çok sağol canım ellerine sağlık sanada bi külfet oldu bu iş ama... çok teşekkürler.. opuyorumnanaktan
hem minyon tipliyim hem de ömrüm boyunca hiç yemekle aram iyi olmadı. kilo alamamaktan üzülen biriydim hep kaydirigubbakcemile3 sağolsun bebişim sayesinde kilo aldım :ecrin_bebek:maşallah ozaman canım size.
diyet falan yap dedimi canım.
maşallah canım sanada
sen hiç kilo almamışın miyon tiplimisin canım.
bende 53 le hamile kaldım 20 haftadayım 4 kilo almışım
banada benimki çok geliyor
bende olmadı canım ama bendede göbek deliği ağrısı çok oluyo doktor ayrılıyo geriliyo büyüdükçe normal dedi
yok canım biz ikimiz bilgenle ben bebiş hareketlerini hissetmiyoruzda ondan
inşallah canım benim
günaydın kızlar nasılsınız, mydarling doğum günün kutlu olsun canım...
voles pofidi tuğba gözünüz aydın doktor kontrolleriniz iyi çıkmış çok sevindim adınızaa
voles buluşma resimleriniz çok şekerr sende baya büyütmüşün göbüşü tam kız göbüşü
yanındakiler kimlerdi tanıyamadım siyahlı zeynepmi
herkes iyimi
kızzzlarrr fotolarrrr çokkkkk cüzellllllll maşaallah size
voles pofidi tuğba gözünüz aydın doktor kontrolleriniz iyi çıkmış çok sevindim adınızaa
voles buluşma resimleriniz çok şekerr sende baya büyütmüşün göbüşü tam kız göbüşü
yanındakiler kimlerdi tanıyamadım siyahlı zeynepmi
herkes iyimi
herkese günaydın geçmişi okuyup öyle yazayım dedim olmadı esra tuğba ve pofidi maşallah bebişlerinize artık sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelsin
ah ahhhh kızlar... ben de yanınızda olmak isterdim ama işe gidip gelirken o kadar yoruluyorum ki ölü gibi yatıyorum akşam ve haftasonları.. hergün ankaraya gidiyorum resmen.. 4,5 saat gidiş geliş yolum sürüyor.. napalım devlete kapağı attık ya sabredecez biraz bakalım..
ayrıntılıya giren arkadaşlar gözünüz aydın.. maşallah hepiniz iyi haberlerle gelmişsiniz.. allah bozmasın böyle devam ederiz inş..
selda için iyi dileklerinizi gördüm ama sorunun ne olduğunu okuyamadım çok fazla takip edemiyorum artık maalesef :sinifsinif:
nesi var seldanın???
herkese günaydın geçmişi okuyup öyle yazayım dedim olmadı esra tuğba ve pofidi maşallah bebişlerinize artık sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelsin
iyiz tatlım çok şükür sağolfatosum iyiyim canım sen nasılsınn :)bebiş nasıll Allaha emanet olun a.s.
hadi canım ii haberlerle gelben karnımı doyurayım sonrada hastane yolları görünüyor bana öptük sizleri
bizim daha hiç oynamadıValla bugün bendede hiç hareket yok arada tık tık olyoda o mu bilmem normalde benimki kıpırkıpır maşallah ama bugün yok bişi
amin canım :Saruboceq:
iyiz tatlım çok şükür sağol
hadi canım ii haberlerle gel
bizim daha hiç oynamadı
canım bende tebrik ettim seni ama görmedin galiba herkese cvp verdin bana vermedin
hosgeldın cnmmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim s a t 24 mayıs
hakıkaten ya cok tatlı cıkmıssınız masallah ay benım gobısımde boyledemek aynı hızda buyuyo gobıslermaşallah kızlar çok güzel ,çok hoşmuş resimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?