Yarın ayrıntılıkm var canım sabah 9 da
hoşbulduk güzelim. umarım iyidir yaa. selda aklımdan çıkmazken şimdi de bu. allahım korusun bebeğiyle onu. ama hareketlerini hissediyormuş: önemli bişey değildir herhalde, değil mi?
ee sen nasılsın? ağırlığını hissediyor musun artık? bi de kasıklarında ağrı var mı?
iyi geceler kızlar.
Yha kızlar şuan delirmek üzereyim sabah saglık ocagına aşı için gittigimde kalp atışlarını dinledim çok geriden ve yavaştı hemşire aç oldugun içindir dedi bende pek önemsemedim ama şimdi iç çamaşırımda 2 damla leke gördüm doktorumu aradım hemen dogum hast filan gitmemmi söledı eşimede ulaşamıyorum ama bebgımın hareketi var hala hissediyorum nolur dua edın kötü bişi olmasın
Yha kızlar şuan delirmek üzereyim sabah saglık ocagına aşı için gittigimde kalp atışlarını dinledim çok geriden ve yavaştı hemşire aç oldugun içindir dedi bende pek önemsemedim ama şimdi iç çamaşırımda 2 damla leke gördüm doktorumu aradım hemen dogum hast filan gitmemmi söledı eşimede ulaşamıyorum ama bebgımın hareketi var hala hissediyorum nolur dua edın kötü bişi olmasın
sistemin izin vermesi değil de şöyle birşey söz konusu :1closedeyes: öhüm öhüm mikrofon yokmuydu ya :roflol:
bir kez puan verdiğin kişiye aradan 20 kişiye daha puan vermeden ikinci kez puan veremiyorsun. mesela ben şimdi denedim sana puan veremiyorum demekki sana puan verdiğimden beri 20 kişiye daha puan vermemişim
ay çok merak ettim gitti mi acaba. böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum mafoldumben
fikirevi inş.iyi haberlerle gelirsin canım dualrım seninle
cıclı noldu kızz anlat cabuk
canımuzme kendını bıtanem yaa allah yardımcın olsun ama bak bı sorun olmycak inş. Tatlım
amin cnm inş. Tekrar sagolun hepiniz dualarınızı eksk etmeyın
öncelıkle hepiniiz sagolun kızlar allah razı olsun sorun bebegın eşigi aşagıdaymış ve riskli yanı şuan pek yazamıyacam kötüyüm yarın detaylı yazarım
amin cnm inş. Tekrar sagolun hepiniz dualarınızı eksk etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?