Kızlar bugÜn benİm doĞum gÜnÜm....
niye canım... bende 1 resim var zaten ondada feci çıkmışım pek koymak içimden gelmiyo... :kedi:
ya hep 10 kilo 8 kilo nasıl aldınız yaaa.....))) ben daha dün akşamda çok bulantım vardı geçen kontrolümde yine hiç kilo almamışım ama bebek normal seyrinde şükür.................ben halen etten ve sarımsaktan tiksiniyorum
ayy seninki uzun sürmüş bende hiç geçmiyecek sanıyordum ama çok şükür geçti.tavuk eti bende halen tam yiyemiyorum ama balık ve kırmızı ete başladım onlardan kilo almıyoruz zaten ekmek yemekten ve kek falan abur cubur yiyorum ben birde akşamları bal yiyorum galiba oda kilo yapıyor bana.
MYDARLİNG nice mutlu yıllara canım inş...hayırlı olsun yeni yaşın
amin canım sağol.. en kısa zamanda onuda yaptırıp sonuçları faxlamam lazım dr.a ama işten bu ara çok izin almış oluyorum onun için rahatsızım biraz... bişey dedikleri yok ama ben rahatsız oluyorum...
maşallah listemize 41 kere maşallah süphanallah... Allahım nazarlardan koru sen listemizdeki tüm bebekleri ve annelerini...
canımmmmmmmmm nice nice senelere.... seneye miniğinle kutlamayı nasip etsin Rabbim inşallahhhh...iyiki doğdunnnnnnn Serapppppppp iyiki doğdun Serapppppppppp iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun Serappppppppp... canım iyiki doğdun ve iyiki tanıdım seni... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ÇOK SAĞOL ESRACIMM İNŞALLAH SENEYE BEBEĞİM VE SİZLERLE OLURUZ YİNE
DUYGULAR KARŞILIKLI EMİN OLABİLİRSİN İYİKİ VARSINIZ ÇOK MUTLU OLDUMM
evet canım 4 boyutluda bebeği renkli gösteriyo ama ayrıntılıda siyah beyaz usg de bide her yerine yakınlaşıyo eviriyo çeviriyo falan ayak kemikleri el kemikleri her şeyini görüyo...
SAAT 2 de randevum 1 de çıkıcam işte bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim size.
Dün Dr a gidip bize güzel haberlerle gelenler hepinizin gözü aydın maşallah bebişlerimize topiğin iyi haberler duymaya ihtiyacı vardı inşallah yarınsa SELDA DAN İYİ HABERİNİ ALACAĞIZ.AMİNNNNNNNNN inşallah canım ağzın bal yesin dualarım onunla hep aklımda inşallah güzel haberlerle gelicek...
serapcım doğum günün kutlu olsun, facede kutlamıştım ama olsun....
hadi canım ii haberler verme sıarası sende tatlım ii haberlerle gelmaşallah kızımıza esra annesini hiç üzmüyor.
ohh buda bitti bi aşamayı daha geçti ayrıntılıya girenler. benimkide bugün inşallah hepimiz iyi haberler alırız.
gözün aydın kuşum maşşallah kuzunagünaydın kızlara.s.
dün kızımı gördüm 29 cm 550 gr olmuş
sol elini olduğu gibi ağzına sokmuş bacaklarını caprazlamış oturuyodu
çok komikti sonra arkasını döndü tepiklere basladı
çok şükür herseyi normalmiş hersey yolundaymış
yüz hatları netleşmiş
fakat doktor kilomu fazla buldu 75 kilo olmuşum
1 aydan bu yana 4 kilo almışım azarı yedim:kedi:63 kiloyla hamile kalmıştım
hamur işi talılar abur cubur yok ekmeği olabildiğince azalt dedi
haftaya seker yüklemem var inşallah bi sorun çıkmaz bu günde tek doz tetanoz aşısı olacağım
gözün aydın tuğbacımyok anacım benim işim bitmez merak etmişsinizdir hemen anlatayım
öncelikle Allahıma bin şükür bebişim gayet sağlıklıymış dr gelişimi çok iyi dedi 536 gr olmuş boyunu tam hesaplayamadı tahminen attı biraz 17 cm falan dedi suyumda iyiymiş bebeğin kalp atışlarıda gayet iyi fiziksel olarak problem yok dedi ve sıkı durun OĞLUŞUM oluyor hihoyyyt hihoyyyt dr amcamız 100de 100 dedi alışveriş yapabilirsiniz diyor babamızda gördü kesin yani
bana gelince 70 kilo olmuşum yani 1ayda 3.5 kilo almışım drum kızdı bu hızla gidersen 25 kilo falan alırsın diyor ekmek ,hamurişi,tatlı,pilav,makarna,şeker,çukulata,cips vs. hepsi yasak yemek ye ve sınırsız meyve ye karnın acıkınca dedi bir dahaki randevumuz 1 ay sonra ozamana geldiğinde 1kilo bile almamış ol dedi yasakkelime bu hafta içinde hastaneye gidip şeker yüklemesi ve kan uyuşmazlığı için tahlil yaptıracağım bizden haberler bu kadar :sm_cool: :sm_cool:
canım günaydın doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşun canımGÜnaydın kızlar volescİm ve pofİdİcİm gÖzÜnÜz aydın Çok sevİndİn atlattınız hayırlısıyla darısı hepİmİzİn baŞına İnŞallah valla kİlolarla baŞımız dertte olucak sanırımm
pofidicim senın de gözün aydın canım masallah bebişiine
Canım benimde bulantılar geçeli daha 2 hafta oldu o da tam anlamıyla geçmedi sarımsak biber dolması ve tavuk aşırı midemi bulandıran şeylerdi şimdi iyiy sayılırım geçicek merak etmeya hep 10 kilo 8 kilo nasıl aldınız yaaa.....))) ben daha dün akşamda çok bulantım vardı geçen kontrolümde yine hiç kilo almamışım ama bebek normal seyrinde şükür.................ben halen etten ve sarımsaktan tiksiniyorum
günaydınnn canlarra.s.
voles,pofidi ve tuğba gözünüz aydın maşaallah bebişlere ve tatlı annelerine:)
mydarling doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar geçirirsin inşaallahopuyorumnanaktan
pofidicim senın de gözün aydın canım masallah bebişiine
hadi canım ii haberler verme sıarası sende tatlım ii haberlerle gel
gözün aydın kuşum maşşallah kuzuna
gözün aydın tuğbacım
canım günaydın doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşun canım
sağol tatlım hep beraber nice yıllara inşallah çok öptümm
slm canım nasılsın hareket varmı
günaydınnn canlarra.s.
voles,pofidi ve tuğba gözünüz aydın maşaallah bebişlere ve tatlı annelerine:)
Canım benimde bulantılar geçeli daha 2 hafta oldu o da tam anlamıyla geçmedi sarımsak biber dolması ve tavuk aşırı midemi bulandıran şeylerdi şimdi iyiy sayılırım geçicek merak etme
pofidi ve tuğba gözünüz aydın canım. Sağlıkla kucağınıza alın .
Mydarling nice mutlu senelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?