2010 Şubat Anneleri

Bilgencim ooooh ne güzel Allah bozmasın ağzınızın tadını:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın Serap hoşgedin canım.

10 gün önce doğum yapan arkadaşımda aynı şeyi söylüyo... Esra çok zormuş bebek bakmak keşke tekrar karnıma girse.. o zaman çekiyorum zannediyodum hiç bişeymiş o diyo...

günaydın herkese opuyorumnanaktanumarım bütün anneler ve bebişleri iyidir sizi özledik ama iş yine çok yoğun arada girerim herhalde güzel haberlerle dolu bir gün olur inş. bugün hepimiz için :Saruboceq:

günaydın herkese biz dün dra gittik %100 erkek dedi drumuz 514 gram olmuş herşey normal dedi 10 dakika kadar kalp atışalrını izledik ve ay sonuna kadar şeker testini yaptır dedi ve ayrıntılı usg istemedi gerek görmedi galiba 20 dakika inceledik bebeğimi kocaman olmuş oğlum

serap günaydın hoşgeldin canımm

HOŞBULDUK CANIM NASILSINN

Bilgencim ooooh ne güzel Allah bozmasın ağzınızın tadını:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın Serap hoşgedin canım.

HOŞBULDUK CANIM NE VAR NE YOK

10 gün önce doğum yapan arkadaşımda aynı şeyi söylüyo... Esra çok zormuş bebek bakmak keşke tekrar karnıma girse.. o zaman çekiyorum zannediyodum hiç bişeymiş o diyo...

AY VALLA BU ALDIĞIMIZ KİLOLARDA HEMENCİK GİDİCEKMİ ACABA UYKUSUZLUK ZOR OLUCAK BEBEK DOĞUNCA DESENİZE AY ALLAH KOLAYLIK VERSİN BİZLERE yerimseniben

kızlar benim oğluşumun ultrason görüntülerini paylaşmak istedim gerçi renkli deil ama
olsun :ecrin_bebek:

Eklentiler

• $Görünt021.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $Görünt029.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 23

canım gözün aydın maşallah yarım kilo yoğrt kdar olmuş annesi :lepi:
senin günüe göre öndemi gidiyoduu

serapçım iyiyim şükür canım elim kötü ama uyuşuk kıpırdatırken ağrıyo bişiy kavrayamıyorum

Oy maşallah kuzucuğa kocaman olmuş

kızlar benim oğluşumun ultrason görüntülerini paylaşmak istedim gerçi renkli deil ama

Maaşallah oğluşuna canım

Ben de yarın gidecektim ama yarın doktorum izinliymiş randevu alamadım:çok üzgünüm: Cumaya kaldı artık ne yapalım bir gün daha sabredicez.

maşallah canım oğluşuna

2. resim daha net.. maşallah kız oğluşuna, büyüyorlar valla hızla..

canım çizelgende 21 haftalık görünüyoda kilosu ona göre çok dicektim ama 23 haftandaymış ok anladım

en başında 1 hafta küçük çizelgeyi ona göre yapmıştım şimdi haftasıyla uyumlu değiştiricem çizelgeyi bu arada maşallah bebişine

Maşallah tosun paşaya:)
bende cumartesi giriyorum ayrıntılıya.. yeni bosnada hayrunisa hastanesinden randevu aldım kızlar ayrıntılıyı 97 ytl şeker yüklemesini 5 tlye yapıyolarmış (ssklılara). bilginiz olsun

ben resmini koyamıyorum kızımın yaa kopyala yapıştır kısmı çalışöıyo bilen varmı acabbaa kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…