2010 Şubat Anneleri

uzancam demişti ondandır.. ya benimde göbek deliğim çok ağrıyo batıyo bi tutunca kramp gibi giriyo. doktorda bişey demedi normal gibi konuştu ama ben korkuyom.

korkma canım normaldir kafanada takma öyle bir dönemdyizki herşeyi takıoz benimde kasıklarım çok ağrıyor

sedef slm canım sağol evet oğlum olacak canım nerdesin bayağıdır girmiyon
zehra hadi bakalım ekmemk makinan hayırlı olsun göbeğin niye ağırıyoki canım

bilmiyom fatoş canım sıkılıyo bu ağrıya göbeğim bi batıyo bi kaç dakika yatıyom öle geçiyo

Voles'cim gözün aydın canım.sağlıkla gelsin güzel kızın kollarına.maşallah gelişimide gayet güzel ilerliyor baksana.hastane ve doğum fiyatları çok uçmuş ne yapcaz bilmiyom valla.

Herkesi güzel haberlele bekliyoruz inşallah kızlar, benimde randevum salı günü bakalım hayırlısı ile gidince görcez oğluşumuzu 1 aydrı görmüyoruz çok meraklanıyorum bende

özlem'cim naber canım.bende p.tesi akşam 5de dra gidicem.sen hangi hastaneye ve dra gidiyosun.1 ay oldu bende çok merak ediyorum oğluşumu.gamyoncuiremsu

kızlar ok stresliyim karnım kasılıyor sabahtan beri sancı da oldu acaba stresten midir? kaydirigubbakcemile
ayyy bu herifi ne yapayım ben başıma bela oldu ya senağlama
kaynım girilmemesi gereken sitelere girmiş. hem de hergün, tesadüfen farkettim. geçen geldiğinde de girmişti eşime söylemiştim uyarmıştı...

canım kesin strestendir eşine tekraar söle canım sıkma canını genç yaparlar eşin uyarsın ciddi anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…