2010 Şubat Anneleri

cnm bende anladım doktorda anladı.benım 2. bebegım oldugu için kıyas yapabıldım yani.ılk kızımda göğsumun hemn altından ıtıbaren baslayan bır karnım vardı.ama bunda goğsumun altında 1 karış boşluk var.ondan sonra karnım var.
öyle yaniiii:CüvCüv:

canım gözün aydın bebişini görmüşün herşeyin yolunda olmasına sevindim
kendinede dikkat et daha önce bol bol su içmedinmi sen bakimm :mymeka:
malesef cnm su içmeyı hıç sevmıyorum ama bebeğim için artık bol su içiyorum

Çok dikkat etmen lazım. 10 dakikadan fazla ayakta kalmamak çok zor bişey ama. Ne kadar daha sürecekmiş bu? Oturmak ayakta kalmaktan sayılıyor mu? Yani dikey pozisyonda mı kalmayacakmışsın?
ewet cnm dıkey pozısyonda kalmıcakmısım.oturuncada bazen rahatsız oluyorum yaaaaaaaaaaa

ewet cnm ıkıncı bebgım.kızımda boyle sorunlarım olmamıştı.napalım hayırlısı artık

saol cnm.renklı ultrasona nerde gırıcen bırde kac ytl cnm:CüvCüv:

bende iyim aykız huulen sağolun geçmiş olsun hulencim bu gece yalnız kalacam koprkarmıyım acaba ya

bende iyim aykız huulen sağolun geçmiş olsun hulencim bu gece yalnız kalacam koprkarmıyım acaba ya

sağol canım. niye korkacakmışsın: oğluşun yanında ya. korur o seni

evde olsaydım eşlik ederdim sana ama birazdan arkadaşlarla eğlenmeye gidicez. :kedi:

aman herkese selam kimsecikleri göremiyince biz küstük başka yerlere girdik kaydirigubbakcemile herkes hoşgelmiş yarın tatilim ben yuppi hihoyyyt:sm_cool:

Kizimiz iyi çok sükür kipir kipir masallah
en son 22 sinde gittim ayrintili ultrasonsa girmistim
hersey yolundaydi
bidaha ayin 19 unda randevum var

oh oh ne güzel. ya bu ayki randevum gecikti benim. bugün gitmem gerekiyordu ama doktorum yokmuş 1 hafta, o yüzden 10 ekimde gidicem. en son 31 ağustosta gidince şu ayrıntılı ultrasonla alakalı ne olacak bilmiyorum. çok merak ediyorum çoook. CADIARZU

hoş geldin tuğba ben burdayım dedim sana sağolö aykızcım sizde olmasanız zaten

hoş geldin tuğba ben burdayım dedim sana sağolö aykızcım sizde olmasanız zaten

ben çıkmıştım canım o sırada görmedim :1no2:biraz burda başka topiklere baktım biraz internette gezdik e tabi işte var ve ben hala işyerindeyim yorulduk biz acıkmayada başladık
cokacimcoook

sanada geçmiş olsun canıma.s. benimde dişim çok ağrıyordu hamile kalmadan önce kanal tedavisi yaptırdım bir ay sürdü sadece 1 diş dr ozman bir tane dolgum vardı oda düşmeye başlamış dedi inş. bebişim onuda almaz benden şuanda dişle uğraşmak çok zordur ya

iyiyiz teyzesi dünden beri tepik yiyorum sabah işe geç kalıyorum diye uyandım bir baktım oda uyanmış tepik atıp duruyordu bana hihoyyyt:dance::teytey:

mucizenin ta kendisi yaaa. her tepikte, yeniden inanamıyorum. o kadar mükemmel bi duygu ki. sürekli tepiklesin diye yalvarıyorum neredeyse... delikafadulden

haydi kızlar ben kaçar. biraz eğlenelim di mi ama :dance:

kendinize iyi bakın. öptüm göbüşlerinizden. kaydirigubbakcemile3

mucizenin ta kendisi yaaa. her tepikte, yeniden inanamıyorum. o kadar mükemmel bi duygu ki. sürekli tepiklesin diye yalvarıyorum neredeyse... delikafadulden

evet bende bende alkisalkisalkisbirde yeni yeni hissetmeye başladım devamını istiyrum ve daha kuvvetlisini:sm_cool: dışardan bakınca pek belli koca göbişliyim bu arada göbişlerinize bayıldım :CüvCüv: eve internet alınca bende koycam görürsünüz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…