ay dis çok kötü ama hamilelikte oluyo iste bol bol süt peynir yogurt yeyin
gözün aydın canım bebişin negüzel sağlıklıymış.
darısı bizim bebişlere inş.
sende kendini yorma canım.
dikkat et.
benimde kasıklarımda agrı oluyor
sen kendin anlıyormusun bebişin aşagıda olduğunu yoksa
dokturmu anladı canım.
malesef cnm su içmeyı hıç sevmıyorum ama bebeğim için artık bol su içiyorumcanım gözün aydın bebişini görmüşün herşeyin yolunda olmasına sevindim
kendinede dikkat et daha önce bol bol su içmedinmi sen bakimm :mymeka:
ewet cnm dıkey pozısyonda kalmıcakmısım.oturuncada bazen rahatsız oluyorum yaaaaaaaaaaaÇok dikkat etmen lazım. 10 dakikadan fazla ayakta kalmamak çok zor bişey ama. Ne kadar daha sürecekmiş bu? Oturmak ayakta kalmaktan sayılıyor mu? Yani dikey pozisyonda mı kalmayacakmışsın?
ewet cnm ıkıncı bebgım.kızımda boyle sorunlarım olmamıştı.napalım hayırlısı artıkalın anacım alışverişimi yaptım bendee....ayy bimit korem peynir ve çay...çoook severim bu üçlüyü...ayy canım çekti gördünüzmü....
ayshe85 gözünaydın bebegin için.sende dikkat et bari bu ikinciydi senin degilmi..zor olacak senin için ama olsun dikkat...
saol cnm.renklı ultrasona nerde gırıcen bırde kac ytl cnm:CüvCüv:bebişin sağlıklıymış çok şükür canım
aman sende dikkat et yorma kendini bande salı günü renkli ultrasona giricem çok heyecanlıyım ve meraklıyım
papatya yedim çikotaları tepikliyo kızım pıt pıt hayırlı olsun alışverişin bende bayılırım o 3lüye olsada yesek cokacimcoook
yedim bu halde, yemesem ne olurmuş çok merak ediyorum. bebişler sağlıklı olsun da razıyız, ne yapalım. a.s
Eee anne olmak kolay degil
Bebislerimizi bi alalim kucagimiza hayirlisiyla o zaman herseyi unuturuz
evet haklısın, senin bebiş nasıl? yakın zamanda gittin mi doktora?
bende iyim aykız huulen sağolun geçmiş olsun hulencim bu gece yalnız kalacam koprkarmıyım acaba ya
bende iyim aykız huulen sağolun geçmiş olsun hulencim bu gece yalnız kalacam koprkarmıyım acaba ya
Kizimiz iyi çok sükür kipir kipir masallah
en son 22 sinde gittim ayrintili ultrasonsa girmistim
hersey yolundaydi
bidaha ayin 19 unda randevum var
aman herkese selam kimsecikleri göremiyince biz küstük başka yerlere girdik kaydirigubbakcemile herkes hoşgelmiş yarın tatilim ben yuppi hihoyyyt:sm_cool:
hoş geldin tuğba ben burdayım dedim sana sağolö aykızcım sizde olmasanız zaten
selam güzelim, bebişinle nasılsınız?
aman herkese selam kimsecikleri göremiyince biz küstük başka yerlere girdik kaydirigubbakcemile herkes hoşgelmiş yarın tatilim ben yuppi hihoyyyt:sm_cool:
iyiyiz teyzesi dünden beri tepik yiyorumsabah işe geç kalıyorum diye uyandım bir baktım oda uyanmış tepik atıp duruyordu bana hihoyyyt:dance::teytey:
mucizenin ta kendisi yaaa. her tepikte, yeniden inanamıyorum. o kadar mükemmel bi duygu ki. sürekli tepiklesin diye yalvarıyorum neredeyse... delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?