Kızlar biz yemek yeyip geldik.
kızlar annemle konuştum az önce benim halam 10 gün önce falan doğum yapmıştı ilk bebeğimiz kız ve maşallah çok sağlıklıbenim yengemde hamile amcamın eşi onundan benimkinden az küçük tarama testi yaptırmış yaşı 40 olduğu için risk yüksekmiş oda akşam üzüntüden rahatsızlanmış hastanede gözlem altına falan almışlar annemler falan hep korkmuş üzüldüm bende ya:sinifsinif: ne güzel aileye 3bebiş gelecek diye çok mutlu olmuştum inş. bebişe de yengeme de bişey olmaz şimdi iyiymiş gerçi yinede can sıkıcı ya moralim bozuldu :çok üzgünüm:
inşallah kızlar ya sağolun iyi dilekleriniz içina.s. aman ikinci için geç kalmayın hep bir risk var yaş geçince ben beklemeyi düşünmüyorum valla en fazla 4sene 30dan sonra hamilelik riskli be
kızlar bende çıkıyorum malum 2 de takımla buluşucaz... anca giderim... onlar yola çıktı galiba bugün giremediler... hepinizden slm götürürüm ben onlara... çok öptüm sizi... iyi hafta sonları.... opuyorumnanaktan
Bilgencim Allah kavuştursun canım. Sağ salim olsun da..
Öyle canım çok zor. Benim de kardeşşim iki yıldır Silopi deydi şimdi Kıbrısta
Allah kötü ayrılıklar vermesin canlarım.üzülmeyin seneye gelicekmiş bak nasıl olsa o zaman seninde bebişin kucağında olur ağlama bebeğe zararlı üzücenmi sen yavrunu.
Yok canım ya kaldı öyle. İş yerime yakın başka bir sağlık ocağına soracağım ama fırsat bulunca
kızlar siz tetenoz aşısı oldunuzmu.ben pazartesi oldum 22 haftalıkken yaptılar.2 gün kolum ağrıdı ne üstüne yatabildim nede kolumu yukarı kaldırabildim.1 ay sonra bir daha gidicem.2.doz aşıyı yapacaklar.2 gün hiç iş yapmayın kolunuzu zorlamayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?