benım kız hareketlendı sanırım karnımın ıcı pıtır pıtır oldu :asigim:
MAŞALLAH CNM BEBİŞİNE BİKAÇHAFTA SONRA HAREKETLERİ OKADAR BELİRGİNLEŞİYORKI BENIMKI GECE UYKUDAN SIÇRATIYO ÖLE BİR VURUYORKI NEYE UGRADIGIMI ŞAŞIRIYORUMcokacimcoook
YHA KIZLAR EYLÜL ANNELERİNİN DOGUM HİKAYELERİNİ OKURKEN BİŞİ FARKETTİM NORMAL DOGUM YAPAN OKADAR AZKI HEPSİ SON DAKIKAYA KADAR NORMALKEN BİRDEN DOKTOR SEZERYAN DEMİŞ ÇOGUNLUK SEZERYAN BANA ÇOK GARİP GELDI YANI BENDE NORMAL DOGUM İSTİYORUM AMA DEMEKKI SON DAKIKAYA KADAR BELLI OLMUYOR HERİKİSİNEDE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ SANIRIM
YHA KIZLAR EYLÜL ANNELERİNİN DOGUM HİKAYELERİNİ OKURKEN BİŞİ FARKETTİM NORMAL DOGUM YAPAN OKADAR AZKI HEPSİ SON DAKIKAYA KADAR NORMALKEN BİRDEN DOKTOR SEZERYAN DEMİŞ ÇOGUNLUK SEZERYAN BANA ÇOK GARİP GELDI YANI BENDE NORMAL DOGUM İSTİYORUM AMA DEMEKKI SON DAKIKAYA KADAR BELLI OLMUYOR HERİKİSİNEDE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ SANIRIM
bende normal ıstıyorum eger bı aksılık cıkmazsa keyfı olarak sezeryan yaptırmayı dusunmuyorum
Bende epİdurla normal yada epİdural sezaryan dÜŞÜnÜyorum aksİlİk Çıkmazsaa İnŞallahh
evet canım benım gorumcemıde 5 gun hastanede beklettıler normal dogurtacaz dıye en son bebegın kalp atsları zayıfladı sonra szeryan yapmak zorunda kaldılar o kadar cektıgı acı yanına kar kaldı barı norma dogurtabılselerdı bu sezeryanı yasaklmaları kotu oldu cok acı cektırıyorlar bazen
bende epidurla normal yada epidural sezaryan düşünüyorum aksilik çıkmazsaa inşallahh
hosgeldın cnm
hakıkaten ya cok tatlı cıkmıssınız masallah ay benım gobısımde boyledemek aynı hızda buyuyo gobısler
gunaydın kızlarrr
anam resımler eklenmıs zemuszemus
Herkese marhaba arkadaşlar. Bebişini görenlerin gözleri aydın. Darısı görmeyenlerin başına...
Mydarling canım nica mutlu yıllara sevdiklerinle inşallah.
Kızlar fotolar çok güzel ama bağışlayın kim kimdir yazarsanız. Ben ayıramadım da
kızlar resimlerinizi gördüm öncelikle hepinize tütütü maşallah çok tatlı çıkmışsınız maşallah
mydarling doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere
dr a giden bebişlerinin iyi haberlerini alan bütün arkadaşlara gözünüz aydın, darısı pzt benim başıma
zeynepçim epiduralde evet sancı hissetmiyorsun ama yakın zamanda olan bir arkadaşımın anlattığına göre sancı ya da kasılma geldiği zaman karında baskı hissediyormuşsun, bir de ıkınmanın tekniği var bir videoda izledim derin nefes alıp çeneni göğsüne doğru bastırdığın zaman ister istemez ıkınma refleksine giriliyor.. haftaya doğum kursuna başlıcam ordaki hemşirelere de sorucam o zaman daha ayrıntılı yazarım
evet kızlar ya izliyorum yotuptan bebek dogum videolari da turkiyede hep sezeryan baslamis yurt dislarda hep normal ne oluyo buraya ya herkez kolaya mi kaciyo doktorlar miletle oynuyomu
tabiki aynıdır canım haftalar birbirine çok yakın... Allahın izniylede patır patır arka arkaya doğururuz:)))
ekledim canım ne kötü çıkmışım ben ya hiç beğenmedim kendimi...
sağol canım... sarılı ben, siyahlı zeynep, mavilide burcu....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan çok sağol canım.. inşallah sende güzel haberlerle geliceksin canım....
canım bende aynı şeyi ağustos annelerinde farkettim... 50 doğumdan 3-4 tanesi normal gerisi sezeryanm olmuş... ki bi çoğu normal istiyodu... arkadaşım vardı o topikte o yüzden yakından takip ediyodum onlarıda... hayırlısını versin Allah hakkımızda....
evet ablam yurt dışında 2 ay oldu dogum yaptı normal ama sankı orasıda normal olsun diye fazla riske atıyor gibi geldı bana ablamın 42 haftada dogum yapabildi bunun bi ortası yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?