2010 Şubat Anneleri

canım sağlık olsun başka zaman görüşürüz inş. serapla iki miz görüştük güzel geçti.

günaydın canım benim hadi sevindim düzelmeye başlamışsın inş. hiçbir sorun kalmazda ilaçda almazsın dikkat et ama bundan sonra

valla biz kalabalık olcaz sandık ama sonrada unuttuk aklımıza gelmedi resim çekmek
ben fotoğraf makinamı aldım yanıma ama ikimiz kalınca unuttum resim çekinmeyide aklımıza bile gelmedi

bu arada geçmiş olsun eşine

merhaba kızlar nasılsınız.. bi kaç gün giremedim, misafirlerim vardı..
acayip bir bel ağrısı çekiyorum 4-5 gündür.. resmen bıçakla oyuyorlar belimi.. tek tarafıma ve boşluğumda oluyor ağrı... hep aynı yere giriyor.. böbrek ağrısı olabilirmi diye düşündüm..
hep aynı yerde olunca ağrı aklıma geldi.. ayyy daha aklıma neler geliyor çünkü çok garip bir ağrı..
korkuyorum. yarın kontrole gidicem bakalım doktoruma...

Herşey perşembe günü yapılacak kurul toplantısında belli olacak.. Sitede bu durumla karşı karşıya kalmış anneler olmuş mu onu araştırıyorum şimdi..eğer karnımda ölmezse 7. ayını bitirdikten sonra alınıp tedavi edilebilmesi mümkün mü onu da bilmiyorum..

cnm Allah şifa wersin inşallh atlatırsınız Allahım meleğini, minik prensini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dualarımz seninle :Saruboceq:

seldacım gunaydın tatlım nasılsın bugun?
hıc korkma ıcını ferah tut kotu seyler dusunme. dun de soyledıgım gıbı sana bebegın dayanmıs bak neredeyse 6 aylık olmus neden yasamasın kı bunca zamanı devırdıgıne gore bundan sonrada dogunca kendını toparlayabılecek kadar yasayabılır karnında demek... uzulme sen bak hepımız yanındayız... Allah ın ıznıyle buda gecıcek ınsallah... dualarımız senınle...

serap maşallah çok güzel araba kullanıyoo
arya canım bidahike inş. görüşürz melisde öle

Seldacım Rabbim dualarını kabul edecektir. İnancını yitirme. Allahtan hayırlısını diliyorum dualarımız seninle.

canım benim allah yardımcın olsun bende inanıyorum bebişin bırakmıycak seni üzülme ne olur elde değil biliyorum biz her zaman yanındayız canım

yok canım dijital değil oo hastanedekilerden kaynanmdakide dijitale güvenmem.evet inşallah düzelir düzelmezse evet ilaç veriyolarmış bakalım hayırlısı canım

snm2008 canım senin oğluşuna da maşallah ne güzel haberler bunlar

snm2008 senın bebsınıde masallah allhım inş. hep bole ii haberlerle gelırız arkadaslar

herkese günaydın kızlar nasılsınız bügun ayrıntılıdan güzel haber alanlar sinem ve srpp dı galiba gözünüz aydın maşallah bebişlerinize

saolun kızlar..

insallah iyi haberlerle geleceksin canım..

[

canım Allah ım bebeğini sana bağışlasın her namazımda sana dua edicem canım

fatoscum gecmıs olsun esıne de sanada... tansıyonunu ewde de olc sureklı tuzlu falan yeme...
kızlar bendekı resımler teklı ya kızların resmı war bende 2 tane tek toplu cektıgımız dıger 2 resım esrayla burcuda gelsede koysalar yaw bende merak edıyorum

Burcucum benim özel saglık sigortam var. Acıbadem kadıköyde yaptırdım sigortam belli biryere kadar kapsamı 110 Tl verdim. Sen ne zaman giricen ?

merhaba geçmiş olsun danılş doktoruna

canım inşallah ii haberler alıcaksın perşembe günü dualarım seninle

hıc boyle kotu seyler getırme aklına.. ıyı dusun ıyı olsun tatlım...

canım Allahtan acil şifalar diliyorum..
lütfen kötü düşünme şimdiden,, Allah çok büyük..
bütün dualrım seninle..

canım benım butun dualrımız senınle allahım senıde mınıgınıde korusun tatlım

bebeğin rahatsızlığı için gecerli mi bilmiyorum ama 29. haftaya ulaşmış sorunlu
bebeklerde gebelik sonlandırılıyor ve bebiş yaşıyor
doktorum söylemişti
inşallah senin bebişinde kurtulur
:Saruboceq::Saruboceq::1hug:

kızlar bende az once doktordan geldım bu arada... bebek ıyı masallah 370 gr olmus boyunu soylemedı FL uzunlugunu 7 ıle carpıcaz bu haftadan sonra ortalama boyunu verıcek dedı... bende carptım ewe gelınce 23 cm cıktı. elevıt ı degıstırdı megadın e gectık vıtamın olarak. bıde gyno ferro dıye bı kan ılacı verdı. magnezyuma da devam. sureklı basımın agrıdıgını soyledım mınoset ıcebılırsın dedı. ya bu ılaclar fazla degılmı. ben zaten her sabah guatr ıcın ılac alıyorum. uzerıne vıtamın+demır ılacı+magnezyum alıcam bıde... bu nedır ya...
ayrıntılı ıcınde 2 hafta snra ayın 26 sınde gıttıgımde 22+4 olucam yanı 23 haftanın ıcınde,o zaman kendısı 4 boyutlu bı yere yonlendırıcekmıs...

canım dualarımız seninle üzme kendini ne olursun atlatıcaksınız bir kaç doktora daha git bence ama sen kendine güzevniyosun bebişinede güveniyosun geçicek canım

Selda günaydın canım.Bak oğlunla ne badirelerden geçtin Rabbim sen böyle sınıyor buda bi sınav sıkı sıkı tut bebeğini ki o bunu hissedince iyice sarılsın sana Perşembe günü güzel haberler için ayrıycam seni Çapa tum Prof ların toplandiği yer bence sonunun iyi olacağına eminim lütfen sende aksini düşünme.

Burcucum benim özel saglık sigortam var. Acıbadem kadıköyde yaptırdım sigortam belli biryere kadar kapsamı 110 Tl verdim. Sen ne zaman giricen ?

Çarşamba günü giricem bende.

Günaydın Zeynep.... benim makinede var ama annemlerde kaldı öğleden sonra ablama söyliyeyimde mail atsın bana eklerim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…