en başında 1 hafta küçük çizelgeyi ona göre yapmıştım şimdi haftasıyla uyumlu değiştiricem çizelgeyi bu arada maşallah bebişine
günaydın herkese biz dün dra gittik %100 erkek dedi drumuz 514 gram olmuş herşey normal dedi 10 dakika kadar kalp atışalrını izledik ve ay sonuna kadar şeker testini yaptır dedi ve ayrıntılı usg istemedi gerek görmedi galiba 20 dakika inceledik bebeğimi kocaman olmuş oğlum
maşallah kocaman olmuş annesi... ay kızlar aşağı yukarı hepimizin bebişleri yarım kilo oldu... ne güzel ya büyüyolar... daha dün 4gr. 5 gr diyoduk şimdi yarım kilo oldular bile...
sağol canımmoy maşallah kuzucuğa kocaman olmuş
Maaşallah oğluşuna canım
Ben de yarın gidecektim ama yarın doktorum izinliymiş randevu alamadım:çok üzgünüm: Cumaya kaldı artık ne yapalım bir gün daha sabredicez.
sağol canım ilk resim pipisi :)maşallah canım oğluşuna
2. Resim daha net.. Maşallah kız oğluşuna, büyüyorlar valla hızla..
en başında 1 hafta küçük çizelgeyi ona göre yapmıştım şimdi haftasıyla uyumlu değiştiricem çizelgeyi bu arada maşallah bebişine
canlarım ben cıkıyorum optum hepınızı
maşallah kocaman olmuş annesi... ay kızlar aşağı yukarı hepimizin bebişleri yarım kilo oldu... ne güzel ya büyüyolar... daha dün 4gr. 5 gr diyoduk şimdi yarım kilo oldular bile...
doğru valla hergün büyüyolar volescim sen kaç kilo aldın hamileliğinde
ben resmini koyamıyorum kızımın yaa kopyala yapıştır kısmı çalışöıyo bilen varmı acabbaa kızlar
arkadaslar az once kardesim aradi ve hastanede oldugunu soyledi dogum icin,ikinci cocugu ama daha cok korktugunu soyledi,,,tansiyonu cok cikmis,agliyodu,ne olur bana dua et diyo,sizde dua edin ne olur,,:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaslar az once kardesim aradi ve hastanede oldugunu soyledi dogum icin,ikinci cocugu ama daha cok korktugunu soyledi,,,tansiyonu cok cikmis,agliyodu,ne olur bana dua et diyo,sizde dua edin ne olur,,:Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah kilo olarak da bahsetçez esracım :Saruboceq:
toplam 7 kilo aldım canım o yüzden bu ara dikkat ediyorum yediklerime... ekmek ağzıma sürmezdim ekmeğe dadandım ne alakaysa... şimdi yine kestim yememeye çalışıyorum... bi sabah kahvaltısında işte... başka yok..
toplam 7 kilo aldım canım o yüzden bu ara dikkat ediyorum yediklerime... ekmek ağzıma sürmezdim ekmeğe dadandım ne alakaysa... şimdi yine kestim yememeye çalışıyorum... bi sabah kahvaltısında işte... başka yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?