2010 Şubat Anneleri

arkadaşlar drum bugün çağırdı apartopar gittik kalp atışlarını görmek için kalbini gördük pıt pıt atıyor.allahım sana şükürler olsun 1boş 2 kimyasal gebelikten ve1 buçuk yıldan sonra sonra

selamunaleykum kıslar bende subat annesı olcam ınsallah bebısımız 8+4 gunluk Allah'ım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın :CüvCüv:

aman da aman.. bu melek bu anneyi çok mu bekletmiş..
6055, sana diyim.. ben benimkini doğduğu zaman, poposuna poposuna şaplak manyağı yapıcam.. hesabını verecek :) sen de yap.. tbi kıyabilirsek :)

selamunaleykum kıslar bende subat annesı olcam ınsallah bebısımız 8+4 gunluk Allah'ım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın :CüvCüv:

hayırlı olsun inşallah...

kızlar, her ikiniz de hoşgeldiniz... inşallah hayırlısıyla kucaklarımızda görürüz meleklerimizi hepbirlikte..
darısı tüm isteyenlere...

slm kizlar ben geldim gerci uzun zamandir burdayim da gecmisi okumaktan anca yazabildim :)

ben suanda sadece elevit kullaniyorum, hamile kalmadan 1 ay once baslamistim. en son gittigime druma sordum elevitteki folic asit yeterli mi diye bakti ve yeterli dedi..ekstra bir ilac almana gerek yok dedi..ama cogunuz folic asid kullaniyorsunuz heralde..

birde benim bildigim kadariyla demir ilaci hamilelikte tek basina tavsiye edilmiyor. kabiz sorunu hamileligin en buyuk sorunlarindan birisi demir hapinin da en buyuk yan etkisi kabiz yapmasi zaten..bir kac websiteden okumustum drunuz onermeden demir hapi kullanmayin diye..

kızlar gelecek ay bızde gobıslerımızın resımlerını koyalım kaydirigubbakcemile3

ah canım.. ne büyük sorun bu kabızlık bi bilsen..
doktor verdi elbette demir hapını, öyle kötü kokuyorki... bir de kabızlık ve şişkinlik yapıyor... kilo da aldırıyor.
ama ne yapalım... lazımmış, kullanıyoruz.

kızlar gelecek ay bızde gobıslerımızın resımlerını koyalım kaydirigubbakcemile3

oluurrr :)

kizlar hamis listesine baktimda beyazgelincik bebegin hareketlerini gormus, bu kadar erken mumkun mu mumkunse niye bana drum birsey demedi (

zaten bu defa da sinir oldum pis rus kadin :jeyyar: hic doya doya bakamadim..benim bu ultrason drlarindan yana sansim yok

aaaaaaaaaaaaaaaaa bak şimdi yaa :)
defolmak ne demek teyzoşumuz...
gitmeee... gitme ki, bizim ilk gebeliklerimiz malum, tecrübelerinden faydalanalım. yerimseniben

amanda aman bu teyzoş yesin o göbişlerdeki mercimekleri opuyorumnanaktan yardımcı olabildiğim konularda tabiki bilgilerimi ve tecrübelerimi paylaşırım.. saol canım opuyorumnanaktan

canım aşkolsun nasıl söz o öyle duymamış olalım, biz seni sohbetini seviyoruz ve bizi bırakayım deme sakın

saol fifacım.. duymamış olun siz en iyisi.. öyle bi anlık bişeyle yazılmış bi söz :)) öptüm cnım.. bende sizin sohbetinizi ve sizi seviyorum ki burdayım cnım... opuyorumnanaktan

Hayırlı kandiller arkadaşlar, Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin , rabbim çocuğu olmayanlarıda en kısa zamanda sevindirsin inşalllah ......

amiiiiiiiiiiinnnnnnn cnmm... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: opuyorumnanaktan

sağolun kızlar rahatladım valla sağolsun bir grup daha var takip ettiğim onlarda çok moral verdi
hepinize hayırlı kandiller yarın görüşmek üzere

fikirevi sen bu topiğe mi geldin kız.. nasılda gözümden kaçtı.. hadi bakalım hayırlı olsun.. şubat topiği bebeğine ve sana şans getirsin cnım.. inşallah bende arkandan takip eder de böyle topiklere transfer olabilirim...(diğer topikten biliyorum seni.. bende halaa ordayım malesef rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada..

allahım herkese nasip eder inşallah

amiiiinnn cnm.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: opuyorumnanaktan

ozaman bol bol kayisi ye cnm faydasi oluyor baya

aynen daisy... ben sadece kuru kayısının faydasını görebilmiştim hamileyken.. kuru kayısı ama arkasından mutlaka su... doğal yoldan kabızlığa çare.. yerimseniben

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklar...

yaren h cnm ne zamandır aklımda liste için tşk ederiz ellerine emeğine sağlık:)

rica ederim şekerim ne demek. hamişler arttıkça, keseler, kalp atışları görüldükçe, zevkle yapıyorum inan..

Hayırlı olsun canım, hoşgeldin bu arada,Rabbim sağlıklı,hayırlı bir bebiş nasip etsin.

Aramıza hoşgeldin arkeos, Rabbim iyi dileklerini kabul etsin..

Hamiş listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hayal2626| | | | |
2|ebru1987| 22|15 nisan ||57|kalp atışını duydu |
3|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|bebeğin hareketlerini gördü |
4|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59| kalp atışını duydu |
5|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) |
6|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7|zetu|30|30 nisan
8|selmakerem|32|29 nisan||64| kalp atışını duydu |
9|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69| kalp atışını duydu |
10|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67| kalp atışını duydu |
11|guide||28 nisan|2 şubat|58|kalp atışını duydu
12|voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
13|loveli||27 nisan|1 şubat|||
14|haziran20|24|26 nisan|||kalp atışını duydu
15|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|kalp atışını duydu
16|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|keseyi gördü
17|derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|
18|fatima38||13 mayıs|17 subat||kalp atışını duydu
19|meltemsahin|||||kalp atışını duydu
20|fifa1415|31|9 mayıs|10 şubat|57| kalp atışını duydu..bebek 7.9 mm
21|caneylom|24|2 mayıs||65|kalp atışını duydu
22|hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71|keseyi gördü
23|ciciliBicili|
24|bbaran|
25 |sevilaykücük|28|5 mayıs|||keseyi gördü.. 8.4 mm
26|selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
27|eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
28|turkkahvesi85|
29|ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|| kalp atışını duydu
30|gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|
31|bahar_1987|22|10 mayıs|14 şubat
32|07papatya|29|5 mayıs|5-6 şubat|56|bebeği gördü..
33|fasulyee|
34|toxicdaisy|
35|akpak|24||20 şubat|53|keseyi gördü..
36| bitterciqokata
37| kuru|||17 şubat
38| pofidi|27|5 mayıs||63|kalp atışını duydu.
39| olmuyo
40|hamura|||1-8 şubat||keseyi gördü
41|rüveyda1453|
42|uslu|
43|bengisu_nisa|29||5 şubat|51|kalp atışını duydu
44|sementa82||22 mayıs|26 şubat
45|bulbul|32|20 mayıs|27 subat|57|keseyi gördü
46|shine|||||kalp atışını duydu
47|sedef83|||23 şubat
48|candy
49|balböcüü
50|bengusu|||28 şubat||keseyi gördü
51|bahar72
52|xdaisyx|24|30 nisan|4 şubat|65|kalp atışını duydu
53|biricik mericik||2 mayıs|||kalp atışını duydu
54|elysion9|||||keseyi gördü
55|moonlight28
56|fikirevi|||||keseyi gördü
57|gezgor
58|6055
59|arkeos
[/table]

maşşallah sübhanallah 59 tane hamişimiz mi var demek allah esirgesin hepsini inş

günaydınnn...
Bugün daha iyi bi durumda geldim çok şükür...kaç gündür koptum ya sizlerden çok özledim (

uykucu subat anneleri birer birer uyanmaya başladı kaydirigubbakcemile3 sabah 6 da uyanan biri olarak topiklerin açılışını ben yapıyorum genellkle.. :)))

:CüvCüv:

maşallah listenize. ... maşallah şubat annelerine.... maşallah şubat bebişlerine.. liste 59kişi olmuş kızlarr.. ya valla ne güzell.. allah bereketinizi artırsın.. bize de nasp etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…