemile5
canım günaydın hadi bakalım muhakkak gir güzel haberlerini bekliyoruz.
özlemcim nerde çalışıyorsun sen?
aman dikkat et kendine gerçi haftasonuna girdik sayılır.dinlenirsin bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?