nasıl bişey canım bende akşam iş çıkışı bir bakayım açık olursa
esracım ben de bugün şeker yük. yaptırdım, sonucunu öğrenemedim henüz, doktora ulaşamadım. inş yarın ayrıntılı iyi geçer canım.
tugba ve pofidi inş yarın güzel haberlerle gelirsiniz...
kızlar sabahki test sonuçlarını aldım. idrarda problem yok. kan 11 iyi dedi, şeker de 108 çıktı. 135 in üstü riskliymiş o da iyi dedi. kan hapını sordum. şimdilik gerek yok,belki sonraki ay başlarız dedi..
çok şükür herşey yolunda, darısı sizlere inş.
Kızlar İyİ akŞamlar ben Çıkıyorumm
kızlar sabahki test sonuçlarını aldım. idrarda problem yok. kan 11 iyi dedi, şeker de 108 çıktı. 135 in üstü riskliymiş o da iyi dedi. kan hapını sordum. şimdilik gerek yok,belki sonraki ay başlarız dedi..
hadi gözün aydın tatlım çok sevindimkızlar sabahki test sonuçlarını aldım. Idrarda problem yok. Kan 11 iyi dedi, şeker de 108 çıktı. 135 in üstü riskliymiş o da iyi dedi. Kan hapını sordum. şimdilik gerek yok,belki sonraki ay başlarız dedi..
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorumm
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkese.. öpüyorum canlarım....
günaydın..
Dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ederim .. Allah hepinizden razı olsun..
cumartesi girdiğim ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde sorun olduğu anlaşıldı özel bir hastanede girmiştim daha detaylı bilgi için konuda uzman bir prof dr. yönlendirildim..
"Recep Has" alanında en iyilerdenmişş.. bebeğimin sağ kalp kapakçığı diğerine göre daha büyükmüş.. plesantada kanama varmış.. kalp damarları olması gerekenden çok fazla genişlemiş..bundan dolayı daha fazla kan pompalıyormuş..Büyük ihtimalle bebeğini kaybedeceksin dediler çünkü bunun şu aşamada bir tedavisi yok.. eğer bebeğin biraz daha büyük olsaydı doğum yoluyla alıp tedavi edilebilirmiş..ama bunun için çok küçükmüş.. çünkü henüz 450 grammışş...
Ama ben bırakmayacağım onu.. İçimde olduğunu ilk hissettiğim günden beri neler atlattık biz minik prensimle.. Bunu da atlatacağız.. Kalbimi ona versem yine bırakır mı beni.. Yok bırakmaz biliyorum..
Dualarımın karşılığı ben onu çok seviyorum..
kızlar bende az once doktordan geldım bu arada... bebek ıyı masallah 370 gr olmus boyunu soylemedı FL uzunlugunu 7 ıle carpıcaz bu haftadan sonra ortalama boyunu verıcek dedı... bende carptım ewe gelınce 23 cm cıktı. elevıt ı degıstırdı megadın e gectık vıtamın olarak. bıde gyno ferro dıye bı kan ılacı verdı. magnezyuma da devam. sureklı basımın agrıdıgını soyledım mınoset ıcebılırsın dedı. ya bu ılaclar fazla degılmı. ben zaten her sabah guatr ıcın ılac alıyorum. uzerıne vıtamın+demır ılacı+magnezyum alıcam bıde... bu nedır ya...
ayrıntılı ıcınde 2 hafta snra ayın 26 sınde gıttıgımde 22+4 olucam yanı 23 haftanın ıcınde,o zaman kendısı 4 boyutlu bı yere yonlendırıcekmıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?