güle güle canımbende çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar.opuyorumnanaktan
hadi gözün aydın canımcanım çok üzüldüm okuyunca
ama eminim atlatırız el birliğiyle
lütfen üzülme
allah gülecek yüzümüze
meleginde sende sağlıkla kurtulacaksınız
canım ya benim fl'de 0.7 yazıyor 3.5 cm mi benim bebegim şimdi anlamadım ben?????
Bu arada kızlar 330 gr olmuş melegim
saglıklı dedi doktorumuz
ayrıntılı için hala yer araştırıyorum
en uygun 29 mayıs şimdilik fiyat konusunda
bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
akannehir
kızlar ben de bebek mobilyalarını araştırırken, belisin sitesine bakıyodum, o sırada pc'ye virus bulaştı, zar zor temizledim, aman dikkatli olun. Ekim ayında yeni bir virüs çıkmış..henüz antivirüscüler bişe yapmamışlar..
ayy bu arada babamız ikna oldu sanırım,bebek odası alma konusunda. dün akşam bebek odası(şimdiki çamaşır odası :)) ndayken , geldi, burayı boyatacak mıyız şimdi dedi, evet dedim. açık maviye boyatalım dedi,yatağı şuraya, dolabı buraya, şifonyeri şuraya koyarız falan dedi :) ben de hemen ilave ettim.halı ile perdesini de alırız süper olur falan diye :)
sonra oturma odasnda otururken, dedim bak babası oda alıyosun diye sevindi heralde,oğluşun tekmeleyip duruyor dedim, o da alıcam tabi oğluma dedi :asigim:
ayy altından girdim, üstünden çıktım,bu işi de hallettim çok şükür şakkıdı :icecream:
hadi gözün aydın canım
fikirevi maşallah bebişine canım darısı başıma yarında bizim dr günümüz heyecan merak mutluluk hepsi birbirine karıştıkafamçokkarıştı
fikirevi belirli bir haftadan sonra öyle sanırım, 7 ile çarpma olayı.ben de tam bilmiyorum aslında. maşallah bebişine bu arada..
kızlar sabahki test sonuçlarını aldım. idrarda problem yok. kan 11 iyi dedi, şeker de 108 çıktı. 135 in üstü riskliymiş o da iyi dedi. kan hapını sordum. şimdilik gerek yok,belki sonraki ay başlarız dedi..
çok şükür herşey yolunda, darısı sizlere inş.
ayy bu arada babamız ikna oldu sanırım,bebek odası alma konusunda. dün akşam bebek odası(şimdiki çamaşır odası :)) ndayken , geldi, burayı boyatacak mıyız şimdi dedi, evet dedim. açık maviye boyatalım dedi,yatağı şuraya, dolabı buraya, şifonyeri şuraya koyarız falan dedi :) ben de hemen ilave ettim.halı ile perdesini de alırız süper olur falan diye :)
sonra oturma odasnda otururken, dedim bak babası oda alıyosun diye sevindi heralde,oğluşun tekmeleyip duruyor dedim, o da alıcam tabi oğluma dedi :asigim:
ayy altından girdim, üstünden çıktım,bu işi de hallettim çok şükür şakkıdı :icecream:
srpp tatlım merhaba o renkli ultrasonda bebisin mi cok tatlı minicik parmaklarini yerim ben onun
Merhaba güzel annişler. Kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?