Hamiş listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
YARENCİM ÇOK SAĞOL BENİDE EKLEMİŞSİN LİSTEYE
RİCA ETSEM YAŞ 29
SAT 22 MAYIS
TAHMİNİ DOĞUM 26 ŞUBAT
HAMİLE KALDIĞI KİLO 54
YAZAR MISIN CANIM?
ÇOK SAĞOL ÖPÜYORUM SENİ zemuszemus
Günaydın kızlar...
Bulantısı olmayan arkadaşlar bu günlerinizin tadını çıkarın. benim annemin hiç bulantısı olamamış. Başlarda olmayınca benim de hiç olmaz sandım ve çok sevindim. İlk haftalarda nerdeyse günde 1 kilo süt içiyordum. Yoğurt da cabası. İçine şeker atıp atıp dünyanın yoğurdunu yedim. Lakin 6. haftada ferim döndü. sadece bulantı değil, halsizlik, baş ağrısı ve baş dönmesi felaket. sanki kafam başka yere beynim başka yere gidiyokaydirigubbakcemile3 Ama 2 gündür bunlarla yaşamayı yada önüne geçmeyi biraz öğrendim galiba. Karnımın acıkmasına hiç izin vermiyorum mesela. Kraker gibi şeyler atıştırıyorum. Normal yemek saatimden de 1 saat kadar erken yiyorum yemeğimi. Dediğim gibi bunlar biraz işe yarıyor.
Bu arada bebeği kova burcu olacaklar bence sevinmeli. En zeki burçlardan biridir kova ve her zaman mantığıyla hareket eder. (ve benim gibi duygusal bi yengeçle hiç anlaşamaz:kedi:)
Kızlar günaydınlar. Ben de Şubat annesi olacağım sanırım:)
bizim isimler hazir kiz icinde erkek icinde. hayirlisiyla bir dogsunda tek istedigim o.
Merhaba canım... Benim sanırım kova olacak.Sevinmesine seviniyorum;ama çok bilgiçtirler.Bir de anlaşamam kovayla.Bakalım hayırlısı...Allah seninde bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.
kızlar bebekleriniz için isim düşündünüz mü yani kız olursa ne erkek olursa ne koymayı planlıyosunuz isim işi çok zor biliyosunuz bu gün begendiğiniz ismi 1 ay sonra begenmiyorsunuz ben şimdiden araştırmaya başladım ama bişe bulamıyorum hamiş kalmadan önce begendiğim kesin bu olacak dediğim ismimler şuan pekte hoşuma gitmiyo açıkcası
Günaydın tatlım.Sana da hayırlı cumalar... Kızlar benim bulantım falan yok. Bu garip mi???
hoşgeldin pofidi, nerelerdesin cnm sesin soluğun çıkmaz oldu
benim de 29 nda kontrolüm var, ben de heyecanla bekliyorum, inşallah güzel haberler alırız
Walla ben de özellikle onun için seviniyorum aslında. Bir çok konuda annesinin tam zıttı olacak. Yani benim yapamadıklarımı yapacak bebeğim. Annesi :kedi:mütevazi duygusal, yavrusu sengözlerimebaksanabbilgiç havalı olacak
Hayırlı cumalar arkadaşlar..
Aramıza hoşgeldin jazmin. Rabbim bu mürabek gün ve günlerde, hepimize sağlıcakla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?