2010 Şubat Anneleri

akpak teyzesi bak cicilerimizi koydum bebegin gisilerin oraya hastane cikisi pijama aklet takimi aldim

ii bari çok sevindim başbaşa yolculuk yapmanız özellikle bu dönemde çok ii gelmiştir size...kaynının sizde kalması olayınada çok takılma artık bak sen çok sakin bi yapıya sahipsin çok içine atıyosun...dikkat et
tabi görüşcez daha ben seni gezdiricem bebişlere ciciler alcaz

oh oh oynamıştır oda tabi...
teşekkür ederiz teyzesi...poz vermeye bayılıyoruz da kaydirigubbakcemile3

iyim tatlım saolun bebiste iyi yahu bir vuruyo bir hareket vala disardan gorunuyo kızımın vuruslari sizler nasilsiniz bebisler

essemayıt tatlım gormedim her halde ben gorsem yazmami saolun cicilerimizi beyendiginize babamiz tuturdu buhastane cikisi olsun diye onu aldik aksam

Biz daha hiçbir şey almadık. Eşim hala daha erken diyor.

olsun canım ya alırsınız zamanı gelince acelesi yokki bende pek bişiy almadım bak
kurban bayramı bi eçsin ondan sonra alıcam nasipse 7 ayım dolunca herşey bitsin istiyorum aslında

meleksen tatlım ben gördümde çalışıyorum hepinize genel merhaba yazdım ay sizin hızınıza yetişilmiyorki kaç sayfa olmuş hemen :bbo: çok güzel ciciler almışsın annesi yine kızına güle güle sağlıkla giysin cimcime yesin onu teyzesizemuszemus

yavas yavas bizde aliyoruz kızlar 7 aya kadar bebisie kendime hazir olmak lazim erken dokum falan olur diye ben 7 ayda cantamizida hazir edicem ne olur ne olmaz sonra bebek gelirken canta hazir edemeyızkaydirigubbakcemile3 ben ilk basta gicekleri aliyorum simdilik annemle da yazlik seylerini alicam vala kaynanadan tık yok annecim ve biz aliyoruz esim almicaz falan demez oben da ucuz isterim o hdaha pali daha kaliteli der ister

Arkadaşlar merhaba herkese nasılsınız hafta sonu yoktum yazamadım hiç herkes iyidir umarım geçmiş epey uzun onlara da bakamadım biz haftasonu yalovadaydık kuzenımın nişanı vardı güzel geçti çok şükür birazda oynadık ben oynadıkca oğlusumda kıpırdandı annesı gibi sevcek oynamayı galiba kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…