biz iyiz canım sen nasılsın bebişkon nasıl
biz çok iyiyiz teyzesi seninde güzel haberleri aldık maşşalaheşim sabah dediki o gece dışarıya çıkmıştı benimde uykum geldi onu beklemeden uyudum geldiği zaman karnımı tutmuş bebişimiz öyle bir tepik atmışki o bile farketmiş artık nasıl sevinmiş odaha önce hiç hissetmemişti hihoyyyt hihoyyyt sabahatan beri durmuyor valla kıpır kıpır sositososito
sevindim tatlım. dün doktordan dyrdyklarımdan sonra çok çok iyiyim canım. bebişkom büyüyor maşallah. 450 gr- 26 cm olmuş. gelişimi iyi dedi doktorumuz. ben kilo almadığım için biraz tedirgindim ama kilo ile alakalı da bi problem yok dedi. çok şükürrr
haftaya da ayrıntılı ultrasona girecezzzz.
:
hep aynı merak acaba iyi büyüyormu diye ama maşallah onlara çok güzel büyüyolar bizde salı giittik benim oğlumda 514 gr 27 cm teyzesi
hep aynı merak acaba iyi büyüyormu diye ama maşallah onlara çok güzel büyüyolar bizde salı giittik benim oğlumda 514 gr 27 cm teyzesi
maaşallah canım kuzucuğuna bide biz öğrenseydik ayrıntılıda hiç biyşey söylemedi artık kendi doktorumda öğrencez onada üç hafta var üç hafta sabretcez artık
maşallah oğluşunahakılsın canım benimki ne kadar oldu acaba aklımda 2 soru sağlığı iyi mi kaç kilo oldu birde cinsiyeti ne merak edip duruyorum valla bende
öğrenirsin sende inşallah canım biz cinsiyet öğrenmek için sırf başka dra gittik o söyledi buda aynı şeyi söyleyince kesin emin olduk kontrolün ne zaman canım
salı günü canım az kaldı gün sayıyorum bebişimle buluşmaya:dance:nerdeyse 1ay oldu geçen sefer babamız gelememişti bu sefer oda gelecek çok merak ediyorum çok özledim hemde
valla bizimki de aynı: kıpır kıpır. hareket edince iyi olduklarını anlıyoruz ne güzel.
ohh ohh maşallah oğluşuna.maşallah erkekler daha iyi gelişiyor galiba. kızlar narin oluyor canımm.
evet çok fenalar.çok yaramaz olacaklar, belli. ben şanslıyım galiba. tekme atınca dışarıdan da görülüyor artık. hayret ve şaşkınlıkla seyrediyorum . delikafadulden
aynen canım işyerinde açıp bakamıyorsunki :utangac: evdede yumurcaklar inat ediyor birde konuşulunca dinliyorlar ya hereketi kesiyorlar ben işe dalınca benmki kızıyor yine beni unuttun diye tepikle aklımız başımıza geliyordelikafadulden[/QUOTE .!.:aynen bizimkide ben işe dalıyorum tekmelere başlıyor birde karnı çok acıkınca öyle bir tekme atıyoki tamam diyorum oğlum acıkmış
Herkese merhaba kızlar... Bütün bebklere kocaman bir maşallah
Biz de kızımla odasına başladık ufaktan. Odadan çıkarılacak bir kaç eşya var içlerini boşaltalım dedik. Sonra da babamız sökecek onları.
Artık mobilya bakmaya başladık.
Herkese merhaba kızlar... Bütün bebklere kocaman bir maşallah
Biz de kızımla odasına başladık ufaktan. Odadan çıkarılacak bir kaç eşya var içlerini boşaltalım dedik. Sonra da babamız sökecek onları.
Artık mobilya bakmaya başladık.
Ancak yetişecek canım ya. Cumartesileri bakabiliyorum bi tek. Daha kendim için hiç bi şey almadım. Zaman da su gibi geçiyo. Bi şey eksik olsun istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?