Selda günaydın canım.Bak oğlunla ne badirelerden geçtin Rabbim sen böyle sınıyor buda bi sınav sıkı sıkı tut bebeğini ki o bunu hissedince iyice sarılsın sana Perşembe günü güzel haberler için ayrıycam seni Çapa tum Prof ların toplandiği yer bence sonunun iyi olacağına eminim lütfen sende aksini düşünme.
Çarşamba günü giricem bende.
Günaydın Zeynep.... benim makinede var ama annemlerde kaldı öğleden sonra ablama söyliyeyimde mail atsın bana eklerim canım.
kızlar bende az once doktordan geldım bu arada... bebek ıyı masallah 370 gr olmus boyunu soylemedı FL uzunlugunu 7 ıle carpıcaz bu haftadan sonra ortalama boyunu verıcek dedı... bende carptım ewe gelınce 23 cm cıktı. elevıt ı degıstırdı megadın e gectık vıtamın olarak. bıde gyno ferro dıye bı kan ılacı verdı. magnezyuma da devam. sureklı basımın agrıdıgını soyledım mınoset ıcebılırsın dedı. ya bu ılaclar fazla degılmı. ben zaten her sabah guatr ıcın ılac alıyorum. uzerıne vıtamın+demır ılacı+magnezyum alıcam bıde... bu nedır ya...
ayrıntılı ıcınde 2 hafta snra ayın 26 sınde gıttıgımde 22+4 olucam yanı 23 haftanın ıcınde,o zaman kendısı 4 boyutlu bı yere yonlendırıcekmıs...
merhaba geçmiş olsun danılş doktoruna
canım inşallah ii haberler alıcaksın perşembe günü dualarım seninle
bu arada hareket hıssetmeyenler korkmasın bende sordum bugun cok net bısey yok dıye... en gec 1 hafta 10 gun ıcınde hıssedersın ılk hamılelıkte bıraz zor olabılıyor dedı bana...
Zeynep burcu esra sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır..ilginiz gerçekten çok moral verdi bana..
Burada gelipte sıkıntılarımı sizinle paylaşmamın nedeni beni en iyi sizlerin anlayacağını bilmem.. Benim için dua eden herkesten allah razı olsun tekrar.. Bir süre bu topiğe gelmeyeceğim kızlar.. En azından bu sorunlarım açıklığa kavuşana kadar sizleride üzmek istemiyorum çünkü karnınızda ki miniklerin Olumsuz her şeyden etkileneceğini biliyorum.Buna hakkım olmadığınıda.. Sitede online olacağım sürekli bana ulaşmak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz..Kalbim yüreğim sizlerle.. Rabbim hiçbirinize yaşatmasın benim yaşadıklarımı.. Hepiniz Allaha emanet olun..
Zeynep burcu esra sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır..ilginiz gerçekten çok moral verdi bana..
Burada gelipte sıkıntılarımı sizinle paylaşmamın nedeni beni en iyi sizlerin anlayacağını bilmem.. Benim için dua eden herkesten allah razı olsun tekrar.. Bir süre bu topiğe gelmeyeceğim kızlar.. En azından bu sorunlarım açıklığa kavuşana kadar sizleride üzmek istemiyorum çünkü karnınızda ki miniklerin Olumsuz her şeyden etkileneceğini biliyorum.Buna hakkım olmadığınıda.. Sitede online olacağım sürekli bana ulaşmak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz..Kalbim yüreğim sizlerle.. Rabbim hiçbirinize yaşatmasın benim yaşadıklarımı.. Hepiniz Allaha emanet olun..
canım sağlık olsun başka zaman görüşürüz inş. serapla iki miz görüştük güzel geçti.
bu arada geçmiş olsun eşine
kızlar ben kactım bı tanıdıgımızın bebegı oldu mevludu war ona gıdıcem...
opuyorum hepınızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?