2010 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım boş ver düğünü rahatsızsın eşin biliyo nappçan gidersin tutulursun filan allah korusun

zaten hiç yürüyemiyorum cnm ya gidersem herkes sorucak şimdi neden yürüyemiyorsun diye.kınagecesinde oyna dediler oynuyamam bacağım kasıo dedim hemen bilmişlik yaptılar hep oturmak yatmak olmaz kalk yürü oyna biraz diolar çekmeyen anlamıo çekenin halinden.naz yapıyorum sanıolar herhalde.

slm canım geçmiş olsun canım bende düğüne gidcektiim aradım tebrik ettim gidecek halim yok.

seninde mi akraba?cnm.aman sonra laf sölüolar ben ona sinir oluyorum.

hoşgeldin şekercim opuyorumnanaktan geçmiş olsun yine mi aynı ağrı geçmedimi hala :teselli:gitme boşver sende orda daha zor olur senin için eşine söyle zaten senin halini görüyordur.

gerçekten zor olucak saol cnm.eşim ısrar etmio sen gelme dioda işte sanki bana naz yapıyormuşum gibi davranıolar o yüzden sinir oluyorum.sanki ben bayılıyorum eve kapanmaya.

saol cnm walla biraz rahatlattınız içimi haklısın kimse bebeğimizden önemli değil.eşim mecbur gidicek.gitmiycem kararımı verdim.:1no2:

kızlar oyladınızmı yarışmayı ben 8. yarışmacıya verdim..

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl ?
Voles canm hayırlı haberlerle gel inşallah.
Aryacım gecmiş olsun .Benimde ara ara oluyor kasılmalarım bende üstüne basmakta zorluk cekiyorum. Ama ne yapalım meleklerimiz için cekiyoruz.Hamilelikte normal miş .
Bu Alışveriş furyasıda nedir ?
Bende bebeğime bir tane tulum aldım :)
Daha cok calısmam lazım sanırım.Para kazanmlayım ki bebeğimin patiginide alayım :):)

bende çıkayım kızlar biraz dışarı çıkıp dolaşıcam markete gideyim evde durdukça iyce hasta oluyom bi geçseydi

günaydın canlarımmm... nasılsınız bugün... ben dr. gidicem çok heyecanlıyım... ordanda k.validemlere uğrıycam fırsat bulabilirsem çok kısa girip size son havadisleri veririm kızımla ilgili...

sabah açıyorum ama ancak cevap yazabiliyorum iyi haberlerini al bizede yaz.fiyatlar hakkındada bilgi alsana Esra bu hastaneler arasında doğum parası çok değişiyor.birde akşam yada haftasonu olursa diyede sor akşam 19.00 dan sonra ve cumartesipazar fiyat farklı oluyormuş iyice ticarete dökmüşler işi.

aman kim ne derse desin boşver hepsi aynı laf söylemeye yer arıyorlar aman iyiki bi hamile kalmışmışızda sanki tek hamile kalan bizmişizde naz yapıyormuşuz gibi muamele yapıyorlar.bırak boşver insanların hoşuna gitsin diye acı çekmeye gerek yok.

zehracım nİye sıkılıyon kız neden Çıkamadın

kociş beraber çıkalım dedi onu bekliyom dükkanda değilmiş.. ya bide bu hastalık mahfetti beni ağzımın tadı yok ondanda canım sıkılıyo işte kırgınlık geçmedi halen

he bendim pişirdim pilavı haşladığım nohutları karıştırdım güzel oldu ayranla

bilmemki ben haşlanmış nohutu kattım üstüne ilk defa yaptım bence sende öle yap bide nohutlar ezilebilir belki öle

Nohutları pİlavın suyuna katsak olurmu kİ

valla tatlım bende önceden haşlanmış nohutları dolaba koyuyorum pilav yaparken çıkarıyorum pilavın suyunu koymadan nohutları koyuyorum erimiyor iyi oluyor benim kocişte nohutlu sever kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…