kızlar annemle konuştum az önce benim halam 10 gün önce falan doğum yapmıştı ilk bebeğimiz kız ve maşallah çok sağlıklıbenim yengemde hamile amcamın eşi onundan benimkinden az küçük tarama testi yaptırmış yaşı 40 olduğu için risk yüksekmiş oda akşam üzüntüden rahatsızlanmış hastanede gözlem altına falan almışlar annemler falan hep korkmuş üzüldüm bende ya:sinifsinif: ne güzel aileye 3bebiş gelecek diye çok mutlu olmuştum inş. bebişe de yengeme de bişey olmaz şimdi iyiymiş gerçi yinede can sıkıcı ya moralim bozuldu :çok üzgünüm:
İyi akşamlar kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim, kızımın maşallahı var çok şükür herşey normalmiş,birde gittiğim doktor cd verdi seyredip duruyoruz evde minik prensesimi, 10 gün sonrada şeker yüklemesi için gidecem inş..sizler nasılsınız.
selam kızlar, yemeği yetiştirmem gerek ama önce doktor ziyaretimizi sizle paylaşayım dedim: çok şükür miniğim çok çok iyi. 450 gr ve 26 cm olmuş. o kadar iyi anlattı ki doktor gelişimini mest oldum valla opuyorumnanaktan "hala kız..!" ve ardından "güzel bi kızın var" dedi doktorumuz :))
haftaya da ayrıntılıya gidicem. çok şükür herşey yolunda. darısı doktora gidecek olanlara.
hepinizi çok öptüm göbüşlerden. a.s.
kızlar aglamaktan gozlerım davul gıbı oldu yıgenım gelmıştı yurt dısından bugun onu gonderdım 6 aylık dunya tatlısı bı bebek 1 sene sonra gorebılecem cok uzgunum yaa
Herkese merhaba kızlar... Bütün bebklere kocaman bir maşallah
Biz de kızımla odasına başladık ufaktan. Odadan çıkarılacak bir kaç eşya var içlerini boşaltalım dedik. Sonra da babamız sökecek onları.
Artık mobilya bakmaya başladık.
hulen tatlım naber msn acmamis sin kızlar merhabalar hepinize nasilsiniz bebisler nasil
hulen tatlım naber msn acmamis sin kızlar merhabalar hepinize nasilsiniz bebisler nasil
Haklısın Hulencim en önemlisi sağlıklı olmaları. Benim eşim de seninki gibi ama biriktirince birden masraf yükleneceğini ve altından zor kalkacağımızı, bir de benimzamanımın azlığını anlatınca ikna oldu.Biz de yavaş yavaş yapıyoruz zaten. acelemiz yok.malum çok pahalı her şey.
canım geçmiş olsun.Allah yardımcıları olsun. sen de fazla üzme kendini
oyy maşallah zeynep'e.videosunu yüklesene kız,biz de bakalım..
gözün aydın canım. kızın görünce iyileşmişsindir artık
canım Allah sağlıkta kavuştursun. üzme kendini,canları sağolsun..
ayy ne güzel ya...Bizim de başlamamız lazım, ben bebek odalarına bakıyorum ama babamız hala oda alcak mıyız ki diyip duruyor :)
selam kızlar,
bizim dünkü kayseri buluşması gayet güzel geçti, bol bol sohbet ettik..akpak ve camdankalp çok tatlı insanlar.. zaten burda o kadar zaman sohbet edince,insan hiç yabancılamıyor..tekrar görüşeceğiz inş.bizde pek resim yok,telefonların şarjı bitti çünkü. sonraki sefere inş çok çok resim koyarız :)
günaydın arkadaşlar.
hulencin gözün aydın tatlım maşallah bebişine.
Tuğbacım benim ne annem ne de kayınvaldem başladılar hazırlığa niyetleri de yok. Kayınvaldemle zevklerimiz ve kalite anlayışımız tutmuyo.Anneme de bi kaç yumak yün aldım da başladı bi şeyler örmeye. Aman gönülsüz yapacaklarına hiç yapmasıınlar. Ben tek başıma uğraşıyorum valla. Ne yapayım.
günaydın arkadaşlar.
hulencin gözün aydın tatlım maşallah bebişine.
Güle güle kullan Tuğbacım. Benim annem de öyleydi de ilk kez torun sahibi olacak. Şokta herhalde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?