2010 Şubat Anneleri

YAREN -FATİMA - ESRA gözünüz aydın kızlar Allah kavuştursun en kısa zamanda şimdilik usg lerde.biz Cumartesi buluştuğumuzda çay bahçesindeki adam aynen böyle söyledi önce garipsedim ama sonra hoş geldi kulağıma.

Esra foto mak.yanındaysa resimleri atsana senin içinde sakıncası yok ise istersen profiline ekle ama çirkin çıkan varsa ekleme lütfennnn.

yemek arasında Loya var bana yakın iç çamaşırı mağzaları varya oraya uğradım 3 lü loğusa pijama takımı 75 tl den 52 tl ye inmiş ben aldım kızlar bi uğrayın derim hepimizin ihtiyacı var sanırım.

nasıl bişey canım bende akşam iş çıkışı bir bakayım açık olursa

esra yaren maşallah bebişlerinize bizde yarın gidicez dr ay nasıl heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacak valla saatleri sayıyorum yarın işyerindede olmayacağım dua edin teyzeleri bebişimin sağlığı iyi olsun:Saruboceq: da sizede güzel haberler getireyim seldayı duyduktan sonra çok korkar oldum :çok üzgünüm:

esra yaren maşallah bebişlerinize bizde yarın gidicez dr ay nasıl heyecanlıyım kalbim yerinden çıkacak valla saatleri sayıyorum yarın işyerindede olmayacağım dua edin teyzeleri bebişimin sağlığı iyi olsun:Saruboceq: da sizede güzel haberler getireyim seldayı duyduktan sonra çok korkar oldum :çok üzgünüm:

üzülme canım güzel haberlerle gelirsin inşallah:1hug:
benimde kontrolüm yarın heyecan var içimde
ama bebiş fır fır gezdikçe moral buluyorum

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım hemde cinsiyetini öğrenirsin inaçı bebişinin

anladım canım kısmet başka zamana inşallah evet krem şampuan gibi şeylerde çeşit çoktu hem de uygundu çantalı set bakmıştım bende 55 ten başlıyodu güle güle kullansın gelinim

ben öyle set almadım tek tek seçtim teşekkür ederiz canım

üzülme canım güzel haberlerle gelirsin inşallah:1hug:
benimde kontrolüm yarın heyecan var içimde
ama bebiş fır fır gezdikçe moral buluyorum

sağol tatlımopuyorumnanaktan insan kendine hakim olamıyor işte inş. seninde çok güzel geçer kontrolün bebişte iyidir
benim yumurcakta artık pek hareketli tepik yiyorum sürekli bende yeni hissediyorum daha 1ay olmadım hissetmeye başlayalı hiç hissetmiyordum bende geçen gece babamız bile hissetmiş ben uyurken hihoyyyt

allah yardımcı olsun bebislere bizlere kızlar ya insan uzuluyo kotu bisi duyunca gecende bitane arkadasin sekeri cok yuksek derece cıkmıs bebege zarari ola bilşrmis diye okudum kk allah hepimizi korusun insallah yarın da dr gidicekler cok guzel haberlerle gelirler bebislerini nur topu gibi saglam gorurler

bende yaklaşık 1 aydır hareketlerini hissediyorum ama
son 1 haftadır baya netleşti hareketleri kuvvetli oldu zillininkaydirigubbakcemile3
sende yarın inşallah cinsiyetini öğrenirsin hihoyyyt

esracım ben de bugün şeker yük. yaptırdım, sonucunu öğrenemedim henüz, doktora ulaşamadım. inş yarın ayrıntılı iyi geçer canım.

tugba ve pofidi inş yarın güzel haberlerle gelirsiniz...

iyi haberlerini bekliyoruz canım herşey güzel olucak inşallah

esracım ben de bugün şeker yük. yaptırdım, sonucunu öğrenemedim henüz, doktora ulaşamadım. inş yarın ayrıntılı iyi geçer canım.

tugba ve pofidi inş yarın güzel haberlerle gelirsiniz...

sağol kuşum senin bebişinde maşşallahı var kız
küçük azman kocaman olmuşkaydirigubbakcemile3
şeker sonucuda normal gelir inşallahta istediğini yer içersin doya doyahihoyyyt
benimiştahım çok açıldı ama malesef bulantı ve kusmalar aynen devam

inşallah kızlar kendim içinde diğer arkadaşlar içinde dua ediyorum hep:Saruboceq: bir tanesini kaybettim Allahım buna sağlık versin bana bağışlasın istiyorum seldaya o yüzden çok üzüldüm kendi bebişimmiş gibi yaşadığım için anlıyorum onu inanılmaz bir acı Rabbim hiçbir anne babaya evlat acısı vermesin büyüklerimiz derler ya hep anne baba olunca anlarsınız diye valla haklılar

kızlar farkında mısınız nasıl geçer çok var derken 6 ay oldu
konuşa konuşa tükettik günleri
ayyyy iyi ki siz varsınız

evet güzel söz dimi burcu... sağol canım sende hayırlı haberlerini alırsın inşallah kızının... gözün aydın pijama takımını almışsın... iyiki orda acele edip bi tanesini almadık... canım makina yanımdada kablosunu getirmemişim... zaten 1 tane resim var içinde sinir oldum sorma öbürkülere ne oldu anlamadım ... makinayı eviriyorum çeviriyorum tek resim gözüküyo... en son yan çekildiğimiz var ya o var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…