slm kızlar
selmacım gozun aydın canım
selam şekera.s. bugün topic sakin işte malum herkesler buluşmaya gitti bizde takılıyoruz
selam canım hakkaten sesız bura sen nasılsın bebısın nasıl bakem
ne guzel tatlım hediye almak vermek cok guzel dir ama bize da anne annemizden baska kimse bisi vermedi baba annemiz bile bisi almadi istemem de dun bende bir kac cici aldim pembe islemeli kilot aklet minicik dun yıkadim utulucem bugun yeni cok cici pijama aldim bugun babasi gelsin yine gidicez ciciler almaya kızlar bizde bir birimize bisiler hediye allalim ekim anneleri bir birilerini hep hediye almislar cok hos
İyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim, kızımın maşallahı var çok şükür herşey normalmiş,birde gittiğim doktor cd verdi seyredip duruyoruz evde minik prensesimi, 10 gün sonrada şeker yüklemesi için gidecem inş..sizler nasılsınız.
genel olarak iyiym canım şükür işten sıkıldım bugün:bbo: bizim cumartesileri pek yoğun oluyor birazdanda çıkarım zaten bebiş bugün yaramazlık yapıyorgün içerisinde tepikleri artık gittikçe artmaya başladı biraz önce 1 saat kadar falan işe dalmışım bir tepik yedim canım yandı valla yerimden sıçradım sıkıldı herhalde yarım saat falan bahçede gezdim yaramaz işte oda sıkıldı işten gezmeci olacak galiba kaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk yakışıklı damadımın güzel annesi...
masllah canım benım bakalım bız ne zaman hıssedecgz o tepıklerı
az kaldı canım bende seninki kadarken hissetmiyordum üzülüyordum şimdi acıksa tepikliyor sıkılsa tepikliyor herşeye tepik uykudan uyanıyorum oda kalkıyor bir tepik çok hoş bir duygu en kısa zamanda sizde yaşayacaksınız gör bak :1hug:
selam kızlar, yemeği yetiştirmem gerek ama önce doktor ziyaretimizi sizle paylaşayım dedim: çok şükür miniğim çok çok iyi. 450 gr ve 26 cm olmuş. o kadar iyi anlattı ki doktor gelişimini mest oldum valla opuyorumnanaktan "hala kız..!" ve ardından "güzel bi kızın var" dedi doktorumuz :))
haftaya da ayrıntılıya gidicem. çok şükür herşey yolunda. darısı doktora gidecek olanlara.
hepinizi çok öptüm göbüşlerden. a.s.
şükür benim mesai bittizemuszemus bende çıkıyorum kızlar yarın yine çalışıyorum girerseniz yarın görüşürüz olmazsa pazartesiye artık hepinizi ve bebişleri öpüyorum opuyorumnanaktankendinize çok iyi bakın şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?