2010 Şubat Anneleri

evet aynı bitişik binadayız erdem plaza var girişleri farklı ama bizim binanın 1.katından hastaneye geçiş var...aynı bina gibiyiz yani...gelicen zaman haber ver beklerim...

Cumartesi gelicem kısmet olursa inş. ugrarım bulurum ben seni.

günaydın kızlar doktora gidicekler güzel haberlerle gelin inşallah tuba,fikirevi,voles başka kimler vardı bilmiyorum tam geçmişi okuyamadım çok açığım var :))) bende cuma gidicem şeker taraması olucakmış heralde şeker yüklemesini tarama yapmadan yapmazlar dimi kızlar.. bide kan uyuşmazlığı için testmi ne yapıcakmışız

Günaydın Zeh a.s.
önce tarama yaparlar sanırım, kan uyuşmazlığımı var sizde....

günaydın kızlar..
bugün 12 de kontrolüm var, kızmı görücem inşaalalh...
sağlıklı sıhatli olduğunun haberi alırsam içim rahatlıycak, inşaallah herşey yolundadır.. ay sabırsızlanıyorum :)))

günaydınnn nasılsınız bugün.dr gideceklerden iyi haberlerle gelsin inşallah.

ayrıntılıya girenler aç veya tok olmak farkediyormu birde ayrıntılı sonrası rapor mu veriyorlar.

ayrıntılıya girenler aç veya tok olmak farkediyormu birde ayrıntılı sonrası rapor mu veriyorlar.

canım ben ayrıntılıya girmedim ama randevum var perşembeye kağıdımda tok gel yazıyor

günaydın. hadi hayırlısı canım güzel haberlerle gel

bu arada kızlar aşk olsun 3-4 gün giremedim kimse beni puanlamamış unutmuşunuz (((((

ben çıkıyorum kızlar sağlık ocağına gidip anneme ilaç yazdırıcam sonrada derse gidicem hepinizi öpüyorum gelince görüşürüz

günaydın canım bende bugün giricem kısmetse ayrıntılıya.. saat 5 de randevum... bişey söylemediler bana açlık yada tokluk konusunda... bi arayıp sorarım olmazsa... gerçi fark edeceğini sanmıyorum ama yinede sormakta fayda var...

ben geldim bu gün doktora gidecekler kaçta gidiyonuz kızlar.

ben 5 de gidiyorum canım heyecan o biçim tavan yaptı sorma... kalbim durucak sanki...

Iyi aksamlar kizlar
Fikirevi canim hayirli haberlerle gelirsin insallah

fikirevi ile esra ayrıntılıya girecek,tugba ie pofidi dr'a gidecek değil mi? hadi iyi haberlerle gelsinler inş.

günaydın canlarım
ben ayrıntılıya giremedim
özel doktor gelecekmiş perşembe günü
o yapıyormuş ayrıntılıyı
perşembe saat 4de verdiler randevuyu
şimdi onu bekleyecegiz

canım benim doktorumda hissettiğiniz hareketlerin çoğo direk bebegin degil kesenin içindeki hareketi sonucu oluşan yansımalar dedi
telaşa mahal yok yani
meleklerimiz bizimle şükür

bu arada kızlar aşk olsun 3-4 gün giremedim kimse beni puanlamamış unutmuşunuz (((((

ya canım sorma bir çay bile alamıyorum valla puanlarla :kedi:

kızlar günaydın nasılsınız bizde bugün sağlık ocağına gidip tetonoz aşımızı olduk tek doz yeterliymiş başka olmucam ben,eşimde korkuttu ya yanlış aşı yapmışlarsaymış,bebeğe zararı varmıymış bu erkekler çok evhamlı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…