2010 Şubat Anneleri

havaesen tatlım ben yavas yavas yikiyorum aldiklarimi ic camasiri pijama gibi seyleri utuleyıp bebisimin beyaz bohcasi var icine dolduruyorum sonra kısın nerde kurutucam onlari kaloriferde falan sararir lar sobali yer varsada sobaya kokar yani simdi zamani yanına bebe sabunu koydum oh mis gibiler zaten ben tasinirsam sonrada ocakta londraya gidersem vaktım olmaz ugrasmaya hem zevk aliyorum elimde zarar gormesin diye yıkıyorum guzelcede utu ah birde bebisler doksada gidirsek

merhaba cnm ben da 21 haftayım ama 20 gundur doktora gitmedim bugun arkadasim giti doktora 22 haftalik bebisi 450 gram boyudaa 26 cm cıkmıs

selam kızlar, ben de bugün kimse uğramayacak sandım..! mafoldumben

eee ne var ne yok? mükük hanınlar ve küçük beyler nasıl bakimmm..?

selam kızlar, ben de bugün kimse uğramayacak sandım..! mafoldumben

eee ne var ne yok? mükük hanınlar ve küçük beyler nasıl bakimmm..?

biz çok iyiyiz teyzesi seninde güzel haberleri aldık maşşalah eşim sabah dediki o gece dışarıya çıkmıştı benimde uykum geldi onu beklemeden uyudum geldiği zaman karnımı tutmuş bebişimiz öyle bir tepik atmışki o bile farketmiş artık nasıl sevinmiş odaha önce hiç hissetmemişti hihoyyyt hihoyyyt sabahatan beri durmuyor valla kıpır kıpır sositososito

benim eşimde bir kere hissetti tekme atışını şimdi durmadan eli karnımda ama o elini koyunca duruyor birde konuştuğu için galiba dinliyor hareket etmiyor

benim eşimde bir kere hissetti tekme atışını şimdi durmadan eli karnımda ama o elini koyunca duruyor birde konuştuğu için galiba dinliyor hareket etmiyor

benim eşimde ben söyledikçe elini koyuyordu ama ozamanlar hissedemiyordu akşam ben uyuduğum için hissetmedim ama bu seferde o hissetti hemde önce pıtpıt diye vuruyordu sonra kuvvetli tepik attı diyor kaydirigubbakcemile3çok güzel bir duygu ya Allahım isteyen herkese yaşatsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…