ben biraz uyucam size iyi sohbetler kızlarr
evet aynı bitişik binadayız erdem plaza var girişleri farklı ama bizim binanın 1.katından hastaneye geçiş var...aynı bina gibiyiz yani...gelicen zaman haber ver beklerim...
günaydın kızlar doktora gidicekler güzel haberlerle gelin inşallah tuba,fikirevi,voles başka kimler vardı bilmiyorum tam geçmişi okuyamadım çok açığım var :))) bende cuma gidicem şeker taraması olucakmış heralde şeker yüklemesini tarama yapmadan yapmazlar dimi kızlar.. bide kan uyuşmazlığı için testmi ne yapıcakmışız
günaydınnn nasılsınız bugün.dr gideceklerden iyi haberlerle gelsin inşallah.
ayrıntılıya girenler aç veya tok olmak farkediyormu birde ayrıntılı sonrası rapor mu veriyorlar.
evet canım kan uyuşmazlığı var ben negatif eşim pozitifGünaydın Zeh a.s.
önce tarama yaparlar sanırım, kan uyuşmazlığımı var sizde....
hoş geldin tansiyonun ne alemde canım nasıl gidiyor? bebişini hissettinmiben geldim bu gün doktora gidecekler kaçta gidiyonuz kızlar.
günaydın. hadi hayırlısı canım güzel haberlerle gelgünaydın kızlar..
bugün 12 de kontrolüm var, kızmı görücem inşaalalh...
sağlıklı sıhatli olduğunun haberi alırsam içim rahatlıycak, inşaallah herşey yolundadır.. ay sabırsızlanıyorum :)))
canım ben ayrıntılıya girmedim ama randevum var perşembeye kağıdımda tok gel yazıyor
günaydınnn nasılsınız bugün.dr gideceklerden iyi haberlerle gelsin inşallah.
ayrıntılıya girenler aç veya tok olmak farkediyormu birde ayrıntılı sonrası rapor mu veriyorlar.
ben geldim bu gün doktora gidecekler kaçta gidiyonuz kızlar.
Iyi aksamlar kizlar
Fikirevi canim hayirli haberlerle gelirsin insallah
fikirevi ile esra ayrıntılıya girecek,tugba ie pofidi dr'a gidecek değil mi? hadi iyi haberlerle gelsinler inş.
günaydın kızlar doktora gidicekler güzel haberlerle gelin inşallah tuba,fikirevi,voles başka kimler vardı bilmiyorum tam geçmişi okuyamadım çok açığım var :))) bende cuma gidicem şeker taraması olucakmış heralde şeker yüklemesini tarama yapmadan yapmazlar dimi kızlar.. bide kan uyuşmazlığı için testmi ne yapıcakmışız
Ben hala hareket hissetmiyorum. Çok çok önceden bir ara bir hafta kadar hissetmiştim. Sanırım başka bir şeydi de ben yanıldım. Doktora sordum bu aralar böyle olurmuş. Bu haftalarda bi hissedersin bi hissetmezsin hatta hiç de hissetmeyebilirsin kokrma dedi.Ben de korkmuyorum şimdi.
bu arada kızlar aşk olsun 3-4 gün giremedim kimse beni puanlamamış unutmuşunuz(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?