2010 Şubat Anneleri

Bel ağrısı çekiyorsanız daha önce 11. haftada bahsedilen önlemlere ek olarak almanız gereken önlemler şunlardır:

Alçak topuklu ayakkabılar tercih edin. Yüksek topuklu ayakkabılar gibi hiç topuğu olmayan düz ayakkabılar da belinizin zorlanmasına neden olabilir.
Günlük yürüyüşler yapmayı ihmal etmeyin.
Oturduğunuzda dizlerinizin kalça seviyenizden yüksek olması için bir tabure kullanın,

otururken ayaklarınızın altına sandalye koyup ona yaslayın rahat oluyor.

alıntı :))

Son düzenleyen: Moderatör:
saol canım benim ama eşimin bişisi yok tatlım hasta olan aryanın eşi
öle galiba canım ya olmadı tansiyon aletyi ile kaynanamıda yanımda götürcem napımkaydirigubbakcemile3
canım benim sende istediğin zaman gel konuşuruz derrtleşiriz bizi üzeceğinide düşünme allaha emanet ol sende bebişinde
Fatoscum bence evde takip ettiiginde daha farklı sonuclar cıkacak gibime geliyor tatlım. Hadi bakalım hergun olc ve bize haber ver olur mu seker. İnsallah bisey cıkmayacak..
inşallah tatlım inşallah ilacva gerek kalmadan atlatırım
benimde normaldi canım ya ne olduysa geçen hafta çıktı demekki gebelikten

saol canım bilgile riçin

merhaba meleksen seldaya ve meleğine üzüldüm onun dışında çok şükür iyiyiz
Allah kimseye yaşatmasın.
sen ne yaptın nasılsın.

selda kim tatlım ne olmus anlamadim topikten bir arkadasa bisimi oldu ben iyim tatlım allaha sukur dun bebisimize alis veris yaptık teyzesi

camdankalp canım bebeğinin resmini mi koydun yeni gördüm :)
buluşma çok güzeldi bu sırada sizinle tanıştığıma çoooook mutlu oldum :kedi:

selda kim tatlım ne olmus anlamadim topikten bir arkadasa bisimi oldu ben iyim tatlım allaha sukur dun bebisimize alis veris yaptık teyzesi

neler aldınız bakim resmini çekip koydun mu yine?
fiyatlarıyla birlikte yaz da fikir edinelim alkisalkisalkis
selda58 arkadaşın oğlunun kalbinde sorun çıkmış mafoldumben Allah şifa versin

camdankalp canım bebeğinin resmini mi koydun yeni gördüm :)
buluşma çok güzeldi bu sırada sizinle tanıştığıma çoooook mutlu oldum :kedi:

evet teyzesi bebeğimin en son hali o gün size göstermiştim...
bende çok mutlu oldum en kısa sürede tekrarlayalım inş

seldacım canım hayırlı haberler alıcaz inş senden, dualarımız seninle allahım korusun oğluşunu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay işim pek yoğun yine daral geldi bana zaten pazarda çalıştım klava: fatoş canım tekrar geçmiş olsun dikkat ette bir an önce tansiyonun düzelsin güzel haberlerini ver sende bize :1hug: yeni gelen arkadaşlar hepinize merhaba Şeniz

ya kızlar su nazar boncugu falan alıyosnz ya nasıl alıyosnz bı anlatın bana

AKPAK canım nasılsın görüşmeyeli
düğün nasıl geçti yolculuk yordumu?
çok şükür iyiyim. dün yine eşimle tartıştık kaynımın bizde kalmasından dolayı. ama sonra tatlıya bağlandı. her yük benim üstümde en azından bunu farketsin değil mi?! inkar etmesi beni daha da gücendiriyor, yaptığım işleri küçümsemesi falan. neyseki sonunda kabul etti.
yolculuk yorucuydu ama evden uzaklaşmak iyi geldi bana. eşimle pek başbaşa kalamıyoruz biliyorsun, en azından yol boyunca başbaşaydık kaydirigubbakcemile2 düğün yemekliydi oyun dans falan yoktu. sadece folklor ekibi getirtmişler biraz onları izledik ama sürekli oturmak da yordu beni. düğünün sonuna doğru ayağa kalktım biraz ayakta durdum.
evet teyzesi bebeğimin en son hali o gün size göstermiştim...
bende çok mutlu oldum en kısa sürede tekrarlayalım inş

bence de tekrarlayalım. arayı çok uzatmayalım hihoyyyt

canım saol inşallah ben güzel haberler vermek isterim sanada kolay gelsin tatlım
fatoşcum nasılsın bı degıısklık var mı sende
yok canım hareket yok daha bende
nasıl geçti düğün hayatım
eğlendinmi

evet bitanem eğlendim valla pek gitmek istemiyodum ama yakınımızdı ii oldu oynadım valla oğluşumda içerde oynamıştır herhalde gülşah teyzesi bu arada kzıının çok fotojenik olduğunu sölemişmiydim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…