2010 Şubat Anneleri

biz iyiz canım sen nasılsın bebişkon nasıl

sevindim tatlım. dün doktordan dyrdyklarımdan sonra çok çok iyiyim canım. bebişkom büyüyor maşallah. 450 gr- 26 cm olmuş. gelişimi iyi dedi doktorumuz. ben kilo almadığım için biraz tedirgindim ama kilo ile alakalı da bi problem yok dedi. çok şükürrr
haftaya da ayrıntılı ultrasona girecezzzz.

sağol canım. darısı da sizinkilerin güzel haberlerini almaya inş.

valla bizimki de aynı: kıpır kıpır. hareket edince iyi olduklarını anlıyoruz ne güzel.

hep aynı merak acaba iyi büyüyormu diye ama maşallah onlara çok güzel büyüyolar bizde salı giittik benim oğlumda 514 gr 27 cm teyzesi

hep aynı merak acaba iyi büyüyormu diye ama maşallah onlara çok güzel büyüyolar bizde salı giittik benim oğlumda 514 gr 27 cm teyzesi

maaşallah canım kuzucuğuna bide biz öğrenseydik ayrıntılıda hiç biyşey söylemedi artık kendi doktorumda öğrencez onada üç hafta var üç hafta sabretcez artık

valla bizimki de aynı: kıpır kıpır. hareket edince iyi olduklarını anlıyoruz ne güzel. [/QUOTE]

amin canım ama benmki çalıştırmayacak beni galiba oturuyorum ya sıkışıyor galiba tepikliyor baya da acıtıyor yaramaz kaydirigubbakcemile3

maşallah oğluşuna hakılsın canım benimki ne kadar oldu acaba aklımda 2 soru sağlığı iyi mi kaç kilo oldu birde cinsiyeti ne merak edip duruyorum valla bende

maaşallah canım kuzucuğuna bide biz öğrenseydik ayrıntılıda hiç biyşey söylemedi artık kendi doktorumda öğrencez onada üç hafta var üç hafta sabretcez artık

bende başka dra gitmiştim o söylemedi kaç gram boyu nasıl diye kendi drum söyledi inşallah sende biran önce öğrenirsin bebişinin ne kadar büyüdüğünü valla dr ilk defa kilosunu söyledi çok mutlu oldum kocaman olmuş oğlum maşallah

maşallah oğluşuna hakılsın canım benimki ne kadar oldu acaba aklımda 2 soru sağlığı iyi mi kaç kilo oldu birde cinsiyeti ne merak edip duruyorum valla bende

öğrenirsin sende inşallah canım biz cinsiyet öğrenmek için sırf başka dra gittik o söyledi buda aynı şeyi söyleyince kesin emin olduk kontrolün ne zaman canım

öğrenirsin sende inşallah canım biz cinsiyet öğrenmek için sırf başka dra gittik o söyledi buda aynı şeyi söyleyince kesin emin olduk kontrolün ne zaman canım

salı günü canım az kaldı gün sayıyorum bebişimle buluşmaya:dance:nerdeyse 1ay oldu geçen sefer babamız gelememişti bu sefer oda gelecek çok merak ediyorum çok özledim hemde

salı günü canım az kaldı gün sayıyorum bebişimle buluşmaya:dance:nerdeyse 1ay oldu geçen sefer babamız gelememişti bu sefer oda gelecek çok merak ediyorum çok özledim hemde

iyi canım az kalmış babasıda görsün bizim babamızda her randevuya geliyor oğlunu izlemeye oda babasına başabaş yapıyor

ohh ohh maşallah oğluşuna. maşallah erkekler daha iyi gelişiyor galiba. kızlar narin oluyor canımm.

valla bizimki de aynı: kıpır kıpır. hareket edince iyi olduklarını anlıyoruz ne güzel.

amin canım ama benmki çalıştırmayacak beni galiba oturuyorum ya sıkışıyor galiba tepikliyor baya da acıtıyor yaramaz kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

evet çok fenalar.çok yaramaz olacaklar, belli. ben şanslıyım galiba. tekme atınca dışarıdan da görülüyor artık. hayret ve şaşkınlıkla seyrediyorum . delikafadulden

ohh ohh maşallah oğluşuna. maşallah erkekler daha iyi gelişiyor galiba. kızlar narin oluyor canımm.

evet çok fenalar.çok yaramaz olacaklar, belli. ben şanslıyım galiba. tekme atınca dışarıdan da görülüyor artık. hayret ve şaşkınlıkla seyrediyorum . delikafadulden[/QUOTE]

benim oğlum normalde bir hafta geride gidiyordu gelişim olarak ama bu gidişimizde haftasıyla uyumlu dedi dr teyzemiz ben daha dışardan fark edemiyorum tekmesini gerçi ben işteyken tekmeliyor o zaman ben göremiyorum akşam bekliyorum tekmelesin göreyim o zamanda inat ediyor tekmelemiyor

evet çok fenalar.çok yaramaz olacaklar, belli. ben şanslıyım galiba. tekme atınca dışarıdan da görülüyor artık. hayret ve şaşkınlıkla seyrediyorum . delikafadulden

benim oğlum normalde bir hafta geride gidiyordu gelişim olarak ama bu gidişimizde haftasıyla uyumlu dedi dr teyzemiz ben daha dışardan fark edemiyorum tekmesini gerçi ben işteyken tekmeliyor o zaman ben göremiyorum akşam bekliyorum tekmelesin göreyim o zamanda inat ediyor tekmelemiyor[/QUOTE]

aynen canım işyerinde açıp bakamıyorsunki evdede yumurcaklar inat ediyor birde konuşulunca dinliyorlar ya hereketi kesiyorlar ben işe dalınca benmki kızıyor yine beni unuttun diye tepikle aklımız başımıza geliyordelikafadulden

aynen canım işyerinde açıp bakamıyorsunki :utangac: evdede yumurcaklar inat ediyor birde konuşulunca dinliyorlar ya hereketi kesiyorlar ben işe dalınca benmki kızıyor yine beni unuttun diye tepikle aklımız başımıza geliyordelikafadulden[/QUOTE .!.:
aynen bizimkide ben işe dalıyorum tekmelere başlıyor birde karnı çok acıkınca öyle bir tekme atıyoki tamam diyorum oğlum acıkmış

Herkese merhaba kızlar... Bütün bebklere kocaman bir maşallah
Biz de kızımla odasına başladık ufaktan. Odadan çıkarılacak bir kaç eşya var içlerini boşaltalım dedik. Sonra da babamız sökecek onları.
Artık mobilya bakmaya başladık.

merhaba hoş geldin canım oh maşallah başladınız oda hazırlıklarına ne güzel bizde salı günü beşik bakalım diyoruz biraz araştıralım fiyatları modelleri

Ancak yetişecek canım ya. Cumartesileri bakabiliyorum bi tek. Daha kendim için hiç bi şey almadım. Zaman da su gibi geçiyo. Bi şey eksik olsun istemiyorum

tatlı telaş başladı desene. ayy ne güzel. benim kociş gıcık bu konuda: hazırlık yapmayalım şimdiden diyor. hiç bir hazırlık da yapmadık halbuki. ben de erkenden herşeyi alalım demiyorum ama küçük bikaç parça bişeyle almak istiyorum ama hevesimi kursağımda bırakıyor. amaann sağlıkla doğsunlar da başka bişey istemem.

hulen tatlım naber msn acmamis sin kızlar merhabalar hepinize nasilsiniz bebisler nasil

Haklısın Hulencim en önemlisi sağlıklı olmaları. Benim eşim de seninki gibi ama biriktirince birden masraf yükleneceğini ve altından zor kalkacağımızı, bir de benimzamanımın azlığını anlatınca ikna oldu.Biz de yavaş yavaş yapıyoruz zaten. acelemiz yok.malum çok pahalı her şey.

Ancak yetişecek canım ya. Cumartesileri bakabiliyorum bi tek. Daha kendim için hiç bi şey almadım. Zaman da su gibi geçiyo. Bi şey eksik olsun istemiyorum

evet canım anca yetişicez gibi bende sadece salı günleri bakabiliyorum son iki aya kadar herşey bitsin istiyorum kendime bişeyler almak istiyorum doğuma ama daha alamadım bir takım pijamam var ama onlada rahat olamam galiba önü düğmeli bir tane istiyorum birde kışa denk gelicek beyaz yelek türü bişey istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…