2010 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. eğer dr'undan memnun değilsen değiştir tabi, ama sağlık ocağına da fazla güvenme derim ben, fazla abartıyorlar herşeyii..

yaren masallah bebegime allah hep boyle saglikli gelismesine yardım etsin tum bebklerin bana kan ilacini doktor 1 bucuk ay once verdi 4 aydan sonra bebege artıyo onun icin kan ilaci falan veriyoırum demisti

maşallahh paşamıza...
gözün aydın annesi herşe yolndaymış şeker yüklemesinin sonucuda ii çıkıcak inş..

maşallah damadımaee güzel haberler sevindiriyo beni..tosuncuukk..
[

sağolun teyzelerii...

kızlar tetonoz aşınızı nerde yaptırdınız bana herkes sağlık ocağında yaptırma diyor neden bilmiyorum

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. eğer dr'undan memnun değilsen değiştir tabi, ama sağlık ocağına da fazla güvenme derim ben, fazla abartıyorlar herşeyii..

Saol canım teşekkür ederim, memnun değilim, muayenelerim hızlandırılmış şekilde oluyor nasıl girip çıktımı anlamıyorum aman erkek merkek memnun olayımda gerisini boş. Bu arada Kayseride doğum ücretleri nasıl kızlar hiç soranınız oldumu.

Sende doktordan geldin sanırım henüz geçmişi okumadım ama herşey yolunda anladığım kadarıyla, gözünaydın canım.

canım dualarım seninle biliyosun bunu... bizim öğrenişimiz çok farklı oldu tabi ben hala şok içindeyim... sürekli seni aramak nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum ama daha çok üzmekten korkuyorum seni... lütfen üzme kendini bunu tüm kalbimle söylüyorum burda hiçbirimizin başına kötü bişey gelmiycek.... sakın üzme kendini ben biliyorum ki hiçbir doktor Allah göstermesin bebeğine karnında bişey olmadığı sürece alma taraftarı olmayacaktır... oğluşunu hayırlısıyla kucağına alıcaksın canım ben buna inanıyorum.... ne zaman neye ihtiyacın olursa telefonun öbür ucundayız canım bi esra de o an yanındayım... seni çok seviyorum sakın üzülme...

kızlar tetonoz aşınızı nerde yaptırdınız bana herkes sağlık ocağında yaptırma diyor neden bilmiyorum

ben sağlık ocağında yaptırdım, haftaya pazartesi günüde 2.doz için gidecem,aşı yapılan kolum ilk gün biraz ağrı yaptı onun dışında benim bir şikayetim olmadı canım....

tatlım tetnoz kupunu ve igneni alip eczaneden hastande de yaptıra bilir insanlar esimin is yerindeki arkadasi hep oyle yapiyormus veya baskalari saglik ocaginda muhatap olmak istemeyenler de kendi alip yaptiriyor mus

kızlar ben 24. haftaya girdim ama tetanoz aşısı falan olmadım
gecen ay doktorum bişey demedi
şeker yüklemeside olmadı
belki yarın ister

Senin kocan da benim kafadan ben de futbolcu yapçam diyorum kaydirigubbakcemile3 17 ye geldi mi bi transfer yapıp köşe olcaz:roflol:

Ne için diyorlar onu canım? Çoğunluk orada yaptırıyor.

kızlar ben 24. haftaya girdim ama tetanoz aşısı falan olmadım
gecen ay doktorum bişey demedi
şeker yüklemeside olmadı
belki yarın ister

Yarın gidince o söylemese de sen sor canım için rahat etsin.

tatlım tetnoz kupunu ve igneni alip eczaneden hastande de yaptıra bilir insanlar esimin is yerindeki arkadasi hep oyle yapiyormus veya baskalari saglik ocaginda muhatap olmak istemeyenler de kendi alip yaptiriyor mus

canım bu arada cicilerine bayıldım harikalar hastane çıkışlarıda çok hoş senin pijamalarında bayıldım.valla sağlık ocağına yaptırıcam yarın ne yapıyım ne olcakki demi ama

benim gittiğim hastanede (erciyes) normalde sezeryanda 200 tl imiş...
İbrahim demir doğru karar bencede 2 kere gitmiştim muayeneye...Avrupa hastanesinde yaparsan doğumu ibrahim beye gidiceksin madem orda ücretsiz doğumlardan para alınmıyo...

öyle yapıcam canım yarın sorarım
bide bebiş tekme vurdukça sanki karnım kasılıyor
ay geldiler yine bana :bbo:
bi tuhaf oldum oynasa niye çok oynuyo dursa neden duruyo kafamçokkarıştı

fatıma, akarahan sağolun kızlar..

ben de doğum parasını sordum, normal 200, sezeryan 210 lira dedi.. ocaktan sonra değişir mi dedim, yok değişmez dedi..

şeker yüklemesine de para vermedim, bedava :)

ama hastaneye giriş için 22 lira verdim 12 lira devlete+10 lira hastaneye

hümada da doğum ücretsiz olabilir canım, ama tam emin değilim..

öyle yapıcam canım yarın sorarım
bide bebiş tekme vurdukça sanki karnım kasılıyor
ay geldiler yine bana :bbo:
bi tuhaf oldum oynasa niye çok oynuyo dursa neden duruyo kafamçokkarıştı

Biz kafayı sıyırmadan bi doğsalar iyi olacak kaydirigubbakcemile3
Sana sordedim aklıma geldi ben dün grip aşısını sormayı unuttum yaaakannehir Arayıp sorayım bari.

canım sağlık ocağından ay sonu gel dediler aşı için 23 haftalık olucam ozaman

ben sağlık ocağına kayıt olmadım
işlerim çok yoğun gitmeye vakit bulamam diye
yarın doktoruma sorayım bide bulantılarım o kadar çok ki sinir oluyorum artıkÇok üzgünüm çoook
bide bebiş oynadıkça çişim geliyo sanki

kızlar bu cuma bime bebek battaniyesi gelcekmiş 7 tl birde bebek uyku seti gelcekmiş oda 15 tl ama kalitesini bilmem ben bakıcam sizlerde bir bakın isterseniz bizede teyzemiz haber verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…