Bilgencim ooooh ne güzel Allah bozmasın ağzınızın tadını:Saruboceq::Saruboceq:
Günaydın Serap hoşgedin canım.
kızlar gece bende hiç rahat yatamıyorum... sola yatıyorum kalbim çarpıyo... kalp çarpıntısını geçtim bi süre sonra sol kaburgam batmaya başlıyo... sol kalçam ağrımaya başlıyo.... sağa yatıyorum sağ kaburgam batıyo... sağ kalçam ağrımaya başlıyo... sırt üstü yatamıyorum.. nefesim daralıyo... ben nasıl yatcam ya oturduğum yerde mi uyuycam....
serap günaydın hoşgeldin canımm
Bilgencim ooooh ne güzel Allah bozmasın ağzınızın tadını:Saruboceq::Saruboceq:
Günaydın Serap hoşgedin canım.
10 gün önce doğum yapan arkadaşımda aynı şeyi söylüyo... Esra çok zormuş bebek bakmak keşke tekrar karnıma girse.. o zaman çekiyorum zannediyodum hiç bişeymiş o diyo...
günaydın herkese biz dün dra gittik %100 erkek dedi drumuz 514 gram olmuş herşey normal dedi 10 dakika kadar kalp atışalrını izledik ve ay sonuna kadar şeker testini yaptır dedi ve ayrıntılı usg istemedi gerek görmedi galiba 20 dakika inceledik bebeğimi kocaman olmuş oğlum
canım gözün aydın maşallah yarım kilo yoğrt kdar olmuş annesi:lepi:
senin günüe göre öndemi gidiyoduu
yok canım normalde 1 hafta küçüktü sata göre ama bu gidişimde haftasıyla uyumlu dedi yani bugün 22+4 üz
günaydın herkese biz dün dra gittik %100 erkek dedi drumuz 514 gram olmuş herşey normal dedi 10 dakika kadar kalp atışalrını izledik ve ay sonuna kadar şeker testini yaptır dedi ve ayrıntılı usg istemedi gerek görmedi galiba 20 dakika inceledik bebeğimi kocaman olmuş oğlum
kızlar benim oğluşumun ultrason görüntülerini paylaşmak istedim gerçi renkli deil ama
olsun :ecrin_bebek:
kızlar benim oğluşumun ultrason görüntülerini paylaşmak istedim gerçi renkli deil ama
olsun :ecrin_bebek:
canım çizelgende 21 haftalık görünüyoda kilosu ona göre çok dicektim ama 23 haftandaymış ok anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?