2010 Şubat Anneleri

benim daha çok eksiği var bebişimin çoğu şeyini almadım daha bakalım zamanla olucak sanırım

MELEKSEN resimlerde baştan 4. bebek takımını ve senın pijamalarını çok beğendim
markasını veya nereden aldığını söyler misin
hepsini iyi günlere kullanın

esracım gözün aydın maşallah kızına ne güzel bu günde gördün kızını bende geçen salı gidip gördükten sonra daha çok özler oldum her gün görsem diyorum

AKARAHAN naber
dün çorludaydım serel bebeye gittim
bir sürü şey aldım bebişime 3 saat geçmiş anlayamadık valla

sağolun kızlar darıısı sizlere inşallah....

gülşahcım haftalarımızda aynı zaten biz Allahın izniyle aynı gün doğururuz demedi deme...

gözün aydın canım çok sevindim bebişin iyimiş ayrıntılında iyi çıkar inş.

saol tatlım beyendigin icin pilamami deyısık markalarin oldugu yerden almistim cossy by AQUA MARKASİ PİJAMAYİN CNM 75 TL Dİ İNDİRİMLİ HALİ

AKARAHAN naber
dün çorludaydım serel bebeye gittim
bir sürü şey aldım bebişime 3 saat geçmiş anlayamadık valla

ay canım keşke haberim olsaydı bizde dün buluşrduk gerçi ben çalışıyordum ama mağazaya yakındım nasıldı fiyatlar ben baktığımda biraz yüksekti indirim falan varmıydı şimdi

ebru güle güle kullansın canım bebişin
esma canım benim ayaklarım ne zamandır şiş mecbur kesiyorum çocuğa tansiyon çok zararlıymış

ay canım keşke haberim olsaydı bizde dün buluşrduk gerçi ben çalışıyordum ama mağazaya yakındım nasıldı fiyatlar ben baktığımda biraz yüksekti indirim falan varmıydı şimdi

aklıma geldi aslında ama eşimleydim o yüzden onu bırakamadım
bazı ürünlerde kampanya vardı
ben daha çok krem sampuan gibi şeyler aldım

Gerekirse ekmeği azaltırım Fatoşcum ama o konuda bişey söylemedi birde kilomu çok fazla söyledi eski usul bir tartı vardı garip bişey onla tarttı ama eminim dediği kilodan 2-3 kilo eksik çıkıcam evde sabah aç karnına tartılayım yarın.

esracım gözün aydın maşallah kızına ne güzel bu günde gördün kızını bende geçen salı gidip gördükten sonra daha çok özler oldum her gün görsem diyorum

VOLES maşallah bebeğne bende perşembe günü görüşeceğim

gözün aydın canım çok sevindim bebişin iyimiş ayrıntılında iyi çıkar inş.

sağolun kızlar çok sağolun... bu dr. da kız olduğumuzu onayladı gayet net görünüyor dedi... yarını iple çekiyorum kızımı ayrıntılı görcem yarın... hayırlısıyla güzel haberlerle çıkarız inşallah dr. dan... inşallah sizlerinde böyle güzel haberlerini duyarız...

aklıma geldi aslında ama eşimleydim o yüzden onu bırakamadım
bazı ürünlerde kampanya vardı
ben daha çok krem sampuan gibi şeyler aldım

anladım canım kısmet başka zamana inşallah evet krem şampuan gibi şeylerde çeşit çoktu hem de uygundu çantalı set bakmıştım bende 55 ten başlıyodu güle güle kullansın gelinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…