2010 Şubat Anneleri

bu arada hareket hıssetmeyenler korkmasın bende sordum bugun cok net bısey yok dıye... en gec 1 hafta 10 gun ıcınde hıssedersın ılk hamılelıkte bıraz zor olabılıyor dedı bana...

gunaydın canım... tamam o zaman ben bılıyom da kızlar catlıyo burda meraktan bızı kovucaklar en son ondan dedım :roflol:

Zeynep burcu esra sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır..ilginiz gerçekten çok moral verdi bana..
Burada gelipte sıkıntılarımı sizinle paylaşmamın nedeni beni en iyi sizlerin anlayacağını bilmem.. Benim için dua eden herkesten allah razı olsun tekrar.. Bir süre bu topiğe gelmeyeceğim kızlar.. En azından bu sorunlarım açıklığa kavuşana kadar sizleride üzmek istemiyorum çünkü karnınızda ki miniklerin Olumsuz her şeyden etkileneceğini biliyorum.Buna hakkım olmadığınıda.. Sitede online olacağım sürekli bana ulaşmak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz..Kalbim yüreğim sizlerle.. Rabbim hiçbirinize yaşatmasın benim yaşadıklarımı.. Hepiniz Allaha emanet olun..

gözün aydın canım ben hamilelikten önce başım ağırsa ağrı kesici içmezdim şimdi vitamin kan şurubu folik asit derken bir sürü ilaç içiyoruz ama onlar sağlıklı olsun yeterki inşallah ayrıntılıdanda güzel haberler alırsın canım

merhaba geçmiş olsun danılş doktoruna

canım inşallah ii haberler alıcaksın perşembe günü dualarım seninle

fatoş kuşum sende beyaz önlük sendromu var
bende yasamıştım bunu
tansiyonum evde normal sayılacak sekilde cıkardı ama doktora gidince
heyecandan panikten yüksek çıkardı
sakin olmaya calış
sık sık tansiyon ölçüp strese girme
tansiyon gün içinde cok değişkendir doğru ölçüm en az 30 dk dinlenmiş olup
yatar vaziyette yapılan ölçümdür
sakin olmaya calış çünkü ilaca baslayıp baslamaman bu ölçümlere bağlı
sabah akşam ölçmen yeterli

bu arada hareket hıssetmeyenler korkmasın bende sordum bugun cok net bısey yok dıye... en gec 1 hafta 10 gun ıcınde hıssedersın ılk hamılelıkte bıraz zor olabılıyor dedı bana...

bebsın ıımıs gozun aydın canım hareketleıde beklıyoz bakalım

sende bebişinde allaha emanet olun en kısa sürede güzel haberlerini ilet bize canım tüm kalbimle senden güzel haberler bekliyorum

Selda dualarımız seninle. Umarım her şey dilediğin gibi olur. Sen buraya gelmesen bile bizim aklımız yine sende olur. Bebek eğer 7 aylığa ulaştıktan sonra yaşayabilecekse senin de moralin çok önemli demektir. Kuvvetli olmaya çalış bir süre daha. Eğer bi ümit varsa iyi değerlendirmek lazım. Kendine iyi bak.

canım bız hep burdayız ne zaman neye ıhtıyacın olursa... arıcam senı crs gunu ınsallah ıyı haberler verıceksın bızlere...

seldacımkıyamam canım sana ya :teselli: dünden beri çok üzüldüm senin ve bebişin içi hep dua ediyorum bende ilk bebeğimi 2.5 aylıkken kaybettiğim için bu bebeğimde de hep bir korku vardı zaten zeynepten duyunca kahroldum mafoldumbenama sen çok cesur bir annesin sen bebişini bırakmazsan emin ol oda seni bırakmaz biz hepimiz senin için bol bol dua edicez en yakın zamanda bize güzel haberler getirmeni bekliycez tatlık sakın kendini bırakma Allah yardımcın olsun tatlım sende bol bol dua et kendine dikkat et :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

seldacım bizi merakta bırkama lütfen biz sana özel mesaj atarız canım dualrımız seninle lütfen çok üzme kendini herşey güzel olucak canım

seldacım canım bütün dualarımız seninle ,senden güzel haberler duyucaz inşaallah sen ve bebeğin RABBıME emanet olun...

Seldacım güzel haberlerini bekliyoruz ne zaman konuşmak istersen gel sakın sizi üzmek istemiyorum deyip te uzak kalma bizden. Dualarımız seninle. Sen çok güçlü bir annesin oğlun da senin gibidir eminim.

Fatoscum bence evde takip ettiiginde daha farklı sonuclar cıkacak gibime geliyor tatlım. Hadi bakalım hergun olc ve bize haber ver olur mu seker. İnsallah bisey cıkmayacak..

fatoş benim tansiyonum hamile deilken hep düşüktü okadarda tuzlu yerdim ama şimdi ölçünce sağlık ocağında felan tam çıkıyo 12 8 10 8 çıkıyo öncden 7 4 biile çıkıyodu
ya heyecandan oluyo yada gebelikten deilmi

kızlar ben kactım bı tanıdıgımızın bebegı oldu mevludu war ona gıdıcem...
opuyorum hepınızı...

kızlar ben kactım bı tanıdıgımızın bebegı oldu mevludu war ona gıdıcem...
opuyorum hepınızı...

zeynep iyice kolaçan et etrafı ne yapılıyor nasıl yapılmalı falan bizede lazım olacak
utanmasam şip şak resimler çek diycem ama ayıp olur şimdi gözlemciler gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…