saol canım benim ama eşimin bişisi yok tatlım hasta olan aryanın eşifatoscum gecmıs olsun esıne de sanada... tansıyonunu ewde de olc sureklı tuzlu falan yeme...
kızlar bendekı resımler teklı ya kızların resmı war bende 2 tane tek toplu cektıgımız dıger 2 resım esrayla burcuda gelsede koysalar yaw bende merak edıyorum
öle galiba canım ya olmadı tansiyon aletyi ile kaynanamıda yanımda götürcem napımkaydirigubbakcemile3fatoş kuşum sende beyaz önlük sendromu var
bende yasamıştım bunu
tansiyonum evde normal sayılacak sekilde cıkardı ama doktora gidince
heyecandan panikten yüksek çıkardı
sakin olmaya calış
sık sık tansiyon ölçüp strese girme
tansiyon gün içinde cok değişkendir doğru ölçüm en az 30 dk dinlenmiş olup
yatar vaziyette yapılan ölçümdür
sakin olmaya calış çünkü ilaca baslayıp baslamaman bu ölçümlere bağlı
sabah akşam ölçmen yeterli
canım benim sende istediğin zaman gel konuşuruz derrtleşiriz bizi üzeceğinide düşünme allaha emanet ol sende bebişindeZeynep burcu esra sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır..ilginiz gerçekten çok moral verdi bana..
Burada gelipte sıkıntılarımı sizinle paylaşmamın nedeni beni en iyi sizlerin anlayacağını bilmem.. Benim için dua eden herkesten allah razı olsun tekrar.. Bir süre bu topiğe gelmeyeceğim kızlar.. En azından bu sorunlarım açıklığa kavuşana kadar sizleride üzmek istemiyorum çünkü karnınızda ki miniklerin Olumsuz her şeyden etkileneceğini biliyorum.Buna hakkım olmadığınıda.. Sitede online olacağım sürekli bana ulaşmak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz..Kalbim yüreğim sizlerle.. Rabbim hiçbirinize yaşatmasın benim yaşadıklarımı.. Hepiniz Allaha emanet olun..
inşallah tatlım inşallah ilacva gerek kalmadan atlatırımFatoscum bence evde takip ettiiginde daha farklı sonuclar cıkacak gibime geliyor tatlım. Hadi bakalım hergun olc ve bize haber ver olur mu seker. İnsallah bisey cıkmayacak..
benimde normaldi canım ya ne olduysa geçen hafta çıktı demekki gebeliktenfatoş benim tansiyonum hamile deilken hep düşüktü okadarda tuzlu yerdim ama şimdi ölçünce sağlık ocağında felan tam çıkıyo 12 8 10 8 çıkıyo öncden 7 4 biile çıkıyodu
ya heyecandan oluyo yada gebelikten deilmi
Bel ağrısı çekiyorsanız daha önce 11. haftada bahsedilen önlemlere ek olarak almanız gereken önlemler şunlardır:
Alçak topuklu ayakkabılar tercih edin. Yüksek topuklu ayakkabılar gibi hiç topuğu olmayan düz ayakkabılar da belinizin zorlanmasına neden olabilir.
Günlük yürüyüşler yapmayı ihmal etmeyin.
Oturduğunuzda dizlerinizin kalça seviyenizden yüksek olması için bir tabure kullanın,
otururken ayaklarınızın altına sandalye koyup ona yaslayın rahat oluyor.
alıntı :))
selda kim tatlım ne olmus anlamadim topikten bir arkadasa bisimi oldu ben iyim tatlım allaha sukur dun bebisimize alis veris yaptık teyzesi
camdankalp canım bebeğinin resmini mi koydun yeni gördüm :)
buluşma çok güzeldi bu sırada sizinle tanıştığıma çoooook mutlu oldum :kedi:
günaydın..
Dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ederim .. Allah hepinizden razı olsun..
cumartesi girdiğim ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde sorun olduğu anlaşıldı özel bir hastanede girmiştim daha detaylı bilgi için konuda uzman bir prof dr. yönlendirildim..
"Recep Has" alanında en iyilerdenmişş.. bebeğimin sağ kalp kapakçığı diğerine göre daha büyükmüş.. plesantada kanama varmış.. kalp damarları olması gerekenden çok fazla genişlemiş..bundan dolayı daha fazla kan pompalıyormuş..Büyük ihtimalle bebeğini kaybedeceksin dediler çünkü bunun şu aşamada bir tedavisi yok.. eğer bebeğin biraz daha büyük olsaydı doğum yoluyla alıp tedavi edilebilirmiş..ama bunun için çok küçükmüş.. çünkü henüz 450 grammışş...
Ama ben bırakmayacağım onu.. İçimde olduğunu ilk hissettiğim günden beri neler atlattık biz minik prensimle.. Bunu da atlatacağız.. Kalbimi ona versem yine bırakır mı beni.. Yok bırakmaz biliyorum..
Dualarımın karşılığı ben onu çok seviyorum..
ay bizde atlattık düğünümüzü çok şükür
çok şükür iyiyim. dün yine eşimle tartıştık kaynımın bizde kalmasından dolayı. ama sonra tatlıya bağlandı. her yük benim üstümde en azından bunu farketsin değil mi?! inkar etmesi beni daha da gücendiriyor, yaptığım işleri küçümsemesi falan. neyseki sonunda kabul etti.AKPAK canım nasılsın görüşmeyeli
düğün nasıl geçti yolculuk yordumu?
evet teyzesi bebeğimin en son hali o gün size göstermiştim...
bende çok mutlu oldum en kısa sürede tekrarlayalım inş
canım saol inşallah ben güzel haberler vermek isterim sanada kolay gelsin tatlımay işim pek yoğun yine daral geldi bana zaten pazarda çalıştımklava: fatoş canım tekrar geçmiş olsun dikkat ette bir an önce tansiyonun düzelsin güzel haberlerini ver sende bize :1hug: yeni gelen arkadaşlar hepinize merhaba Şeniz
yok canım hareket yok daha bendefatoşcum nasılsın bı degıısklık var mı sende
nasıl geçti düğün hayatım
eğlendinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?