2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar a.s.

Bebeğim dünden beri çok hareketsiz aşıdan mı etkilendi acaba, aşı olan arkadaşlar sizdede olmuşmuydu böyle birşey. Dün hem aşı hem antibiyotik ilaç aldım iki defa ondan birşey olurmu kızlar korktum valla. Allahım sen koru bebeğimi. Kolumda çok agrıyor zaten üfffffff

uyuyodur canım,evham yapma hemen..ben hatırlamıyorum, dikkat etmedim yani, aşı zamanı hareket edip etmediğine..

günaydın canlarım herkes iyi galiba bugünde geçmişte baktım çok şükür bi sorun yok... aman olmasında sorunlşar bizden uzak olsun....

yaren canım gözün aydın ve kolay gelsin oda işini halletmişsin... çok tatlı olucak yeğenimin odası eminim...

fatoş canım inş. tansiyonun normale dönmüştür canım artık....

fatma hayatım bu haftalarda bazen oluyo benim 22 haftada hiç hissetmediğim günler oluyodu ama dr. pozisyonuna bağlı olarak bazen hissetmeyebilirsin dedi... tabi senin yorgunluğunda çok önemli hissetmemende... bu arada ne antibiyotiği içtin canım sen dr. kontrollü değil mi?

uyuyodur canım,evham yapma hemen..ben hatırlamıyorum, dikkat etmedim yani, aşı zamanı hareket edip etmediğine..

İnşallah uyuyordur canım, gece boyu hiç hareket etmedi şimdide birşeyler var ama her zamanki gibi değil, evham yapıyorum elimde değil....

Anbiyotiği dün doktor verdi esracım, idrar yolu enfeksiyonu olmuşum, kanımda düşmüş sizin kan oranlarınız nasıl kızlar.

kızlar günaydın.. normalde oğlumuz babası elini koyduğunda hemen kıpırdardı hemde ne kıpırdamak hareketlerine yetişemezdik ama birkeç gündür hareketlerinde azalma var hakkaten tedirgin oluyorum.. voles sen içini rahatlattın gerçi biraz ama normaldir mi diyorsun

hayırdır inş, sıcak bişeyler içsen.. bu gece soğuktu,üşütmüş olabilirsin..

olabilir...bide sabah geldiğimde burdaki bayan arkadaş yerleri siliyodu deterjanın kokusu mahvettikafamçokkarıştı

korkma abla ya uyuyodur her zaman tepinecek değiller ya...evham yapma sakın

Günaydın canım,benim bebeğimde son zamanlarda çok hareketli olduğundan bu hareketsizlik canımı sıkıyor ama eminim sorun yoktur daha fazla evham yapmayalım, pozisyonundan dolayı anlamıyoruzdur belki.

canım bebek uyumasa bile bazen hareketlerini hissetmeyebliriz olur böle takma kafana ama eğer için rahat deilse sağlıkocağına uğra bi kalp atışlarını duy.

benimde idrarda iltihap çıkmıştı ilk muaynemde sonraki muaynede azalmıştı ama doktorum antibiyotik vermedi bol su içç dedi içtim vede azaldı ama antibiyotik içtim diede üzülme çağımızda herşey çok gelişmi artık zararlı olsa doktor vermezdi

Günaydın canım,benim bebeğimde son zamanlarda çok hareketli olduğundan bu hareketsizlik canımı sıkıyor ama eminim sorun yoktur daha fazla evham yapmayalım, pozisyonundan dolayı anlamıyoruzdur belki.

bilmiyorum ya özledim bebeğimin kıpırtılarını yani var tabi ki kıpırdıyo ama önceki gibi sert değil daha yumuşak.. neyse olumlu düşünelim olumlu olsun herşey..

korkma abla ya uyuyodur her zaman tepinecek değiller ya...evham yapma sakın

Dogru diyorsun Gülşahcım 24 saat tepinecek halleri yok ama işte insanın içine kurt düşüyor, dogana kadar bunlar bize çok çektirecek bu gidişle.

Bu arada doktorumu değiştirdim cumartesiye İbrahim Demir den randevu aldım

ben daha yaptırmadım canım bakalım ne çıkıcak... şeker yüklemesiyle en kısa zamanda yaptırmam lazım...

normaldir canım... zaten şurda ne kadar oldu ki tam hissetmeye başlayalı... içerde fıldır fıldır dönüyolar... bazı duruşlarındada ne yapsalar hissetmiyoruz hala içerde boşluk var biliyosun... biraz daha büyüsünler yer kalmasın onlara fazla işte o zamanda hiç durmuyo diyceksin çünkü ne yapsa hissedicez bu sefer...:)) hayırlısıyla gelsin o günler inşallah....

çok ii yapmışsın... :lepi:
gelmişken banada uğrasana avrupa hastanesiyle aynı binadayım kaydirigubbakcemile3

içimi rahatlatıyorsun sağol canım.

Ben hala hareket hissetmiyorum. Çok çok önceden bir ara bir hafta kadar hissetmiştim. Sanırım başka bir şeydi de ben yanıldım. Doktora sordum bu aralar böyle olurmuş. Bu haftalarda bi hissedersin bi hissetmezsin hatta hiç de hissetmeyebilirsin kokrma dedi.Ben de korkmuyorum şimdi.

Bol su içiyorum zaten canım ama doktor enfeksiyon çok diye ilaç verdi ve bebeğe zararı yok dedi ama aşı ve antibiyotik üstüste olunca birşey olurmu diye korktum ama olsa vermezdi değil mi

bilmiyorum ya özledim bebeğimin kıpırtılarını yani var tabi ki kıpırdıyo ama önceki gibi sert değil daha yumuşak.. neyse olumlu düşünelim olumlu olsun herşey..

Heran hissetmek istiyoruz bebeğimizi, sakin kaldıklarındada korkuyoruz böyle ama iyidirler kesin

ben daha yaptırmadım canım bakalım ne çıkıcak... şeker yüklemesiyle en kısa zamanda yaptırmam lazım...

Bende bu cumartesi gidicem başka bir doktora bakalım şeker yüklemesi falan yaptıracakmı

çok ii yapmışsın... :lepi:
gelmişken banada uğrasana avrupa hastanesiyle aynı binadayım kaydirigubbakcemile3

Sen Avrupa Hastanesinin binasındamısın gerçekten, biz oraya çok sık geliriz Ailecek ameliyat ve muayeneleri orada oluyoruz ben hariç, annem geçen çarşamba ameliyat oldu orada.

Sen Avrupa Hastanesinin binasındamısın gerçekten, biz oraya çok sık geliriz Ailecek ameliyat ve muayeneleri orada oluyoruz ben hariç, annem geçen çarşamba ameliyat oldu orada.

evet aynı bitişik binadayız erdem plaza var girişleri farklı ama bizim binanın 1.katından hastaneye geçiş var...aynı bina gibiyiz yani...gelicen zaman haber ver beklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…