2010 Şubat Anneleri

benım kız hareketlendı sanırım karnımın ıcı pıtır pıtır oldu :asigim:

MAŞALLAH CNM BEBİŞİNE BİKAÇHAFTA SONRA HAREKETLERİ OKADAR BELİRGİNLEŞİYORKI BENIMKI GECE UYKUDAN SIÇRATIYO ÖLE BİR VURUYORKI NEYE UGRADIGIMI ŞAŞIRIYORUMcokacimcoook

YHA KIZLAR EYLÜL ANNELERİNİN DOGUM HİKAYELERİNİ OKURKEN BİŞİ FARKETTİM NORMAL DOGUM YAPAN OKADAR AZKI HEPSİ SON DAKIKAYA KADAR NORMALKEN BİRDEN DOKTOR SEZERYAN DEMİŞ ÇOGUNLUK SEZERYAN BANA ÇOK GARİP GELDI YANI BENDE NORMAL DOGUM İSTİYORUM AMA DEMEKKI SON DAKIKAYA KADAR BELLI OLMUYOR HERİKİSİNEDE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ SANIRIM

MAŞALLAH CNM BEBİŞİNE BİKAÇHAFTA SONRA HAREKETLERİ OKADAR BELİRGİNLEŞİYORKI BENIMKI GECE UYKUDAN SIÇRATIYO ÖLE BİR VURUYORKI NEYE UGRADIGIMI ŞAŞIRIYORUMcokacimcoook

daha yenı mınık pıtırtılar hıssedıyorum gece uykumun arasında da sagdan sola donerken sersem sepet bısıler hıssettım ama ruyamıydı gercekmıydı bılmıyorum :teytey:

bende normal ıstıyorum eger bı aksılık cıkmazsa keyfı olarak sezeryan yaptırmayı dusunmuyorum

24.haftadan sonra daha net hıssedılıyomuŞ kızlar korkmayın bır yerde okumuŞtum kaslar gÜÇlendıkÇe o kadar tekmelıyolar yanıııı

evet canım benım gorumcemıde 5 gun hastanede beklettıler normal dogurtacaz dıye en son bebegın kalp atsları zayıfladı sonra szeryan yapmak zorunda kaldılar o kadar cektıgı acı yanına kar kaldı barı norma dogurtabılselerdı bu sezeryanı yasaklmaları kotu oldu cok acı cektırıyorlar bazen

Bende epıdurla normal yada epıdural sezaryan dÜŞÜnÜyorum aksılık Çıkmazsaa ınŞallahh

Bende epİdurla normal yada epİdural sezaryan dÜŞÜnÜyorum aksİlİk Çıkmazsaa İnŞallahh

epıdural da acı hıssetmeden nasıl ıkınıyosun kı? hanı normal dogumda sancı gelıyor o an refleks olarak ıkınıyosun mesela. ama hıc bı acı sancı hıssetmezken nasıl ıkınabılırsın kı? garıp gelıyor bana CADIARZU

ELBETTE BİR SORUN OLDUGUNDA SEZERYAN OLMALI AMA ÇOGU DOKTOR GEREK OLMADIGI HALDE SEZERYAN YAPIYOR BU ARADA SEZERYAN YASAKLANDIMI:1shok:

evet kızlar ya izliyorum yotuptan bebek dogum videolari da turkiyede hep sezeryan baslamis yurt dislarda hep normal ne oluyo buraya ya herkez kolaya mi kaciyo doktorlar miletle oynuyomu

hosgeldın cnm

hakıkaten ya cok tatlı cıkmıssınız masallah ay benım gobısımde boyledemek aynı hızda buyuyo gobısler

tabiki aynıdır canım haftalar birbirine çok yakın... Allahın izniylede patır patır arka arkaya doğururuz:)))

gunaydın kızlarrr
anam resımler eklenmıs zemuszemus

ekledim canım ne kötü çıkmışım ben ya hiç beğenmedim kendimi...

sağol canım... sarılı ben, siyahlı zeynep, mavilide burcu....

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan çok sağol canım.. inşallah sende güzel haberlerle geliceksin canım....

canım bende aynı şeyi ağustos annelerinde farkettim... 50 doğumdan 3-4 tanesi normal gerisi sezeryanm olmuş... ki bi çoğu normal istiyodu... arkadaşım vardı o topikte o yüzden yakından takip ediyodum onlarıda... hayırlısını versin Allah hakkımızda....

sağolun kızlar ben çok korunuyorum ama bir yerden buldu beni, ateşim düştü ama bütün eklemlerim ağrıyor zor yemek yaptım

valla ben dr u zorlıcam normal için ama o anki durum ne gösterir bilmiyorum. bende zaten kilo var bu göbekle sezaryen olursam toparlanamam diyorum ama işin şakası bu tabii sağlıklı sıhhatli doğsun da..

zeynepçim epiduralde evet sancı hissetmiyorsun ama yakın zamanda olan bir arkadaşımın anlattığına göre sancı ya da kasılma geldiği zaman karında baskı hissediyormuşsun, bir de ıkınmanın tekniği var bir videoda izledim derin nefes alıp çeneni göğsüne doğru bastırdığın zaman ister istemez ıkınma refleksine giriliyor.. haftaya doğum kursuna başlıcam ordaki hemşirelere de sorucam o zaman daha ayrıntılı yazarım

hımmm anladım canım CADIARZU

evet kızlar ya izliyorum yotuptan bebek dogum videolari da turkiyede hep sezeryan baslamis yurt dislarda hep normal ne oluyo buraya ya herkez kolaya mi kaciyo doktorlar miletle oynuyomu

evet ablam yurt dışında 2 ay oldu dogum yaptı normal ama sankı orasıda normal olsun diye fazla riske atıyor gibi geldı bana ablamın 42 haftada dogum yapabildi bunun bi ortası yok galiba

aynen canım walla mirmirmirmir

evet ablam yurt dışında 2 ay oldu dogum yaptı normal ama sankı orasıda normal olsun diye fazla riske atıyor gibi geldı bana ablamın 42 haftada dogum yapabildi bunun bi ortası yok galiba

sagsaglım kucagıma alıcaksam sezeryan da yaptırırım kendı ıstegımle tabıkı benden once onemlı olan onun ıyı olması...
bunun ortası yok dogru soyluyosun... benım cevremde de var son ana kadar sezeryana alınmayıp saatlerce acı ceken ınsanlar...

haberlerı ızlıyorum su an ankarada ılkogretım okulunda domuz grıbı vırusu gorulmus 4 cocukta :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…