esra'cım sen gittin mi doktora, gidecek misin?
ben sağlık ocağına kayıt olmadım
işlerim çok yoğun gitmeye vakit bulamam diye
yarın doktoruma sorayım bide bulantılarım o kadar çok ki sinir oluyorum artıkÇok üzgünüm çoook
bide bebiş oynadıkça çişim geliyo sanki
kızlar bende az once doktordan geldım bu arada... bebek ıyı masallah 370 gr olmus boyunu soylemedı FL uzunlugunu 7 ıle carpıcaz bu haftadan sonra ortalama boyunu verıcek dedı... bende carptım ewe gelınce 23 cm cıktı. elevıt ı degıstırdı megadın e gectık vıtamın olarak. bıde gyno ferro dıye bı kan ılacı verdı. magnezyuma da devam. sureklı basımın agrıdıgını soyledım mınoset ıcebılırsın dedı. ya bu ılaclar fazla degılmı. ben zaten her sabah guatr ıcın ılac alıyorum. uzerıne vıtamın+demır ılacı+magnezyum alıcam bıde... bu nedır ya...
ayrıntılı ıcınde 2 hafta snra ayın 26 sınde gıttıgımde 22+4 olucam yanı 23 haftanın ıcınde,o zaman kendısı 4 boyutlu bı yere yonlendırıcekmıs...
selam kızlar.. bis geldik :)
herşey yolunda çok şükür. oğlum 670 gr olmuş boyunu söylemedi ama fl(uyruk kemiği) 43.2 mm. Bunu 7ile çarpınca çok çıkıyo gibi..yani 30 cm falan çıkıyo.. bu da sizinkilere göre fazla değil mi?
şeker yüklemesi yaptırdım, öğleden sonra arayıp öğreneceğim sonucunu.
son ayda 3.5, toplamda 7 kilo almışım. doktor biraz dikkat edelim dedi :) ben de çıkışta, güzel bir yemek, üstüne de kocaman bir pasta yedim :)
rahim ağzı kapalı, plasentada problem yok dedi.çok şükür.. herşey yolunda inş böyle devam eder dedi.
ayağının resmini verdi bu defa. yine hareketini falan pek anlayamadım ben. bizim doktor, böbrek,mide,kalp,omirilik.. onları izledik geldik, çok anlıyomuşuz gibi :)
sonraki ay, 3 boyutlu usg ile bakıcaz dedi..
yine kan ilacı vermedi, ama öğleden sonra aradığımda soracağım bakalım..
işte böyle, pek tatlıydı oğluşum.. doğsa da öpsek, koklasak artık :asigim:
benim gittiğim hastanede (erciyes) normalde sezeryanda 200 tl imiş...
İbrahim demir doğru karar bencede 2 kere gitmiştim muayeneye...Avrupa hastanesinde yaparsan doğumu ibrahim beye gidiceksin madem orda ücretsiz doğumlardan para alınmıyo...
fatıma, akarahan sağolun kızlar..
ben de doğum parasını sordum, normal 200, sezeryan 210 lira dedi.. ocaktan sonra değişir mi dedim, yok değişmez dedi..
şeker yüklemesine de para vermedim, bedava :)
ama hastaneye giriş için 22 lira verdim 12 lira devlete+10 lira hastaneye
hümada da doğum ücretsiz olabilir canım, ama tam emin değilim..
gittim canım sabahtan... çok şükür herşey yolunda bebeğim 28 cm ve 650gr. olmuş... keyfi yerinde dedi... dr. değiştim biliyosunuz... ilk kez gittim bu dr. a ama tatlı bi bayandı sevdim ... ayrıntılı usg den ben ne kadar kaçarsam o beni kovalıyo en son kaçamadım artık... yarın akşam 5 de yaptırıyorum... 180 tl... birde gittiğim hastane bana uzak o yüzden burda yaptır demiyorum sana sen istediğin bi yerde şeker yüklemesi yaptır sonucunu bana faxla dedi...
sen naptın yarencim görmedim ben senin yazdıklarını... senin nasıl geçti randevun oğlunla...
inşallah canım saolfatoşcum dikkat et inş.biran önce düzelir tansiyonun canım ,tekrar geçmiş olsun...
slm canım güle güle giydir cicilerinikızlar selam versim nasilsiniz dedim beni akpaktan baska kimse gormedi
slm canım hoş geldn geçmiş olsunselam kızlarr nasılsınızz ben memleketimdeyim dün geldim, 7-8 gün burdayım. size pek uğrayamıyorum.
istanbulda buluşanlar foto ekledinizmi çok merak ediyorum çok görmek isterim..
ben aynıyım zaman geçiyor yavaş yavaş. 22. haftanın içindeyim. herşey yolunda şükür.
bi geçen akşam kasığım çok ağrıdı çok korktum ama uyuyunca geçmiş, büyüyor diyeymiş..
baya bi hareketliydi ne zamandır, dünden beri sessiz çok oynamıyor benim kuzum acaba yolculuk yaptım die mi insan korkuyor.
kendinize iyi bakın. müsait oldukça girmeye çalışçam. öpüldünüz.......
oy oy maşallah tosuncuğa gözün aydın canımselam kızlar.. bis geldik :)
herşey yolunda çok şükür. oğlum 670 gr olmuş boyunu söylemedi ama fl(uyruk kemiği) 43.2 mm. Bunu 7ile çarpınca çok çıkıyo gibi..yani 30 cm falan çıkıyo.. bu da sizinkilere göre fazla değil mi?
şeker yüklemesi yaptırdım, öğleden sonra arayıp öğreneceğim sonucunu.
son ayda 3.5, toplamda 7 kilo almışım. doktor biraz dikkat edelim dedi :) ben de çıkışta, güzel bir yemek, üstüne de kocaman bir pasta yedim :)
rahim ağzı kapalı, plasentada problem yok dedi.çok şükür.. herşey yolunda inş böyle devam eder dedi.
ayağının resmini verdi bu defa. yine hareketini falan pek anlayamadım ben. bizim doktor, böbrek,mide,kalp,omirilik.. onları izledik geldik, çok anlıyomuşuz gibi :)
sonraki ay, 3 boyutlu usg ile bakıcaz dedi..
yine kan ilacı vermedi, ama öğleden sonra aradığımda soracağım bakalım..
işte böyle, pek tatlıydı oğluşum.. doğsa da öpsek, koklasak artık :asigim:
canım geçmiş olsun ilgilenmiyosa değiştier canımKızlar merhaba, tetanoz aşımı oldum geldim, kan idrar tahlili yaptırdı doktor, kanım 12,7 idi 10,6 ya düşmüş, idrar yolu enfeksiyonu çıktı, protein yüksek çıktı, ilaç verdi ve doktorumu degiştirmemi önerdi bende hemen şimdi hafta sonuna başka doktordan randevu alıcam, hiçbir soruma dogru düzgün cevap alamadıktan sonra ne anlamı var bu doktora gitmemin değilmi.
olabilir can ım galiba baksanafatoşcum evde farklı, hastanede farklı olması garip ama iyi mi acaba? beyaz önlük fobisi mi var kız yoksa sende? inş ilaç takibi ile düzene girer canım..
arya'cım eşin hastaymış, geçmiş olsun..
selda'cım güçlü görünüyorsun, güçün oğluna da yansır inş ve birlikte üstesinden gelirsiniz.
melekcim, kıyafetlerini ben de takip ediyorum, hastane çıkışı almışsın, güle güle giysin miniğin.. kız o atlet-kilotu taaa ne zaman giycek, erkenden almışın..:)
esra'nın dr'a gideceğinden haberim yoktu benim..kaçırmışım heralde.. inş o da iyi haberlerle gelir..
ben kayıt oldum ama çalışınca gitmek zor oluyo evet aşılar için gidicem bende bundan sonra her ay gitmicem
benimde bebek oynadıkça öle oluyo benimki bide aykalarını direk aşağı vuruyo çıkıcak sanıyom valla :)
gittim canım sabahtan... çok şükür herşey yolunda bebeğim 28 cm ve 650gr. olmuş... keyfi yerinde dedi... dr. değiştim biliyosunuz... ilk kez gittim bu dr. a ama tatlı bi bayandı sevdim ... ayrıntılı usg den ben ne kadar kaçarsam o beni kovalıyo en son kaçamadım artık... yarın akşam 5 de yaptırıyorum... 180 tl... birde gittiğim hastane bana uzak o yüzden burda yaptır demiyorum sana sen istediğin bi yerde şeker yüklemesi yaptır sonucunu bana faxla dedi...
...
sen naptın yarencim görmedim ben senin yazdıklarını... senin nasıl geçti randevun oğlunla...
Neden devam etmedin İbrahim Beye Gülşahcım?
Ücretler hakkındada hiçbir bilgim yoktu demek Avrupa almıyormu dogum ücreti.
Sanırım artık hümaya gitmiycem sogudum resmen, doktorumla oturup rahat rahat konuşmak istiyorum, burada sen çıkmadan üzerine hasta alıyorlar soracağınıda unutuyorsun hiç gerek yok sanki başka doktor mu kalmadı koca Kayseri de.
canım geçmiş olsun ilgilenmiyosa değiştier canım
Gözünaydın Esracım, inşallah doktorundan memnun kalırsın bende değiştirmeyi düşünüyorum, içim rahat etmiyor.
gittim canım sabahtan... çok şükür herşey yolunda bebeğim 28 cm ve 650gr. olmuş... keyfi yerinde dedi... dr. değiştim biliyosunuz... ilk kez gittim bu dr. a ama tatlı bi bayandı sevdim ... ayrıntılı usg den ben ne kadar kaçarsam o beni kovalıyo en son kaçamadım artık... yarın akşam 5 de yaptırıyorum... 180 tl... birde gittiğim hastane bana uzak o yüzden burda yaptır demiyorum sana sen istediğin bi yerde şeker yüklemesi yaptır sonucunu bana faxla dedi....
kendi dr ma giderken ekstradan gitmiştim ibrahim beye oda aynı şeyleri söyledi doktorumdan farklı şeyler söylemedi bende kendi dr mu bırakamadım...ama 2.bi tercih yapsam ibrahim beyi seçerdim...
Hüma bana hiç sıcak gelmedi zaten...otomatiğe bağlamışlar orda işleri...robot gibi girip girip çıkıyo hastalar...
maşallah bebişine büyümüş
gözün aydın canım iyi haberle dönmüşsün
inş. ayrıntılıda iyi geçerr
oy oy maşallah benim güzel gelinimegözün aydın canım bende kaçırmışım doktora gideceğini merak etim hatta sabah
gözün aydın esracım... başabaş gidiyo kızlarımız...
Değiştiricem Fatoşcum. benim tansiyonda 12/8 çıktı hep 11/7 çıkıyordu yinede normal sayılır galiba.
sağol canım... şayet değişiceksen biran önce değiş canım... artık bundan sonra dr. değişimi zor oluyo doğuma sonuçta artık az kaldı.. tam olarak güvenmeliyiz dr. a...
senin benimkinin yanında ii ama dikkat et canım sabah evde kaynanam ölçtü 12 9 du benimde
İbrahim Bey bildiğim biri zaten oglumda ona gitmiştim ama dogumu o yaptırmadı, bu defada erkek diye en başından bayan tercih etmiştim ama yanlış yapmışım yine İbrahim beye devam edeyim ben.
Hüma için dediklerin doğru işi otomotiğe bağlamışlar gir çık gir çık sadece. (diger doktorları bilmiyorum haklarını yemek istemem ben gittiğim doktor için söylüyorum.)
sağolun kızlar darıısı sizlere inşallah....
gülşahcım haftalarımızda aynı zaten biz Allahın izniyle aynı gün doğururuz demedi deme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?