çok şükür iyiyim. dün yine eşimle tartıştık kaynımın bizde kalmasından dolayı. ama sonra tatlıya bağlandı. her yük benim üstümde en azından bunu farketsin değil mi?! inkar etmesi beni daha da gücendiriyor, yaptığım işleri küçümsemesi falan. neyseki sonunda kabul etti.
yolculuk yorucuydu ama evden uzaklaşmak iyi geldi bana. eşimle pek başbaşa kalamıyoruz biliyorsun, en azından yol boyunca başbaşaydık kaydirigubbakcemile2 düğün yemekliydi oyun dans falan yoktu. sadece folklor ekibi getirtmişler biraz onları izledik ama sürekli oturmak da yordu beni. düğünün sonuna doğru ayağa kalktım biraz ayakta durdum.
bence de tekrarlayalım. arayı çok uzatmayalım hihoyyyt
evet bitanem eğlendim valla pek gitmek istemiyodum ama yakınımızdı ii oldu oynadım valla oğluşumda içerde oynamıştır herhalde gülşah teyzesi bu arada kzıının çok fotojenik olduğunu sölemişmiydim canım
kızlar selam versim nasilsiniz dedim beni akpaktan baska kimse gormedi
akpak teyzesi bak cicilerimizi koydum bebegin gisilerin oraya hastane cikisi pijama aklet takimi aldim
essemayıt tatlım gormedim her halde ben gorsem yazmami saolun cicilerimizi beyendiginize babamiz tuturdu buhastane cikisi olsun diye onu aldik aksam
Biz daha hiçbir şey almadık. Eşim hala daha erken diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?