2010 Şubat Anneleri

herkese günaydın tüm dra gidecekler güzel haberlerle gelsin inşallah

Son düzenleme:
Ya idrara çok çıkıyordum zaten de. Öbürü de artınca korktum hastalık mı kaptım acaba diye. Allah korusun.

Günaydın kızlar a.s.

Cicilibicili geçmiş olsun dikkat et kendine canım

Fatoş, Fikirevi ve Seldacım güzel haberlerinizi bekliyoruz canlarım. Allah yardımcınız olsun.

Esmacım geçmiş olsun, bende uzanıp kalkarken belim çok agrıyor ama sonra geçiyor bu aralarda sırt
agrısı başladı

Bulbulcum tahlil yaptır istersen enfeksiyon falan olmuş olmayasın gerçi artık tuvalete çıkmalarımız artacak bebeğimiz büyüyor.

günaydın a.s.
bu gün kontrolleri olanlar inşallah güzel haberlerle gelirler
fatoşta şimdi doktordadır :1hug: görüyodur sıpasını

kızlar ben acaip ruyalar görüyom hep
gece ruyamda bana hap veriyolar iki tane birini sabah birini sonra içiyom sonra içtnmi o haplar düşük içindi diolar
sıçrayarak uyandım bebeğime bişiy oldu die yavrum kıpırdadı annecim ben burdayım der gibi
acaip sıkıntılıyım 2 gecedir hiç uykum yok uyudumu kabus görüyom

Son düzenleme:

canım sıkma canını benim annem abimin ilk çocuğunda hep öyle rüyalar görüyordu çocuk doğmuş elleri yok diye ama sağlıklı bir yeğenim oldu sendede o şekilde kafamıza bişeyler takıldıkça rüyamıza giriyor sağlıklı bir şekilde alıcaz meleklerimizi kucağımıza

bizim eve hırsız girmişti, onun etkisinden kurtulmak için o evden taşındık. ben de uzun zamandan sonra gece rüyamda, kapıcının bizim evde dolaştığını görüyorum...korkuyla uyandım..o sırada miniğim de uyanmış, beni tepikliyor...sanırım oğullarımız bize 'yanındayım anne korkma' diyor..:asigim:

hepinize mutlu gunler dilerim,,,
gecenlerde kucuk kiz kardesimin dogum yaptigini soylemistim,yarinda ortanca kiz kardesim doguma gidiyo,,,sancisi yok ve bebek hala yukarda oldugu icin,cuma gunu ya suni sanci yada sezeryan ile dogum yapacak,,hayirlisi olsun,RABBIM kardesimin ve tum bu yolda olanlarin yardimcisi olsun,,,:Saruboceq::Saruboceq:

allah hayırla kurtarsın inş:Saruboceq:

elisss kardeş bütün kardeşler aynı anda hamile kalmışsınız heralde.........Allah kurtarsın canım

sormayın bende gece rüyamda işte bebeğin ultrasonda görüntüsünü gördüm çok garip sıkıntılar girdi içime ................zaten amniyo yaptırmadım Allahım sen acı kızıma ve bana...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…