2010 Şubat Anneleri

camdankalp hiç sorma bu gün hem işim yok hem de midem bulanmaya başladı kafa dagıtmak için boş boş oturmak yerine sizlerin yanına geleyim dedim bende pek gelemiyorum gelsem de ancak okuyabiliyorum yazamıyorum ne olur darılmayın ve böyle olunca da güncel haberlerden bihaber kalıyorum mesela topicimizde iki tane ikizimiz vardı ne olur darılmasınlar bana ben birini biliyodum ikinciyi ögrenemedim o bilgiğiminde kim oludugunu unuttum yaa çok canım sıkılıyo böyle kopuk kopuk olunce (((((

maşallah maşallah kızlar ne bereketli topiğimiz var 59 tane hamişimiz mi var şimdi allah arttırsın ne güzel yaa 2010 daha baştan bereketli bi yıl olucak galiba nüfus açısından:))))))) bu arada herkese günaydın gününüz güzel olsun.. sıkıntısız.. (inş. benimde)

amin bebeg amin inş sizlerde o listede isimlerinizi görürsünüz
cnm sorması ayıp 6 da nasıl uyanıyosun gün içinde yoksa uyuyomusun tekrardan ben bu gün sabah işe geç bile kaldım normalde 7 :45 te kalkıyorum ama bu gün kalkamadım 8 :10 da zor kalktım ve hala üstümde bir halsizlik güçsüzlük var dün gece 10 da yattım ondan önce ki gece 9 :30 da ya ni erken de yatıyorum ama kalkamıyorum bir türlü oooooooffffffffffff

Günaydın benden de herkese. Ben de yarım saattir geçmiş okuyordum. Güzel bir gün diliyorum.

kızlar ya göbüşleriniz ne durumda benimki aldı başını gidiyo korkuyorum ocak annelerinde bi kız 13 haftalık bebeğimi karnımdaki ödem yüzünden aldılar ense kalınlığı da vardı falan yazmış bi korktum ta benimde böyle büyüyünce karnım.. kilo almadım ama karnım büyüyoda büyüyo.. rahatsızda ediyo beni taş gibi...4 aylık gibiyim şimdiden normal mi ya salı günü dr gidicem korkuyorum valla ..

aklina kotu seyler getirme cnm ins hersey yolunda gider..benimde karnim tas gibi cok belirgin dgil ama bir yuvarlaklik var, normalde biraz gobekliyim zaten ama simdi tas gibi olunca belli oluyo..

haftanın son gününden herkese günaydınlar
tabiki küçük bebişlere de öpücükler
dün gece hepimize dua ettim
kendinize iyi bakın kıslara.s.

çok güzel bir duygu değilmi allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin......

Allah tüm istyenlere hamiş olmayı tüm hamişlere de hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin ben daha 6 haftalık hamişim inşallah şubatta anne olacam

gezgor hoşgeldin, hayırlı olsun cnm, Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip eder inşallah

Ben de üç hafta sonra gideceğim tekrar doktora. Beklemek çok zor geliyor...

Evet tatlım. Umarım hepimiz iyi haberler alırız. Bizim bebiş biraz süpriz olduğu için ve de ben hamile olduğumu bilmediğim için bir kez ağrı kesici bir kez de başka bir hap içmiştim.En çokda bundan korkuyorum.

kızlar bebekleriniz için isim düşündünüz mü yani kız olursa ne erkek olursa ne koymayı planlıyosunuz isim işi çok zor biliyosunuz bu gün begendiğiniz ismi 1 ay sonra begenmiyorsunuz ben şimdiden araştırmaya başladım ama bişe bulamıyorum hamiş kalmadan önce begendiğim kesin bu olacak dediğim ismimler şuan pekte hoşuma gitmiyo açıkcası

yeni hamişimiz var galiba tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin inş

Günaydın kızlar, cumanız mübarek olsun

aramıza yeni gelenler var maşallah sayımız 59 olmuş,

arkeos, jazmin hoşgeldiniz, inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucaklarsınız,

kızlar geçmişi okumak epey vaktimi aldı tek tek yazamıycam kusura bakmayım, hepinizi öpüyorum, bulantısız ağrısız sancısız mutlu bir gün geçirirsiniz inşallah,

benim de geceden beri bulantım var gerçi çok aşırı değil ama yinede halsizlik yaptı bugün de dışarı çıkmam lazımdı ne yapacağım bilmiyorum, inşallah o zamana kadar geçer

Günaydın tatlım.Sana da hayırlı cumalar... Kızlar benim bulantım falan yok. Bu garip mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…