geçmiş olsun canım boş ver düğünü rahatsızsın eşin biliyo nappçan gidersin tutulursun filan allah korusun
slm canım geçmiş olsun canım bende düğüne gidcektiim aradım tebrik ettim gidecek halim yok.
hoşgeldin şekercim opuyorumnanaktan geçmiş olsun yine mi aynı ağrı geçmedimi hala :teselli:gitme boşver sende orda daha zor olur senin için eşine söyle zaten senin halini görüyordur.
canım kimse seni ayıplamaz bence gitmesende... sonuçta hamilesin... insanın dakikası dakikasını tutmuyo... ama illa gidilmesi gerekiyosa eşin senide temsilen gitsin 1 saat takılıp dönsün bence... kimse önemli değil unutma sağlığımız ve bebeklerimiz herşeyden önce....
Kızlar ben Çok yoruldum ev İŞİ yaptımda accık uzanacam Çıkarsanız ÖpÜyorum gÖrÜŞÜrÜz voles haber beklİyoruz canım
Kızlar ben Çok yoruldum ev İŞİ yaptımda accık uzanacam Çıkarsanız ÖpÜyorum gÖrÜŞÜrÜz voles haber beklİyoruz canım
günaydın canlarımmm... nasılsınız bugün... ben dr. gidicem çok heyecanlıyım... ordanda k.validemlere uğrıycam fırsat bulabilirsem çok kısa girip size son havadisleri veririm kızımla ilgili...
slm güzel anneleropuyorumnanaktan Özlemcim geçmiş olsun.Ne yazıkki burası Türkiye diyorum içim acıya acıya.Esracım hadi iyi haberlerle prensesini gör gel.insan hemen görmek istiyor cidden çok güzel bir heyecan zemuszemus herkes iyidir umarım kızlar geçmişi tam okuyamadım.hepinizi kıtlıo kızım yanaklarınızdankaydirigubbakcemile3
Bugün düğün var gidemicem galiba ben hiç yürüyemiyorum ayağımın üstüne basamıyorum dün akşamdan beri.tuvalete bile zor gittim eşim götürdü.dr aradım açmadı dönmedide napıcam bilmiyorum.düğüne gitmememde ayıp olucak akıl verin bana.
zeh cnm sana simit alim mi hediye nasil veriliyo
zehracım nİye sıkılıyon kız neden Çıkamadın
Nohutları pİlavın suyuna katsak olurmu kİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?