uzancam demişti ondandır.. ya benimde göbek deliğim çok ağrıyo batıyo bi tutunca kramp gibi giriyo. doktorda bişey demedi normal gibi konuştu ama ben korkuyom.
canlarım napıyosunuz ben gittim dr... cinsiyetimiz %100 kız oldu nihayet:))) 580 gr olmuş kızım ve boyumuz 28 cm... suyumuz organlarımız vs.. hepsi çok iyi... 1 hafta önde gidiyoruz... ayrıntılı ultarason verdi... veeee 200 tl dediler... kocişle benim kalbimize iniyodu... doğum parası içinde 1500 normal, 2300 zorunlu sezeryan, 3000 isteğe bağlı sezeryan, epidural +450... walla napıcağıma hala karar veremedim.. kocişle öyle birbirimize baktık... ama ben bu dr. çok seviyorum ya gene kadın mükemmeldi... kendine her gittiğimde daha çok bağlıyo... hayırlısı bakalım... ben fazla kalamıyorum... son havadisleriyi veriyim istedim.... çok çok öpüyorum sizleri canımsınız.....
Herkesi güzel haberlele bekliyoruz inşallah kızlar, benimde randevum salı günü bakalım hayırlısı ile gidince görcez oğluşumuzu 1 aydrı görmüyoruz çok meraklanıyorum bende
hoş geldin summifer aykız
kızlar ok stresliyim karnım kasılıyor sabahtan beri sancı da oldu acaba stresten midir? kaydirigubbakcemile
ayyy bu herifi ne yapayım ben başıma bela oldu ya senağlama
kaynım girilmemesi gereken sitelere girmiş. hem de hergün, tesadüfen farkettim. geçen geldiğinde de girmişti eşime söylemiştim uyarmıştı...
slm kızlar naber?
slm hande iilik senden ne haber benim oğluşum oluyo haberin yoktur senin
hoş geldin summifer aykız
Hosgeldin canim biz iyiyiz sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?