2010 Şubat Anneleri

ya hep 10 kilo 8 kilo nasıl aldınız yaaa.....))) ben daha dün akşamda çok bulantım vardı geçen kontrolümde yine hiç kilo almamışım ama bebek normal seyrinde şükür.................ben halen etten ve sarımsaktan tiksiniyorum

ayy seninki uzun sürmüş bende hiç geçmiyecek sanıyordum ama çok şükür geçti.tavuk eti bende halen tam yiyemiyorum ama balık ve kırmızı ete başladım onlardan kilo almıyoruz zaten ekmek yemekten ve kek falan abur cubur yiyorum ben birde akşamları bal yiyorum galiba oda kilo yapıyor bana.

sorma hayatım ben 17. haftaya kadar mahfoldum aşırı bulantım vardı çok kusuyodum benim zaten bide bekarlıktan beri gastritim vardı ama şiddetli seyrederdi hep sanırım ondançok zor atlattım :sinifsinif:

Serapcım doğum günün kutlu olsun, facede kutlamıştım ama olsun....

MYDARLİNG nice mutlu yıllara canım inş...hayırlı olsun yeni yaşın

SAĞOL CANIM ÇOK TEŞEKKÜRLER İYİKİ VARSINIZZ

ayrıntılıyı bende renkli sanıyodum ama siyah beyazdı benim minik durumun yüzünü yinede tam gördüm böle yan yatmıştı yanakları tombiş dudaklarıda böle öne doğru büzmüş aayy çok tatlıydı ya aa dopktor amcası hiç böle dudak pozisyonu çekmedim dedi ...galiba benimki parmak emiyo baş parmak hep havada diğerlerini yoruldukça açıp kapıyo benim fıstık

DÜn doktorumla konuŞtukta o dedı burda zaten 4 boyutluya gırıyosun ben gerek gÖrdÜĞÜm hastalarımı gÖnderıyorum dedı ama sen bılırsın gır veya gırme dıyemem herŞeyın gayet ıyı gıdıyo dedı ama ben yınede bı araŞtırcam

arkadaşlar ben çizelgemi yaptım ama haftam yani 20+3 üm çıkmadı nasıl yapcam ....yardım lütfen

günaydınnn canlarra.s.
voles,pofidi ve tuğba gözünüz aydın maşaallah bebişlere ve tatlı annelerine:)
mydarling doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar geçirirsin inşaallahopuyorumnanaktan

günaydınn ne güzel haberler var masallah doremi,voles,tuğba canlarım gözünüz aydın cokkkkkk sevındım masallah bebişlerinize bu arada mydarling dogum günün kutlu olsun tatlım

maşallah kızımıza esra annesini hiç üzmüyor.

ohh buda bitti bi aşamayı daha geçti ayrıntılıya girenler. benimkide bugün inşallah hepimiz iyi haberler alırız.
hadi canım ii haberler verme sıarası sende tatlım ii haberlerle gel
gözün aydın kuşum maşşallah kuzuna
gözün aydın tuğbacım
canım günaydın doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşun canım
pofidicim senın de gözün aydın canım masallah bebişiine

slm canım nasılsın hareket varmı

canım garip seyler oldu karnımda ama oğluşummydu degilmiydi bilmiyom sende var mı bişey

Canım benimde bulantılar geçeli daha 2 hafta oldu o da tam anlamıyla geçmedi sarımsak biber dolması ve tavuk aşırı midemi bulandıran şeylerdi şimdi iyiy sayılırım geçicek merak etme
pofidi ve tuğba gözünüz aydın canım. Sağlıkla kucağınıza alın .

Mydarling nice mutlu senelere

sağol canım hep beraber inşallah

pofidicim senın de gözün aydın canım masallah bebişiine

evet canım işallah tamamen geçcek....hamileliğin bu kadar zor olduğunu hiç tahmin etmedim:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…