2010 Şubat Anneleri

kızlar ben de bebek mobilyalarını araştırırken, belisin sitesine bakıyodum, o sırada pc'ye virus bulaştı, zar zor temizledim, aman dikkatli olun. ekim ayında yeni bir virüs çıkmış..henüz antivirüscüler bişe yapmamışlar..

bende çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar.opuyorumnanaktan
güle güle canım
hadi gözün aydın canım

saol tatlım bilgin için

fikirevi maşallah bebişine canım darısı başıma yarında bizim dr günümüz heyecan merak mutluluk hepsi birbirine karıştıkafamçokkarıştı

ayy bu arada babamız ikna oldu sanırım,bebek odası alma konusunda. dün akşam bebek odası(şimdiki çamaşır odası :)) ndayken , geldi, burayı boyatacak mıyız şimdi dedi, evet dedim. açık maviye boyatalım dedi,yatağı şuraya, dolabı buraya, şifonyeri şuraya koyarız falan dedi :) ben de hemen ilave ettim.halı ile perdesini de alırız süper olur falan diye :)

sonra oturma odasnda otururken, dedim bak babası oda alıyosun diye sevindi heralde,oğluşun tekmeleyip duruyor dedim, o da alıcam tabi oğluma dedi :asigim:

ayy altından girdim, üstünden çıktım,bu işi de hallettim çok şükür şakkıdı :icecream:

fikirevi belirli bir haftadan sonra öyle sanırım, 7 ile çarpma olayı.ben de tam bilmiyorum aslında. maşallah bebişine bu arada..

:teytey: :teytey: :dance:

hadi gözün aydın canım

sağol canım teşekkür ederim

fikirevi maşallah bebişine canım darısı başıma yarında bizim dr günümüz heyecan merak mutluluk hepsi birbirine karıştıkafamçokkarıştı

amin canım amin
insan onu saglıkla görünce çok rahatlıyor
neyse bir daha görecegim ayrıntılıda hayırlısıyla
sonrada 12 kasımı bekleyecgiz yeni bulıuşma için

fikirevi belirli bir haftadan sonra öyle sanırım, 7 ile çarpma olayı.ben de tam bilmiyorum aslında. maşallah bebişine bu arada..

olabilir canım
benimde aklıma gelmedi boyu ne kadar demek
sağlıklı olduğunu söyleyince yetiyor bana dilim baglanıyor valla
kilosunuda kendi söyledi öyle ögrendim
:kedi:
bu ayrıntılı da hayırlısıyla sağlıklı çıksa

kızlar bu arada bende gecelik aldım kendime
HUZUR'dan bilirsiniz İstanbul'da her yerde var magazaları
39 tl krem rengi beyaza yakın önden göğüs altına kadar düğmeli
fistolarla falan kol bantlarını etek kısmını süslemişler
ben çok begendim
resmini çekip koyacagım bir ara aldıklarımın

Hadi gözün aydın bunu da atlattın çok şükür darısı başımıza.

Aferin kız Yarenkaydirigubbakcemile5 Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler yavaş yavaş işleyince hepsi ikna olurlarzemuszemus

srpp tatlım merhaba o renkli ultrasonda bebisin mi cok tatlı minicik parmaklarini yerim ben onun

srpp tatlım merhaba o renkli ultrasonda bebisin mi cok tatlı minicik parmaklarini yerim ben onun

Merhaba Meleksencim. 4 boyutlu ultrasonla bakılıyoruz teyzesi, doktor amcamız bunu çekmemiş başka pozlarını basmış, ben de bu pozu cd den aldım. Doğsunlar da yiyelim o parmaklarını onların artıkopuyorumnanaktan

mrb güzel anneler
kaç gündür giremedim
umarım herkes iyidir geçmişid eokuyamadım.
bizde çok şükür sorun yok
sağlık ocagına kayıt olduk buğün 6 ayda aşı olacagız bizde

Kızlar hepinize iyi akşamlaaaaar. Ben de evime gideyim artık.

Öpüldünüz hepinizopuyorumnanaktan

bende kaçar artık kendinize ve bebişlere iyi bakın yarın dr gitcez işe de gelmiyoruz çarşamba günü görüşürüzopuyorumnanaktan

bu montu çok beğendim çok güzel şeyler var fiytıda uygun bazı ürünlerin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…