2010 Şubat Anneleri

fikirevi[/] sen bu topiğe mi geldin kız.. nasılda gözümden kaçtı.. hadi bakalım hayırlı olsun.. şubat topiği bebeğine ve sana şans getirsin cnım.. inşallah bende arkandan takip eder de böyle topiklere transfer olabilirim...(diğer topikten biliyorum seni.. bende halaa ordayım malesef rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada..

CANIM İNŞALLAH ALLAH EN YAKIN ZAMANDA SANADA NASİP EDER
BEN VALLA BİLİYORSUN HEP KORKU İÇİNDEYİM
BİRŞEY OLUR DİYE
BİR O YANA BİR BU YANA BÜTÜN GÜN KADINLAR KULUBUNDEYİM
:)
SENİ BURADA GÖRDÜĞÜME ÇOK SEVİNDİM
İYİKİ VARSINIZ
CANLARIM BENİM :teselli:

Günaydın kızlar...

Bulantısı olmayan arkadaşlar bu günlerinizin tadını çıkarın. benim annemin hiç bulantısı olamamış. Başlarda olmayınca benim de hiç olmaz sandım ve çok sevindim. İlk haftalarda nerdeyse günde 1 kilo süt içiyordum. Yoğurt da cabası. İçine şeker atıp atıp dünyanın yoğurdunu yedim. Lakin 6. haftada ferim döndü. sadece bulantı değil, halsizlik, baş ağrısı ve baş dönmesi felaket. sanki kafam başka yere beynim başka yere gidiyokaydirigubbakcemile3 Ama 2 gündür bunlarla yaşamayı yada önüne geçmeyi biraz öğrendim galiba. Karnımın acıkmasına hiç izin vermiyorum mesela. Kraker gibi şeyler atıştırıyorum. Normal yemek saatimden de 1 saat kadar erken yiyorum yemeğimi. Dediğim gibi bunlar biraz işe yarıyor.

Bu arada bebeği kova burcu olacaklar bence sevinmeli. En zeki burçlardan biridir kova ve her zaman mantığıyla hareket eder. (ve benim gibi duygusal bi yengeçle hiç anlaşamaz:kedi:)

Merhaba canım... Benim sanırım kova olacak.Sevinmesine seviniyorum;ama çok bilgiçtirler.Bir de anlaşamam kovayla.Bakalım hayırlısı...Allah seninde bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.

Hayırlı cumalar arkadaşlar..

Kızlar günaydınlar. Ben de Şubat annesi olacağım sanırım:)

Aramıza hoşgeldin jazmin. Rabbim bu mürabek gün ve günlerde, hepimize sağlıcakla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

bizim isimler hazir kiz icinde erkek icinde. hayirlisiyla bir dogsunda tek istedigim o.

eee xdaisyx neymiş isimler? gizli mi tutuyorsun yoksa, merak ettim şimdi bak, aşerdim bulduğun isimlere sırnaşık şey, paylaşır mısın bizimle hihoyyyt

İsim konusu gerçekten muamma, biz de hala karar veremedik, ama cinsiyetini öğrendiğimde ismi hazır olsun istiyorum..Allah yardımcımız olsun inş..

Son düzenleme:

Walla ben de özellikle onun için seviniyorum aslında. Bir çok konuda annesinin tam zıttı olacak. Yani benim yapamadıklarımı yapacak bebeğim. Annesi :kedi:mütevazi duygusal, yavrusu sengözlerimebaksanabbilgiç havalı olacak

TATLIM BEN KIZ OLURSA ELA, ERKEK OLURSA BURKAY İSTİYORUM
İKİZ OLURSA İKİSİNİ DE KOYARIM opuyorumnanaktan

Bu arada bizim isimlerimiz kız melis, erkek utku.
Ben ikisine de bayılmıyorum malesef. Utkuyu babamız tutturdu. Başlarda benim de hoşuma gidiyodu da... Vaz da geçmez ancak yanına bi tane daha ekleyebiliriz.
Kız içinse aslında ben melinda ya bayılıyorum ama hep olumsuz tepkiler aldım cesaretim kalmadı, vazgeçtim.

Günaydın tatlım.Sana da hayırlı cumalar... Kızlar benim bulantım falan yok. Bu garip mi???

JAZMİNCİM ÖNCELİKLE HOŞGELDİN VE HAYIRLISI OLSUN
BENİMDE BULANTIM YOK
SADECE TİKSİNMEM VAR BİRAZ, YEMEK İSTEMİYORUM HİÇBİRŞEY
ZORLA YİYİYORUM
AMA BULANTIM YOK RAHAT OL, KABIZLIĞIMDA YOK MESELA
KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNME
BENDE ATMAYA ÇALIŞIYORUM KAFAMDAN DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE
UMARIM SAĞLIKLI SIHHATLİ ALIRIZ YAVRULARIMIZI KUCAGIMIZA :Saruboceq:

biz de erkek olursa , utku ismine karar vermiştik ablamla, fakat babamız burun kıvırdı, her isimde olduğu gibi. o da erkek olursa alperen diye tutturdu, ben de o isme sinir oldum, istemiyorum..

böyle bi kararsızlık işte bizdeki de..:)

birick mericik bak aynı ismi düşünmüşüz senin bebişin babasıyla. utku erkek ismi için güzel bence, sen de düşün..

melisi de ablam önermişti fakat çok yakın arkadaşımın kızının adı melis. Bence o da güzel..

merhaba kızlar
nasılsınız ben bugün 7+4 oldum 1 temmuzda kontrolüm var
ama ben catlıyorum bebek ne alemde diye

hoşgeldin pofidi, nerelerdesin cnm sesin soluğun çıkmaz oldu
benim de 29 nda kontrolüm var, ben de heyecanla bekliyorum, inşallah güzel haberler alırız

fikirevi... bende seni burda gördüğüme sevindim cnım.. keşke diğer topiğimiz de tıpluca böyle bir hamile topiğinde toplanabilsek.. rabbim en kısa zamanda tüm isteyen arkadaşlara versin inş. amiinn :Saruboceq:

senin duaların için de amiiin... :Saruboceq: cnmm.. iyi dileklerin için sağol... korkularını endişelerini atmaya çalış üzerinden.. hepsi aynı olacak diye bişey yok... umarım hamileliğini sorunsuz geçirip kucağına alırsın bebeğini cnmm.. inş. biz de geliriz peşinden.. :Saruboceq: ayağını sürüseydin bari kızzz kaydirigubbakcemile3

ben sabah yine yaptım test.. dün kendi yaptığıma inanmadım :)) bu kez sağlık kabininde yaptırdım.. yine koca bi negatif testlere gitti paracıklarım:))) hayırlısı ne zamansa o zaman gelicek bizim nazlı bebekler demekki.. sabırsız anneleri var ama bebekler nazlı napalım... :))

kızlarr ben kova burcuyum.. iyi bi burç üzülmeyin.. iantçı,kararlı,dediğim dediktir ama iyidir.. kendimim diye söylemiyorum.. hem bende kızım la şimdiden anlaşamıyorum.. bişicik olmazmeraklanmayın.. benim kız boğa burcu.. babamız terazi.. tam bi karmaşa yani.. hahaha.... eğlenceli bi ev olacak bizimki ilerde...

hoşgeldin pofidi, nerelerdesin cnm sesin soluğun çıkmaz oldu
benim de 29 nda kontrolüm var, ben de heyecanla bekliyorum, inşallah güzel haberler alırız

ne olsun canım iş güç bulantı yorgunluk içimden bişey gelmez oldu
bebişi göreyim diye bekliyorum
sen nasılsın

bende de ara ara bulantılar başladı, şu hafta sonu geçsinde pzts bebişimi göreyim diye bekliyorum cnm

Kızlar birşey soracağım ben :) Şimdi mesela nane zararlı ya hamilelikte.Roka maydanoz.Bunlarda zararlı mıdır??

FikireviMerhaba canım.Ben de tiksinme de yok.herşeyi rahatlıkla yiyiyorum.Kabızlık sorunum da yok.Sadece karnımda acaip bir şişme oluyor ki bu da normaldir herhalde.Bir de folik asit içtiğimden dolayı da sanıyorum şişkinliğim.

Canım valla artık inan takmıyorum.Sağ salim doğsunda napalım kova olsun:)

Hayırlı cumalar arkadaşlar..

Aramıza hoşgeldin jazmin. Rabbim bu mürabek gün ve günlerde, hepimize sağlıcakla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

merhaba canım...Hoşbuldum.Amin canım hepimize.Sorunsuz bir hamilelik ve sıhhatli yavrular versin Allah'ım...

Slm en şirin şubat anneleri , a.s.
Herkese günaydın diyorum benm için gün yeni aydı çünkü :) .Geçmişi okumaya çalıştım ama herbirinize bişeyler yazmaya kalsam aksama kadar yazar dururum heralde. Bi arkadasımız burçundan bahsetmişiz bebeklerimizin benim bebeğimde kova olacakmıs Hani bi söz vardırya sevmediğin ot dibinde bitermiş diye aynen öyle heralde. Çünkü kova insanını pek sevmezdim. Belki aranızda kova burcu olanlar vardır . Onlardan şimdiden özür diliyorum benm ki sadece gördüklerimden dolayı .
Çünkü eski erkek arkadasım kova burcundan dı çok yönlü kişilik leri vardır, ve onları anlamak zordur.
Neyse sonucta evladımız .
İsim konusuna gelince ben liste yapmaya başladım bile hoşuma gidenleri anlamları ile birlikte yazıyorum
Sonra içinden secerim artık.Fikir olsun isterseniz isimleri size deyazarım:)
Liste ye tahmini dogum tarihim 6 şubat
yaş 23 2 hafta sonrada kontrolüm var :) onlarıda eklermisiniz canm ?
kıslar bulantıları olnalara bir tavsiyede bulunacagım.
Ben çünkü hiç bişey yiyemiyordum devalmu kusuyordum ve artık kan kusmaya baslmamıştım . Doktorum bulantı ilacı verdi ve küçük tavsiyelerde bulundu. Sabah yataktan kalkarken acele kalkmayın yavas yavas yatak ta döne döne kalkın, ve basucunuzda kraker bulundurun.Bir iki tane atıştırın.Katı şeyler tüketin simit , kraker , ekmek arası gibi .İçinizi bulandıran şeylerden uzak durun .Yemek kokularından tiksiniyorsanız yemek yapmayın.Eşiniz , anneniz, kayınvalideniz , size yardımcı olsun . Kokusuz seyler tüketmeye calışın .Meyve gibi . En önemlisi az az ama sık sık yemek yiyin.Bir simiti bir oturuşta yemek yerine yanına bir ayran ile onu 3 defada yada 4 defada tketmek sizin mide bulantılarınıza aza indirecektir. Deneyin görün. Ben bi kaç gündür şükür olsun ki cok iyiyim. Midenizi ne ne çok boş , ne çok dolu tutmayın.Benden size tavsiye kuşlarım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…