2010 Şubat Anneleri

Sağol Bılgencim..Beveğim dergisinin yeni sayısını bugün alabildim. Emzirme rehberi diye bir konu var. Çok faydakı bence. Okumakta fayda var

sakın sen üzülme bebişlerimiz bu durumdan çok etkileniyo.bende teyzem hastanede p.tesi ameliyat olacak ona üzülüyorum ama bebeğime bunu yapmaya hakkım yok.

inşallah kızlar ya sağolun iyi dilekleriniz içina.s. aman ikinci için geç kalmayın hep bir risk var yaş geçince ben beklemeyi düşünmüyorum valla en fazla 4sene 30dan sonra hamilelik riskli be

valla ben şu an 29 yaşındayım.en fazla 2 yıl aradan sonra bi kız bebek dünyaya getirmek istiyorum.tabi bu ilk doğumdan gözüm korkmazsa kolay geçerse

negüzel bugün buluşma varmış benim haberim olmadı bu hafta aklım başımda değil.resimde çekilseler keşke bizde görürüz hepsini.nasıl geçti acaba buluşma gelen giden henüz yok sanırım.

bugün eşimle kafam biraz dağılsın diye dışarı çıktık.oğluşumuza alışveriş yaptık.chicco nun bebek bakım ürünlerinden aldık (pişik kremi,pudra,şampuan,bebek yağı,ıslak mendil,sabun) hemde çanta hediyeli indirime girmiş 44.90, wenıce isimli mağazada %50 indirim yapmış bi tane uzun kollu çıtçıtlı badi ve uzun kollu 2 parçalı tulum aldık.bideeee kipada yenidoğan 2 numara 3-6 kg 98li ultra prima mega paket 20.00 tl ye düşmüştü ondan da aldık.diğer mağazalarda 25 tl.ev bebek kokuyo şu an.annem erken dedi ama napayım eninde sonunda alınmayacakmı indirimli bulmuşken aldık bizde.sizlerde bi bakın bu mağazalara kızlar.

kızlar aglamaktan gozlerım davul gıbı oldu yıgenım gelmıştı yurt dısından bugun onu gonderdım 6 aylık dunya tatlısı bı bebek 1 sene sonra gorebılecem cok uzgunum yaa

Allah kötü ayrılıklar vermesin canlarım.üzülmeyin seneye gelicekmiş bak nasıl olsa o zaman seninde bebişin kucağında olur ağlama bebeğe zararlı üzücenmi sen yavrunu.

Yok canım ya kaldı öyle. ış yerime yakın başka bir sağlık ocağına soracağım ama fırsat bulunca

Allah kötü ayrılıklar vermesin canlarım.üzülmeyin seneye gelicekmiş bak nasıl olsa o zaman seninde bebişin kucağında olur ağlama bebeğe zararlı üzücenmi sen yavrunu.

haklısın canım cok kaptırmıştım kendımı toparlanmak zor olacak galıba

kızlar siz tetenoz aşısı oldunuzmu.ben pazartesi oldum 22 haftalıkken yaptılar.2 gün kolum ağrıdı ne üstüne yatabildim nede kolumu yukarı kaldırabildim.1 ay sonra bir daha gidicem.2.doz aşıyı yapacaklar.2 gün hiç iş yapmayın kolunuzu zorlamayın derim.

canm yaptırdım ben cok kotu oldum ama nasıl bı agrıydı kolumu bıle kıpıtdatamıyodum kasımda yaptrcm bı de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…