2010 Şubat Anneleri

fatosum iyiyim canım sen nasılsınn :)bebiş nasıll Allaha emanet olun a.s.

ben karnımı doyurayım sonrada hastane yolları görünüyor bana öptük sizleri

hem minyon tipliyim hem de ömrüm boyunca hiç yemekle aram iyi olmadı. kilo alamamaktan üzülen biriydim hep kaydirigubbakcemile3 sağolsun bebişim sayesinde kilo aldım :ecrin_bebek:
bende olmadı canım ama bendede göbek deliği ağrısı çok oluyo doktor ayrılıyo geriliyo büyüdükçe normal dedi

benim de göbeğim ağrıyor, hem de çok fena oluyor.

ee nasılsınız bakalım kızlar? hihoyyyt

yok canım biz ikimiz bilgenle ben bebiş hareketlerini hissetmiyoruzda ondan

inşallah canım benim

Valla bugün bendede hiç hareket yok arada tık tık olyoda o mu bilmem normalde benimki kıpırkıpır maşallah ama bugün yok bişi

günaydın kızlar nasılsınız, mydarling doğum günün kutlu olsun canım...

günaydın canım.. biz iyiyiz sen nasılsın...

çok sağol canım:)) bir daha bu hırkayı giymem ne kadar şişman çıkmışım resimlerde... klava: evet canım siyahlı zeynep, maviş olanda burcu...

kızzzlarrr fotolarrrr çokkkkk cüzellllllll maşaallah size

sağol canım çok teşekkürler... opuyorumnanaktan

sağol canım darısı başına:teytey:

kızlar buluşmadan resimler...

ah ahhhh kızlar... ben de yanınızda olmak isterdim ama işe gidip gelirken o kadar yoruluyorum ki ölü gibi yatıyorum akşam ve haftasonları.. hergün ankaraya gidiyorum resmen.. 4,5 saat gidiş geliş yolum sürüyor.. napalım devlete kapağı attık ya sabredecez biraz bakalım..

ayrıntılıya giren arkadaşlar gözünüz aydın.. maşallah hepiniz iyi haberlerle gelmişsiniz.. allah bozmasın böyle devam ederiz inş..

selda için iyi dileklerinizi gördüm ama sorunun ne olduğunu okuyamadım çok fazla takip edemiyorum artık maalesef :sinifsinif:
nesi var seldanın???

herkese günaydın geçmişi okuyup öyle yazayım dedim olmadı esra tuğba ve pofidi maşallah bebişlerinize artık sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelsin

canım bi dahaki buluşmaya inşallah 2 saatini ayırırsın arkladaşlarına yorgunda olsan.. :kedi: canım seldanın ayrıntılı usg de bebeğin kalb,inde sorun görmüşler.. alınması gerek demişler ama henüz belli değil... yarın dr.lar toplanıcak ona göre karar verilecek...

herkese günaydın geçmişi okuyup öyle yazayım dedim olmadı esra tuğba ve pofidi maşallah bebişlerinize artık sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerde gelsin

amin canım inşallahhhhhh dört gözle yollarını bekliyoruz miniklerimizin... hayırlısıyla gelsinler inşallah...

fatosum iyiyim canım sen nasılsınn :)bebiş nasıll Allaha emanet olun a.s.
iyiz tatlım çok şükür sağol
ben karnımı doyurayım sonrada hastane yolları görünüyor bana öptük sizleri
hadi canım ii haberlerle gel
Valla bugün bendede hiç hareket yok arada tık tık olyoda o mu bilmem normalde benimki kıpırkıpır maşallah ama bugün yok bişi
bizim daha hiç oynamadı
amin canım :Saruboceq:

canım bende tebrik ettim seni ama görmedin galiba herkese cvp verdin bana vermedin

iyiz tatlım çok şükür sağol

hadi canım ii haberlerle gel

bizim daha hiç oynamadı

canım bende tebrik ettim seni ama görmedin galiba herkese cvp verdin bana vermedin

ay canım sayfalar hızlı ilerliyor ya göremedim
kusura bakma sağol canım
inşallah seninde güzel haberlerini duyarız zaten gidince görürsün nasıl gezindiğini
sıpanınkaydirigubbakcemile3 hiç canını sıkma harektlerini 6. ayın sonunda hissedenler var
kaç kişiden duydum:1hug:

Slm kızlar bizde yenı geldık bugün ikinci doz tetonoz aşımı oldum şeker yüklememmi yaptırdım sonucu yarın alacam umarım birşey çıkmaz çok şükür benım bitti test işleri artık bebbişi beklıyecez hayırlısıyla darısı size inş.
Geçmiş okuyamamdım dahada artmadan başlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…