2010 Şubat Anneleri

Yarın ayrıntılıkm var canım sabah 9 da

Güzel haberlerle gel Fatoşçum

Kasık ağrısı değil de canım kramp ağrısıyla uğraşıyorum iki gündür. Bir de merdiven çıkarken çabuk yoruluyorum

iyi geceler kızlar.

İyi geceler canım

Canım inşallah kötü bişey yoktur. Hareketlerini hissediyormuşsun demek ki iyi bebeğin. Dualarım seninle iyi haberlerini bekliyorum. :Saruboceq:
Allahım hepimizin yardımcısı olsun bebeklerini korusun..:Saruboceq:

iyi akşamlarr kızzlarrr
cicili canım inş bişey yoktur ya ALLAHIM yardım etsin canım bizleride haberdar et :Saruboceq:

cicilibicili merakla seni bekliyoruz canım eminim birşey yoktur
sonuçta kanama sebebi farklı da olabilir
ama yinede rahatlat içimizi
dualarımız seninle canım

sağol akpakcım bu sistemi sevmedim ya
ben belki çok sveiyorum puan vermeyi
bugun biraz dinlenin yazıyor allahım ya

kızlar yarın 4te bizde gidiyoruz ayrıntılıya
dua edin
ELA'm iyi olsun

Yarın kendı doktoruma gidecem ozaman daha net bellı olur ama bundan sonra çok dikkat etmem gerekmiş

canımuzme kendını bıtanem yaa allah yardımcın olsun ama bak bı sorun olmycak inş. tatlım

öncelıkle hepiniiz sagolun kızlar allah razı olsun sorun bebegın eşigi aşagıdaymış ve riskli yanı şuan pek yazamıyacam kötüyüm yarın detaylı yazarım

amin cnm inş. Tekrar sagolun hepiniz dualarınızı eksk etmeyın

geçmiş olsun canım sen yinede çok hareket etme dikkatli ol
ama benim bir arkadaşım var o şu an 20 haftalık ve sürekli kanaması oluyor
doktor bebegin eşi aşağıda yani bebekle ilgili bir problem yok
sadece hareketlerine dikkat et demiş
bende geçen hangi sitede gördüm hatırlamıyorum
bebegin eşi aşagıda olabilir
24. haftadan sonra bu durum düzelmeye başlar diyordu
bakayım bulabilirsem atarım sana az sonra linkini
üzme kendini
:1hug:

BULDUM BULDUM

Bebek haraketleriniz bir iki hafta önce başladı ve bu haftadan itibaren bebeğinizin oynama sıklığı ve hareketlerin hissedilebilirliği artacak. Bu süreçte siz zaman zaman bebeğinizin "daha az oynadığını" hissederek endişeye kapılabilirsiniz. Bilmeniz gereken, bu haftalarda bebek hareketlerinin tutarsız olduğudur. Hareketler bebeğiniz büyüdükçe ve beyin dokusu geliştikçe daha anlamlı ve daha istikrarlı olacaktır. ıleri gebelik haftalarında bebeğinizin seslere, yediklerinize ve hatta sizin konuşmanıza tepki verdiğini görecek ve bu duyguyu çok seveceksiniz.

Bu gebelik haftasında ya da daha önce yapılan bir ultrasonda doktorunuz size "bebeğin eşi biraz aşağıda..." gibi bir şey söylemiş olabilir. Burada kastedilen "eş", bebeği besleyen plasenta adlı yapıdır. Bu yapı, gebelik ilerledikçe yer değiştirmeye devam eder ve genellikle 24. haftaya kadar rahim içindeki gerçek yerine ulaşır. "Eş aşağıda" demek, plasenta doğum kanalı girişine yakın, ya da bu kanalı kapatıyor demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…