2010 Şubat Anneleri

ayda 1,5 kilomu oho ben 5 haftada 3 kilo aldımm :)

paylaşım için sağol

Allah kurtarsın bi avazda sağlıkla doğrsun inş.

Allah yardımcısı olsun canım. bu arada sen de hoşgeldin aramıza. listeye ekledim..

[

Allah bı avazda kurtarsın..ay çok heyecanlandım ve korktum bizde öyle olacağız ben kesin doğıuma giderken ağlarım zaten çok sulugöz birşeyim.

cok cok sagolun arkadaslar,az once aradim durumu nasil diye esi acti telefonu ve hanife dogurdu demezmi:1shok:nasi sasirdim ve cok sevindim,kurtuldu kardesim,,hadi darisi basimiza,tektek hepimizsaglikla bi avazda doguralim iyisallah,evet ikinci cabuk oluyo,benim ik dogumum 8 saat surerken ikinci 2,5 saatte bitti,iyisallah ucuncude oyle olur:Saruboceq:cumlemize kolaylik versin ALLAH:Saruboceq:

Cok sagol bitanem,kardesim kurtulmus bile,,,zemuszemusoooooh ne guzel,darisi basimiza:Saruboceq:

kız maşallah sana 3.cu melegın mı yolda ayy ne gusel ama yaa kıskandım bak bende 3lucem hemen :asigim:

ucle anacim,ben iki taneden sonra,tohbe diyodum,ama buyuk konusmamak gerekiyomus,fakat kizimi gordukce bi kere daha uzulutyorum oyle dusundugumekaydirigubbakcemile3kizim 8 oglum 3 yasinda,,,,,,yerimseniben

allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza inşallah

kızlar ayrıntılı ile ilgili güncel bilgi :)
uygun fiyata bir yer buldum
29 mayıs 56tl+12tlde katkı payı alıyormuş devlet
sosyal güvenceniz varsa tabi 68e geliyor yani
2.derece ultrasonografi ile bakılıyormuş

Anne karnındaki fetusların kalp hastalıklarının tanısının konulabilmesi 20.- 22. haftalar arasında fetal ekokardiyografi ile olabilir. Ancak, en ileri merkezlerde bile doğumsal kalp hastalıklarının anne karnında tanınabilme oranı % 85 civarında seyrediyor. Son yıllarda 11.-14 hafta fetusun incelenmesinde bazı özel kan damarlarındaki kan akımına (doppler) ve kalp kapakçıklarındaki akımlara bakılarak, doğumsal kalp hastalıkları için şüphelenilmesi ve risk grubundaki hastaların erken dönemde saptanması mümkün hale gelebiliyor. Öte yandan, gebelikte ileri düzey veya 2. derece ultrason inceleme olarak bilinen ve 18. -23. hamilelik haftaları arasında yapılan ultrason incelemesinde de kalpte veya diğer organ sistemlerinde bazı anormalliklerin saptanmasında da ileri düzey fetal kalp incelemesi gerekiyor.

24.-26.hamilelik haftaları arasında 50 gram şeker yükleme testi hamilelikte gelişen diyabet hastalığının taramasında kullanılır. Hamile kadının yüksek kan şeker düzeyi diyetle ve egzersizle kontrol edilemiyorsa, ilaçlarla tedavi edilerek normal seviyelere indirilmelidir. Diyabet varlığında konjenital anomali, düşük, bebeğin anne karnında kaybedilmesi, erken doğum, iri bebek ve buna bağlı doğumda bebeğin omzunun anne kemik yapısına takılması “omuz distosisi” ve travmatik doğumlar yaşanabilir. Bebekte doğumdan sonra kan şekerinin düşmesi sorunu gelişebilir.

elis canım Allah uzun omurler versın yavrularına
fıkırevı harıkasın yıne yaa su arastırması hallerıne bayılıyorum kız sırnaşık şey pekı randevu almak mı lazım burdan onu bılıyomusun canım?

ya kızlar bu arada fatoş yok kac gundur haberı olan varmı?

bıde bu 29 mayıs hastanesi ankarada degıl mı kız sımdı jetonum dustu benım kaydirigubbakcemile3

canım ben orda baktırdım 2 boyutlu usg ama renklı degıl normal usg nın bıraz gelısmıs olanı ve cok kalabalık oldugu ıcın sıra verıyolar gercı benı hemen almıslardı ama esıme sorarsan doktorumuz daha ıyı bakıyormus organlarını ınceledıler yarım saatten fazla baktı cd fılan vermıyorlar ama kameran fılan varsa cekmene ızın verıyorlar ılk once esını almıyorlar ıcerı olcum yapıyoruz dıye sonradan alıyorlar

canım onceden almak gerekmıyordu ama sımdı alıyorsun kart verıyorlar elıne o gun verdıklerı saatte gıdıp baktırıyorsun bırde bıldıgım kadarıyla doktorun talep etmesı gerekıyor yanı 12 tl yı doktora muayne ucretı olarak verıyosun sonra o talep edıyor sen asagıya kayıt oluyosun gun verıyorlar ona gore gelıp cektırıyorsun

zor desene :1no2:

sagolun arkadaslar,ALLAH razi olsunyerimseniben:Saruboceq:

Kızlaaar!! selam .. ben son günlerde çok mızmız oldum yaa hep uyumak istiyorum. Bir de bugün öğlen çoook midem bulanıyor ve de başım dönüyor.. Hamile miyim ne?? ıyhhh.. hiç böyle olmamıştım ikisi birden çekilmez..

hamılesın galıba kız kaydirigubbakcemile3
eee artık tam gaz sıkayetler yasanmaya baslıcak... doguma kadar boyle kusum napak :CüvCüv:

selam arkadaslar iyi gunler zeynepb tatlım ya kolun ne alemde benımkı geceden berı cok agriyo igneyı yaptıgı yer eleyemiyorum bile

eee tatlım meslek icabı araştırmacıyız :)
ben aradım randevuyu telle verebiliriz
muayene olacak mısınız dedi?
hayır dedim sadece ayrıntılya girecegim
o zaman direk randevu alabilirsiniz telefon ile dedi

sagolun arkadaslar,ALLAH razi olsunyerimseniben:Saruboceq:

ne demek canım
bizi bizden iyi kim anlar???

gunaydın tatlım... valla aynı benımde ya gece bıde uykuda ustune yatmısım felc oldu resmen sabahtan berı fena :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…