2010 Şubat Anneleri

nasıl bişey canım bende akşam iş çıkışı bir bakayım açık olursa

güzel buna benzer bi takımı ama taşları falanda vardı 120 ye sormuştum taşıda olmayı versin 52 fiyatı gayet iyi geldi bana loğusa pijama takımı diye geçiyor alt pijamanın belinde ayar düğmeside var sabahlığıda çok güzel gecelik alıncada krem rengi alıcam onun üstünede giyerim ama öyle kalın falan değil orta diyeyim zaten hst odası sıcak olacak ee evdede 2 gün falan giyerim öyle 10 gün gezmem pijama ile ilk zamanlar mecburen evin ısısınıda yükselteceğimiz için kalınlığı benim için iyi.meleksen in profilinde onun pijama takımı varya kumaşı öyle işte pek kumaşlarla aram yok o yüzden kumaş cinsini söyliyemiyorum

esracım ben de bugün şeker yük. yaptırdım, sonucunu öğrenemedim henüz, doktora ulaşamadım. inş yarın ayrıntılı iyi geçer canım.

tugba ve pofidi inş yarın güzel haberlerle gelirsiniz...

çok şükür atlatmışsın canım inşallah sonuçlarında iyi çıkar bende en kısa zamana bi randevu aliyim şeker için...

biz burdayızdakaydirigubbakcemile ben işten başı mı kaldıramıyorum sonra da geçmişe dalıyorum bişey kaçırmayayım diye herkes geçmişi okuyor galiba pek sessiz topik

kızlar sabahki test sonuçlarını aldım. idrarda problem yok. kan 11 iyi dedi, şeker de 108 çıktı. 135 in üstü riskliymiş o da iyi dedi. kan hapını sordum. şimdilik gerek yok,belki sonraki ay başlarız dedi..

çok şükür herşey yolunda, darısı sizlere inş.

valla ben beşik modellerine bakıyorum.artık bu işide halletmek istiyorum ama bi yandanda korkuyorum işin kötüsü 4 ay önceden mobilya alınırmı diyorum.kararsızım.

oh ne güzel bir haber bu gözün aydın canım

vereliniortak:lepi:

simdilik besik secersin cnm 7 ayda alirsin benim tanıgıdım topikte escales arkadasim var o bir kac hafta buyuk bizden bebeyının odasini hazirlamis herseyını sonra ugrasamam diyo bende gisileri hazirlim odasi kalsin diyorum sonra kısın ugrasmak olmasin diye

ii bari canım gözün aydın...

hadi gözün aydın tatlım çok sevindim
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorumm

güle güle canım

bebiş yine sıkıldı tepik atıyor biz biraz bahçede gezelim yoksa kızıyor bana kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar herkese biz kaçalım artık...evde bi sürü iş var yemek,çamaşır,ev süpürülüp silinicek...vs. offofff

YARENNNNNNN canım çok sevindim.... gözün aydın... sen sıranı savdın darısı bizlerede olur inşallah

serapcım, gülşahcım kızlar iyi akşamalar sizlerede.... dikkat edin kendinize... ve meleklerinize...

canım çok üzüldüm okuyunca
ama eminim atlatırız el birliğiyle
lütfen üzülme
allah gülecek yüzümüze
meleginde sende sağlıkla kurtulacaksınız

canım ya benim FL'de 0.7 yazıyor 3.5 cm mi benim bebegim şimdi anlamadım ben?????

bu arada kızlar 330 gr olmuş melegim
saglıklı dedi doktorumuz
ayrıntılı için hala yer araştırıyorum
en uygun 29 mayıs şimdilik fiyat konusunda
bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim

akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…