2010 Şubat Anneleri

evet tatlım gordum cok guzel gorunuyolar nevresim takımı boyle cesit cesit bende bakmayı dusunuyorum tatlım hosuma gitiler ama nasil lardir kumasi bilemem

esra'cım sen gittin mi doktora, gidecek misin?

gittim canım sabahtan... çok şükür herşey yolunda bebeğim 28 cm ve 650gr. olmuş... keyfi yerinde dedi... dr. değiştim biliyosunuz... ilk kez gittim bu dr. a ama tatlı bi bayandı sevdim ... ayrıntılı usg den ben ne kadar kaçarsam o beni kovalıyo en son kaçamadım artık... yarın akşam 5 de yaptırıyorum... 180 tl... birde gittiğim hastane bana uzak o yüzden burda yaptır demiyorum sana sen istediğin bi yerde şeker yüklemesi yaptır sonucunu bana faxla dedi...

sen naptın yarencim görmedim ben senin yazdıklarını... senin nasıl geçti randevun oğlunla...

ben kayıt oldum ama çalışınca gitmek zor oluyo evet aşılar için gidicem bende bundan sonra her ay gitmicem
benimde bebek oynadıkça öle oluyo benimki bide aykalarını direk aşağı vuruyo çıkıcak sanıyom valla :)

Zeynepcim maşallah bebeğin iyiymiş, gözünaydın, hayırlısıyla bir kucaklarımıza alabilsek bebeklerimizi içim ancak rahat edecek.

Maşallah yarencim, tosuncuk olmuş kuzucuğun. Allahım sıkıntısını göstermesin inş.

Neden devam etmedin İbrahim Beye Gülşahcım?
Ücretler hakkındada hiçbir bilgim yoktu demek Avrupa almıyormu dogum ücreti.

Sanırım artık hümaya gitmiycem sogudum resmen, doktorumla oturup rahat rahat konuşmak istiyorum, burada sen çıkmadan üzerine hasta alıyorlar soracağınıda unutuyorsun hiç gerek yok sanki başka doktor mu kalmadı koca Kayseri de.

Gözünaydın Esracım, inşallah doktorundan memnun kalırsın bende değiştirmeyi düşünüyorum, içim rahat etmiyor.

fatoşcum dikkat et inş.biran önce düzelir tansiyonun canım ,tekrar geçmiş olsun...
inşallah canım saol
kızlar selam versim nasilsiniz dedim beni akpaktan baska kimse gormedi
slm canım güle güle giydir cicilerini
slm canım hoş geldn geçmiş olsun
oy oy maşallah tosuncuğa gözün aydın canım
canım geçmiş olsun ilgilenmiyosa değiştier canım
olabilir can ım galiba baksana

bende her ay gidiyorum ama tansiyon yüksek çıktıktan sonra ayaklarım geri geri gidiyo

maşallah bebişine büyümüş
gözün aydın canım iyi haberle dönmüşsün
inş. ayrıntılıda iyi geçerr

oy oy maşallah benim güzel gelinime gözün aydın canım bende kaçırmışım doktora gideceğini merak etim hatta sabah

kendi dr ma giderken ekstradan gitmiştim ibrahim beye oda aynı şeyleri söyledi doktorumdan farklı şeyler söylemedi bende kendi dr mu bırakamadım...ama 2.bi tercih yapsam ibrahim beyi seçerdim...
Hüma bana hiç sıcak gelmedi zaten...otomatiğe bağlamışlar orda işleri...robot gibi girip girip çıkıyo hastalar...

Gözünaydın Esracım, inşallah doktorundan memnun kalırsın bende değiştirmeyi düşünüyorum, içim rahat etmiyor.

sağol canım... şayet değişiceksen biran önce değiş canım... artık bundan sonra dr. değişimi zor oluyo doğuma sonuçta artık az kaldı.. tam olarak güvenmeliyiz dr. a...

gözün aydın esracım... başabaş gidiyo kızlarımız...

Maşallah kızına kocaman olmuş. Ne çabuk büyüyorlar yaaa:bbo:

gozun aydın esracım inş. ayrıntılıda ii gecer canım

İbrahim Bey bildiğim biri zaten oglumda ona gitmiştim ama dogumu o yaptırmadı, bu defada erkek diye en başından bayan tercih etmiştim ama yanlış yapmışım yine İbrahim beye devam edeyim ben.

Hüma için dediklerin doğru işi otomotiğe bağlamışlar gir çık gir çık sadece. (diger doktorları bilmiyorum haklarını yemek istemem ben gittiğim doktor için söylüyorum.)

maşallah bebişine büyümüş
gözün aydın canım iyi haberle dönmüşsün
inş. ayrıntılıda iyi geçerr

oy oy maşallah benim güzel gelinime gözün aydın canım bende kaçırmışım doktora gideceğini merak etim hatta sabah

gözün aydın esracım... başabaş gidiyo kızlarımız...

sağolun kızlar darıısı sizlere inşallah....

gülşahcım haftalarımızda aynı zaten biz Allahın izniyle aynı gün doğururuz demedi deme...

sağol canım... şayet değişiceksen biran önce değiş canım... artık bundan sonra dr. değişimi zor oluyo doğuma sonuçta artık az kaldı.. tam olarak güvenmeliyiz dr. a...

Haklısın Esracım, az kaldı artık karar vermem lazım ama verdim sayılır arayıp randevu alıcam, birde bilmediğim biri değil tanıyorum doktoru.

yok yok hepsi öyle 2 doktorunu denedim yeterli fikre sahip oldum...sen iboya güven hihoyyyt

sağolun kızlar darıısı sizlere inşallah....

gülşahcım haftalarımızda aynı zaten biz Allahın izniyle aynı gün doğururuz demedi deme...

olurmu olur hayırlısıyla inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…