Kızlar merhaba, tetanoz aşımı oldum geldim, kan idrar tahlili yaptırdı doktor, kanım 12,7 idi 10,6 ya düşmüş, idrar yolu enfeksiyonu çıktı, protein yüksek çıktı, ilaç verdi ve doktorumu degiştirmemi önerdi bende hemen şimdi hafta sonuna başka doktordan randevu alıcam, hiçbir soruma dogru düzgün cevap alamadıktan sonra ne anlamı var bu doktora gitmemin değilmi.
yaren masallah bebegime allah hep boyle saglikli gelismesine yardım etsin tum bebklerin bana kan ilacini doktor 1 bucuk ay once verdi 4 aydan sonra bebege artıyo onun icin kan ilaci falan veriyoırum demisti
maşallahh paşamıza...
gözün aydın annesi herşe yolndaymış şeker yüklemesinin sonucuda ii çıkıcak inş..
maşallah damadımaee güzel haberler sevindiriyo beni..tosuncuukk..
[
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. eğer dr'undan memnun değilsen değiştir tabi, ama sağlık ocağına da fazla güvenme derim ben, fazla abartıyorlar herşeyii..
günaydın..
Dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ederim .. Allah hepinizden razı olsun..
cumartesi girdiğim ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde sorun olduğu anlaşıldı özel bir hastanede girmiştim daha detaylı bilgi için konuda uzman bir prof dr. yönlendirildim..
"Recep Has" alanında en iyilerdenmişş.. bebeğimin sağ kalp kapakçığı diğerine göre daha büyükmüş.. plesantada kanama varmış.. kalp damarları olması gerekenden çok fazla genişlemiş..bundan dolayı daha fazla kan pompalıyormuş..Büyük ihtimalle bebeğini kaybedeceksin dediler çünkü bunun şu aşamada bir tedavisi yok.. eğer bebeğin biraz daha büyük olsaydı doğum yoluyla alıp tedavi edilebilirmiş..ama bunun için çok küçükmüş.. çünkü henüz 450 grammışş...
Ama ben bırakmayacağım onu.. İçimde olduğunu ilk hissettiğim günden beri neler atlattık biz minik prensimle.. Bunu da atlatacağız.. Kalbimi ona versem yine bırakır mı beni.. Yok bırakmaz biliyorum..
Dualarımın karşılığı ben onu çok seviyorum..
Herşey perşembe günü yapılacak kurul toplantısında belli olacak.. Sitede bu durumla karşı karşıya kalmış anneler olmuş mu onu araştırıyorum şimdi..eğer karnımda ölmezse 7. ayını bitirdikten sonra alınıp tedavi edilebilmesi mümkün mü onu da bilmiyorum..
Zeynep burcu esra sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır..ilginiz gerçekten çok moral verdi bana..
Burada gelipte sıkıntılarımı sizinle paylaşmamın nedeni beni en iyi sizlerin anlayacağını bilmem.. Benim için dua eden herkesten allah razı olsun tekrar.. Bir süre bu topiğe gelmeyeceğim kızlar.. En azından bu sorunlarım açıklığa kavuşana kadar sizleride üzmek istemiyorum çünkü karnınızda ki miniklerin Olumsuz her şeyden etkileneceğini biliyorum.Buna hakkım olmadığınıda.. Sitede online olacağım sürekli bana ulaşmak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz..Kalbim yüreğim sizlerle.. Rabbim hiçbirinize yaşatmasın benim yaşadıklarımı.. Hepiniz Allaha emanet olun..
kızlar tetonoz aşınızı nerde yaptırdınız bana herkes sağlık ocağında yaptırma diyor neden bilmiyorum
kızlar tetonoz aşınızı nerde yaptırdınız bana herkes sağlık ocağında yaptırma diyor neden bilmiyorum
ayy teşekkür ederim teyzeleri :) serapcım uzun boylu olcağını sanmıyorum, ben de eşim de öyle uzun değiliz. ama eşim diyoki, iyi uzun olsun, basketci olsun. o zaman ben çalışmam, bize ev-araba alsın diyo :icecream: şimdiden yani, pessklava:
kızlar ben 24. haftaya girdim ama tetanoz aşısı falan olmadım
gecen ay doktorum bişey demedi
şeker yüklemeside olmadı
belki yarın ister
tatlım tetnoz kupunu ve igneni alip eczaneden hastande de yaptıra bilir insanlar esimin is yerindeki arkadasi hep oyle yapiyormus veya baskalari saglik ocaginda muhatap olmak istemeyenler de kendi alip yaptiriyor mus
Saol canım teşekkür ederim, memnun değilim, muayenelerim hızlandırılmış şekilde oluyor nasıl girip çıktımı anlamıyorum aman erkek merkek memnun olayımda gerisini boş. Bu arada Kayseride doğum ücretleri nasıl kızlar hiç soranınız oldumu..
Senin kocan da benim kafadan ben de futbolcu yapçam diyorum kaydirigubbakcemile3 17 ye geldi mi bi transfer yapıp köşe olcaz:roflol:
Ne için diyorlar onu canım? Çoğunluk orada yaptırıyor.
Yarın gidince o söylemese de sen sor canım için rahat etsin.
kızlar ben 24. haftaya girdim ama tetanoz aşısı falan olmadım
gecen ay doktorum bişey demedi
şeker yüklemeside olmadı
belki yarın ister
öyle yapıcam canım yarın sorarım
bide bebiş tekme vurdukça sanki karnım kasılıyor
ay geldiler yine bana :bbo:
bi tuhaf oldum oynasa niye çok oynuyo dursa neden duruyo kafamçokkarıştı
canım sağlık ocağından ay sonu gel dediler aşı için 23 haftalık olucam ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?