2010 Şubat Anneleri

maşallah kocaman olmuş annesi... ay kızlar aşağı yukarı hepimizin bebişleri yarım kilo oldu... ne güzel ya büyüyolar... daha dün 4gr. 5 gr diyoduk şimdi yarım kilo oldular bile...

maşallah kocaman olmuş annesi... ay kızlar aşağı yukarı hepimizin bebişleri yarım kilo oldu... ne güzel ya büyüyolar... daha dün 4gr. 5 gr diyoduk şimdi yarım kilo oldular bile...

doğru valla hergün büyüyolar volescim sen kaç kilo aldın hamileliğinde

sağol canımm

maşallah canım oğluşuna

2. Resim daha net.. Maşallah kız oğluşuna, büyüyorlar valla hızla..
sağol canım ilk resim pipisi :)
valla büyüyolar babsı kaburgalarını felan görünce çok şaşırdıı

en başında 1 hafta küçük çizelgeyi ona göre yapmıştım şimdi haftasıyla uyumlu değiştiricem çizelgeyi bu arada maşallah bebişine

sağol canım
bende değiştereyim barii çizgelemi

arkadaslar az once kardesim aradi ve hastanede oldugunu soyledi dogum icin,ikinci cocugu ama daha cok korktugunu soyledi,,,tansiyonu cok cikmis,agliyodu,ne olur bana dua et diyo,sizde dua edin ne olur,,:Saruboceq::Saruboceq:

canlarım ben cıkıyorum optum hepınızı

güle güle canım bebişe ve kendine iyi bak

İnşallah kilo olarak da bahsetçez esracım :Saruboceq:

doğru valla hergün büyüyolar volescim sen kaç kilo aldın hamileliğinde

toplam 7 kilo aldım canım o yüzden bu ara dikkat ediyorum yediklerime... ekmek ağzıma sürmezdim ekmeğe dadandım ne alakaysa... şimdi yine kestim yememeye çalışıyorum... bi sabah kahvaltısında işte... başka yok..

ben resmini koyamıyorum kızımın yaa kopyala yapıştır kısmı çalışöıyo bilen varmı acabbaa kızlar

canım ben mesaj yazılan yerin altında gelişmiş düzen var oraya tıklıyorum ekranda ataç gibi bişey var ordan yüklüyorum inş. anlatabilmişimdir

arkadaslar az once kardesim aradi ve hastanede oldugunu soyledi dogum icin,ikinci cocugu ama daha cok korktugunu soyledi,,,tansiyonu cok cikmis,agliyodu,ne olur bana dua et diyo,sizde dua edin ne olur,,:Saruboceq::Saruboceq:

Allah kurtarsın bi avazda sağlıkla doğrsun inş.

merhaba hepinize kızlar bu ara işler yoğun sabahları açıyorum ama ara ara girip geçmişe bakana kadar öğlen oluyor.uykusuzluk hepimizde var galiba top atsalar uyanmazdım ama şimdi uyumak hayal oldu.bebişlere hazırlık safası buda işte ağlar ağlamaz açacağız gözleri.

Allah yardımcısı olsun canım. bu arada sen de hoşgeldin aramıza. listeye ekledim..

oyy miniş mi geliyo canım... gözünüz aydın.... canım ya 2. çocuk daha rahat doğar her zaman... korkmasın... tansiyonun yükselmesi iyi değil... o daha anlamadan kucağına verirler inşallah...

İnşallah kilo olarak da bahsetçez esracım :Saruboceq:

amin canım aminnnnnnnnnn inşallah...

canım 7 kilo çok değilki aslında çokta normal bende dikkat ediyorum ekmek yememeye çalışıyorum dikkat etmek şart

kızlar benim doktorun sitesinde kilo alımı ile ilgili şöyle bir bilgi var.Sizinle paylaşayım.

Normal bir kişi gebeliği boyunca toplam 11 kg.civarında kilo artışı göstermelidir (9-15 kg.lık artışlar normal kabul edilir). Gebelik 3’er aylık 3 bölüme ayrıldığında; ilk 3 ay içinde 1 kg.lık artış olmalıdır. Bu dönemde bazen aşırı bulantı ve kusmalar nedeniyle bu artış olmayabileceği gibi, kilo verebilirsiniz de. Sonraki her 3 aylık dilimde 5’er kilo alınmalıdır. Ortalama aylık kilo artışı 1.5 kg.ı geçmemelidir.

Bu ağırlık artışının nasıl olduğunu birlikte görelim:

Bebeğin ortalama kilosu 3.000 gr
Plasenta (eş) 500 gr
Amnion (Bebeğin içinde bulunduğu su) 1.000 gr
Rahim ağırlığı 1.000 gr
Meme dokusundaki artış 1.000 gr
Kan hacmindeki artış 1.500 gr
Yağ dokusu ve su miktarındaki artış 3.000 gr
TOPLAM 11.000 gr

[

Allah bı avazda kurtarsın..ay çok heyecanlandım ve korktum bizde öyle olacağız ben kesin doğıuma giderken ağlarım zaten çok sulugöz birşeyim.

ekmek yemeyincede doyumuyo insan yaa
ben kepek ekmek yiyorum sabahları içine kaşar koyup öğlene kadar tutuyo

slm kızlar ben geldim...
nasılsınız bebişleriniz nasıl..
benimki şimdilik iyi maaşallah, haftaya kontrolümüz var görücez inşaallah bakalım... :)

Çarpıntısı olanlar için;

Çarpıntı: Vücutta artan kan hacminin getirdiği yükü karşılayabilmek için, kalp daha hızlı
çarpmaktadır. Özellikle merdiven çıkma, yorgunluk gibi durumlarda kalbinizin çok hızlı çarptığını fark edebilirsiniz. Böyle bir durumda derhal istirahate geçin ve çarpıntının geçmesini bekleyin. Bu
problemi istirahat esnasında da yaşıyorsanız veya uzun süreli ya da sık sık oluyorsa doktorunuza bilgi veriniz.

kızlar gunaydın...
nasılsınız bakalım :CüvCüv:
kahvaltı edıyoruz bı yandan kızımla cokacimcoook
elıs canım gunaydın nasılsın ablan ıcın endıselenme benım ablamda aynısını yasadı sakınlestırıp sezeryana aldılar hemen... korkma o anlamadan bıter gıder... dualarımız ablanla...
kızlar bende 2 hafta onceye kadar sadece 2 kılo almıstım ama sanırım ıpın ucu kactı sısmıs hıssedıyorum kendımı... ekmegı sadece kahvaltıda yıyorum ama esma haklı ya ekmeksız doyulmuyoooo cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…