2010 Şubat Anneleri

hoşgeldin canıma.s. ne güzel hazırlıklar başladı artık kıyafetlerden sonra sıra bebişlerin odasına geldi bizim cinsiyet belli değil gerçi ama babannemiz falan hiçbişey yapmıyor özençsiz insanklava: annemle kardeşim çatlayacak herşeyin kız ve erkek olanına bakmışlar ne alacaklarını belirlemişler cinsiyeti öğrendiğim an gidip alacaklar:roflol: biz oda yapamayacağız beşiğide almayı düşünmüyoruz eşim yaptırmak istiyor onun aklında bir fikir varmış

canım geçmiş olsun.Allah yardımcıları olsun. sen de fazla üzme kendini

oyy maşallah zeynep'e. videosunu yüklesene kız,biz de bakalım..

gözün aydın canım. kızın görünce iyileşmişsindir artık

kızlar aglamaktan gozlerım davul gıbı oldu yıgenım gelmıştı yurt dısından bugun onu gonderdım 6 aylık dunya tatlısı bı bebek 1 sene sonra gorebılecem cok uzgunum yaa

canım Allah sağlıkta kavuştursun. üzme kendini,canları sağolsun..

ayy ne güzel ya...Bizim de başlamamız lazım, ben bebek odalarına bakıyorum ama babamız hala oda alcak mıyız ki diyip duruyor :)

valla bizdede tam tersi babamız aceleci ben beşiği erkenden almak istemiyorum belki babaannemiz alır hediye olarak birde beşiği erkenden alma diyorlar büyükler ama babamız daha bir ay öncesinden başladı alalım diye bir ay zor durdurdum bakalım salı alalım diyor ben bakalım fikir edinelim diyorum napcaz belli değil

hos bulduk tatlım iyi pazarlar tum arkadaslara kız hulennnn msn niye acmiyonnn

yaren sağol canım a.s.iyiymiş şimdilik bakalım izmire gitmen lazım demişler karnından su falan alınacak galiba hayırlısı olsun napalım

Tuğbacım benim ne annem ne de kayınvaldem başladılar hazırlığa niyetleri de yok. Kayınvaldemle zevklerimiz ve kalite anlayışımız tutmuyo.Anneme de bi kaç yumak yün aldım da başladı bi şeyler örmeye. Aman gönülsüz yapacaklarına hiç yapmasıınlar. Ben tek başıma uğraşıyorum valla. Ne yapayım.

selam kızlar,

bizim dünkü kayseri buluşması gayet güzel geçti, bol bol sohbet ettik..akpak ve camdankalp çok tatlı insanlar.. zaten burda o kadar zaman sohbet edince,insan hiç yabancılamıyor..tekrar görüşeceğiz inş.bizde pek resim yok,telefonların şarjı bitti çünkü. sonraki sefere inş çok çok resim koyarız :)

hulen tatlım naber msn acmamis sin kızlar merhabalar hepinize nasilsiniz bebisler nasil

çooktaan açmıştım güzelim. hatta sana günaydın falan da ayzdım ama galiba eşin açtı ilk. cvp yazmayınca ben de üsteleemdim. yeni kapatmıştım msn yi. dur açayım.

dediğim gibi ben de çok bişey alma taraftarı değilim şu an. bi kenara para kyup kasım sonu- aralık gibi hepsini birden almayı düşünüyorum ama hani ufak tefek bikaç şey alası geliyo insanın. ceza gibi valla.
fiyatları da iyi araştırmak gerek bu arada. mağazalarda çok fiyat farkı varr. dikkat etmek gerek.

doğru söylüyosun valla. kızımı görünce cin gibi oldum. delikafadulden
iyi olmamak mümkün mü onlarla???

çok güzel geçmiştir eminim gününüz kıskandım valla

Fatoşçum günaydın...
Yarencim ne güzel görüştünüz. Ben ıstanbul buluşmasına katılamadım müsait olmadığım için. Foto olsaydı ne güzel olacaktı ya...

eşimin ailesi bir acayip zaten ama annemle kardeşim sağolsun şimdiden herşeyle ilgileniyorlar bende bebişe bişey almadım daha cinsiyeti belli olsun istedim vakitte var ama onlar yinede dayanamayıp almışlar hadi artık dr gitte beğendiklerimiz alalım diyorlar kaydirigubbakcemile3inanır mısınız kayınvalidemden evlendiğimden beri bir çorap nasip değil ben beğenmeyi beceremem der durur benimde vaktim yok kendim alamıyorum anacım sağolsun her çarşıya çıkışında arar sorar eksiğin var mı diye kardeşime ne alsa banada alır birsürü hamilelik kıyafet aldılar geçen günde bana tulum almışlar opuyorumnanaktan

Güle güle kullan Tuğbacım. Benim annem de öyleydi de ilk kez torun sahibi olacak. Şokta herhalde kaydirigubbakcemile3

kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları ile alakalı bilginiz var mı?

Güle güle kullan Tuğbacım. Benim annem de öyleydi de ilk kez torun sahibi olacak. Şokta herhalde kaydirigubbakcemile3

sağol canım olabilir benimkiler hemen havaya girdi ilk bebeğimi kaybetmeden öncede bir sürü şey almışlardı bana aldıklarını bile giymek nasip olmamıştı Rabbimin takdiri işte bu bebişe nasipmiş herşey onlarda çok özeniyorlar Allahım bebişlerimizi korusun sağ salim doğsunlarda herşey olur biter kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…