2010 Şubat Anneleri

selam kızlarr nasılsınızz ben memleketimdeyim dün geldim, 7-8 gün burdayım. size pek uğrayamıyorum.
istanbulda buluşanlar foto ekledinizmi çok merak ediyorum çok görmek isterim..
ben aynıyım zaman geçiyor yavaş yavaş. 22. haftanın içindeyim. herşey yolunda şükür.
bi geçen akşam kasığım çok ağrıdı çok korktum ama uyuyunca geçmiş, büyüyor diyeymiş..
baya bi hareketliydi ne zamandır, dünden beri sessiz çok oynamıyor benim kuzum acaba yolculuk yaptım die mi insan korkuyor.
kendinize iyi bakın. müsait oldukça girmeye çalışçam. öpüldünüz.......

kızlar şimdi bi müşteri geldi bebeği kırk günlük ayaklarında alçı vardı ne oldu dedim
anne karnında hep biryerde kaldığı için bilkerli yamukmu gelişmiş ne düzelmesi için alçıya almışlar ay ne kötü ya minicik 40 günlük bebek bacakları alçıda

selam kızlar.. bis geldik :)

herşey yolunda çok şükür. oğlum 670 gr olmuş boyunu söylemedi ama fl(uyruk kemiği) 43.2 mm. Bunu 7ile çarpınca çok çıkıyo gibi..yani 30 cm falan çıkıyo.. bu da sizinkilere göre fazla değil mi?

şeker yüklemesi yaptırdım, öğleden sonra arayıp öğreneceğim sonucunu.

son ayda 3.5, toplamda 7 kilo almışım. doktor biraz dikkat edelim dedi :) ben de çıkışta, güzel bir yemek, üstüne de kocaman bir pasta yedim :)

rahim ağzı kapalı, plasentada problem yok dedi.çok şükür.. herşey yolunda inş böyle devam eder dedi.

ayağının resmini verdi bu defa. yine hareketini falan pek anlayamadım ben. bizim doktor, böbrek,mide,kalp,omirilik.. onları izledik geldik, çok anlıyomuşuz gibi :)

sonraki ay, 3 boyutlu usg ile bakıcaz dedi..

yine kan ilacı vermedi, ama öğleden sonra aradığımda soracağım bakalım..

işte böyle, pek tatlıydı oğluşum .. doğsa da öpsek, koklasak artık :asigim:

yazık kıyamam ona neler var ya insanların başında türlü türlü dertler Allahım tüm bebişleri ve annelerini korusun :Saruboceq: kızlar benimde banka saatim geldi gidiyorum gelince görüşürüz opuyorumnanaktan

Meleksencim güle güle giydir cicilerini kızına inşallah.
Valla ben de şu iki ay geçsin de gideyim artık heyecanlanıyorum yaa dünyaları alasım var oğluma:dance:

masallah canım gozun aydın

canım maşallah gözün aydın tosunaa :)

maşallah canım oğluşuna

Yarencim gözün aydın canım. Maşallah oğluşuna kocaman olmuş yaa yerim ben onu 21. haftadan itibaren hızla kilo alıyormuş bebekler. Canım bana boyu 30 cm normal gibi geldi ama belki de uzun boylu olacağı için2-3 cm daha uzundur.

Gözün aydın hayatım , maşallah oğluşunada sanada ...yerimseniben

Kızlar merhaba, tetanoz aşımı oldum geldim, kan idrar tahlili yaptırdı doktor, kanım 12,7 idi 10,6 ya düşmüş, idrar yolu enfeksiyonu çıktı, protein yüksek çıktı, ilaç verdi ve doktorumu degiştirmemi önerdi bende hemen şimdi hafta sonuna başka doktordan randevu alıcam, hiçbir soruma dogru düzgün cevap alamadıktan sonra ne anlamı var bu doktora gitmemin değilmi.

fatoşcum evde farklı, hastanede farklı olması garip ama iyi mi acaba? beyaz önlük fobisi mi var kız yoksa sende? inş ilaç takibi ile düzene girer canım..

arya'cım eşin hastaymış, geçmiş olsun..

selda'cım güçlü görünüyorsun, güçün oğluna da yansır inş ve birlikte üstesinden gelirsiniz.

melekcim, kıyafetlerini ben de takip ediyorum, hastane çıkışı almışsın, güle güle giysin miniğin.. kız o atlet-kilotu taaa ne zaman giycek, erkenden almışın..:)

esra'nın dr'a gideceğinden haberim yoktu benim..kaçırmışım heralde.. inş o da iyi haberlerle gelir..

yaren masallah bebegime allah hep boyle saglikli gelismesine yardım etsin tum bebklerin bana kan ilacini doktor 1 bucuk ay once verdi 4 aydan sonra bebege artıyo onun icin kan ilaci falan veriyoırum demisti

canım maşallah gözün aydın tosunaa :)

maşallah canım oğluşuna

Gözün aydın hayatım , maşallah oğluşunada sanada ...yerimseniben

ayy teşekkür ederim teyzeleri :) serapcım uzun boylu olcağını sanmıyorum, ben de eşim de öyle uzun değiliz. ama eşim diyoki, iyi uzun olsun, basketci olsun. o zaman ben çalışmam, bize ev-araba alsın diyo :icecream: şimdiden yani, pess klava:

geçmiş olsun canım benimde idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı, doktor antibiyotik verdi kullandım geçti şimdilik iyiyim , doktoruna güvenmek çok önemli içine sinmiyorsa bencede değiştir canım, inş.iyi bir doktor bulursun ....

maşallahh paşamıza...
gözün aydın annesi herşe yolndaymış şeker yüklemesinin sonucuda ii çıkıcak inş..

geçmiş olsun fatma abla
arzu hanım hakında yanılmadığımı anladım bi kez daha klava:

maşallah damadımaee güzel haberler sevindiriyo beni..tosuncuukk..

bu aylarda düşük çıkabiliyormuş kan.bana vermedi kan ilacı sanırım degerler iyiydi....sende benim gibi ilk bebekte tetanozu eksik mi vuruldun..bana üçüncüden başlatıldı.ilk ikisini kızımda vurunmuştumbsonra unuttum.şimdi kaldıgımız yerden devam sdediler..

[

yaran tatlım o don atlet minicik kız oyle cıktıgına bakma kılot beze sıkmaz zaten saol cicilerimizi beyendigine artık bazi arkadaslar bebek yataklarina odalarina bakiyo biz da oraya gelemedik gisileri bi tamamlayayım diyom

Saol selmacım, Sürekli gittiğim doktor hanıma rahatsızlığımı söyledim ama tahlil yaptırma zahmetinde bile bulunmamıştı. Bende hafta sonu başka bir doktora daha dogrusu oglumun doktoruna gidicem randevu alıp.

geçmiş olsun fatma abla
arzu hanım hakında yanılmadığımı anladım bi kez daha klava:

Saol Gülşahcım, o kadar yogunki nasıl girip çıktığını anlamıyorsun, sorularına düzgün cevaplar alamıyorsun sonuçta içim rahat değil, eski doktoruma yani İbrahim Demir e gidicem, erkek diye gitmemiştim ama olsun eminim çok çok iyi olacak.

İlkinde tetanoz aşımı bir defa olmuştum öyle hatırlıyorum, şimdi sıfırdan başladık, bir ay sonra tekrar gidicem aşı için
Bu arada Aile hekimimiz kadın doğumcudan daha ilgili maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…