2010 Şubat Anneleri

selam canım hakkaten sesız bura sen nasılsın bebısın nasıl bakem

genel olarak iyiym canım şükür işten sıkıldım bugün:bbo: bizim cumartesileri pek yoğun oluyor birazdanda çıkarım zaten bebiş bugün yaramazlık yapıyor gün içerisinde tepikleri artık gittikçe artmaya başladı biraz önce 1 saat kadar falan işe dalmışım bir tepik yedim canım yandı valla yerimden sıçradım sıkıldı herhalde yarım saat falan bahçede gezdim yaramaz işte oda sıkıldı işten gezmeci olacak galiba kaydirigubbakcemile3

Herkese iyi akşamlar güzel annişler...Umarım herkes iyidir.

Canım yıkama ütüleme işini ben doğuma yakın yapacağım. Durduğu yerde tekrar tozlanmasın diye. Bir de ütü mikropları kırıyo yaç OIndan bebişim misler gibi giysin diye...

Selamcım gözün aydın... Ayy bane doktoru aradım ama ulaşamadım. Bana ne aşı yapıyolar ne ayrıntılıya gönderiyolar. İMDAATTTT diye bağırasım geliyo valla.

masllah canım benım bakalım bız ne zaman hıssedecgz o tepıklerı

selam kızlar, yemeği yetiştirmem gerek ama önce doktor ziyaretimizi sizle paylaşayım dedim: çok şükür miniğim çok çok iyi. 450 gr ve 26 cm olmuş. o kadar iyi anlattı ki doktor gelişimini mest oldum valla opuyorumnanaktan "hala kız..!" ve ardından "güzel bi kızın var" dedi doktorumuz :))

haftaya da ayrıntılıya gidicem. çok şükür herşey yolunda. darısı doktora gidecek olanlara.

hepinizi çok öptüm göbüşlerden. a.s.

ARZUM
Kızlar bir baksanıza. Ben çok beğendim fiyatı da uygunsa almayı düşünüyorum. Hem sterilizatör hem de buharlı pişirici

masllah canım benım bakalım bız ne zaman hıssedecgz o tepıklerı

az kaldı canım bende seninki kadarken hissetmiyordum üzülüyordum şimdi acıksa tepikliyor sıkılsa tepikliyor herşeye tepik uykudan uyanıyorum oda kalkıyor bir tepik çok hoş bir duygu en kısa zamanda sizde yaşayacaksınız gör bak :1hug:

inş. canım hayırlısı beklıyoz bakalım

maşallah kızına çok sevindim senin adına tatlım bende salı günü gitcem inş. güzel haberleri bende sizinle paylaşırım :Saruboceq: kendine ve bebişe iyi bak kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

şükür benim mesai bittizemuszemus bende çıkıyorum kızlar yarın yine çalışıyorum girerseniz yarın görüşürüz olmazsa pazartesiye artık hepinizi ve bebişleri öpüyorum opuyorumnanaktankendinize çok iyi bakın şekerler

iyi aksamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…